2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ağrılarınız oluyormu benm adet olacak mis gibi oluyor arttı nstye girdim ama sancı hakkında bişey demedi büyüdükleri için hep normal dendi ama bana göre de sancı hibi artik arttı çünkü
Valla bende hiç ağrı falan olmuyor hiç bir sanci ağrı yok bende de nst de çıkıyor ama hissedilen bir ağrı yok

Merhaba 36+2yim fok balığı gibi oldum doktor 37+2 yani 4 kasım tarhine doğum için zaman verdi. Cuma günü anestezist ve doktorum son kez kontrol edecek heyecanla bekliyoruz

Merhaba 36+2yim fok balığı gibi oldum doktor 37+2 yani 4 kasım tarhine doğum için zaman verdi. Cuma günü anestezist ve doktorum son kez kontrol edecek heyecanla bekliyoruz
Neşemmm bizde görüştük bugün doktorla cuma tekrar çağırdı nst ve anestezi doktoru ile görüşmek için 5 kasımda bizim doğum inşallah aşşağıda aşırı bir baskı var ben yürüyemiyorum maalesef, hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah

Amin inşallah canımBende çok zorlanmaya başladım yürürken göbeğim yüzüm ellerim ayaklarım kocaman oldu :))hamile yastığına sarıldım yatıyorum göbeğim zigon sehpa gibi oldu resmen ağır yaşamlar sürecindeyim. Artık evlatlarımızı kucağımıza alalım. Bi ara ben doğum 8 kasım olsun istedim doktorum bu ne cesaret yiğidim dedi :)))
Sonra caydım hafta sonu hastanede doğru dürüst doktor bulunmaz diye. Doktorun verdiği gün olan 4 kasıma saygı duyduk:)

Masallah allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizimde ikiz 37 haftayı hedefledik inşallah
İnsallah bebişleriniz dayanır ve görürler 37. Haftayı en güvenli yer anne karnı. Dün gece çok kasılmam oldu bölük bölük uyudum çok zorlandım sık sık
Tuvalete kalkmak zaten artık rutinim bir de karpal tunel ile baş etmeye calısıyorum b12 de çok kar etmiyor günler su gibi geçer gider sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız umarım

Benim tek bebek yürüyemez hale geldim her yerim şişti 35+2 olduk biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…