Valla bende hiç ağrı falan olmuyor hiç bir sanci ağrı yok bende de nst de çıkıyor ama hissedilen bir ağrı yokAğrılarınız oluyormu benm adet olacak mis gibi oluyor arttı nstye girdim ama sancı hakkında bişey demedi büyüdükleri için hep normal dendi ama bana göre de sancı hibi artik arttı çünkü
Ya maslahh cnm saglikla kucana al inslh seninde mi ikiz bebişMerhaba 36+2yim fok balığı gibi oldum doktor 37+2 yani 4 kasım tarhine doğum için zaman verdi. Cuma günü anestezist ve doktorum son kez kontrol edecek heyecanla bekliyoruz
Neşemmm bizde görüştük bugün doktorla cuma tekrar çağırdı nst ve anestezi doktoru ile görüşmek için 5 kasımda bizim doğum inşallahMerhaba 36+2yim fok balığı gibi oldum doktor 37+2 yani 4 kasım tarhine doğum için zaman verdi. Cuma günü anestezist ve doktorum son kez kontrol edecek heyecanla bekliyoruz
Amin inşallah canımNeşemmm bizde görüştük bugün doktorla cuma tekrar çağırdı nst ve anestezi doktoru ile görüşmek için 5 kasımda bizim doğum inşallahaşşağıda aşırı bir baskı var ben yürüyemiyorum maalesef, hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah
Çok teşekkür ederim evet ikiz kızlarımızı bekliyoruz heyecanlaYa maslahh cnm saglikla kucana al inslh seninde mi ikiz bebiş
Sag saglim kucana almak nasip olsun inslh darisi bizlere grupdaki arkadaslarima hepimiz vakti saatinde saglikla kavusalimÇok teşekkür ederim evet ikiz kızlarımızı bekliyoruz heyecanla
Masallah allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizimde ikiz 37 haftayı hedefledik inşallahÇok teşekkür ederim evet ikiz kızlarımızı bekliyoruz heyecanla
İnsallah bebişleriniz dayanır ve görürler 37. Haftayı en güvenli yer anne karnı. Dün gece çok kasılmam oldu bölük bölük uyudum çok zorlandım sık sıkMasallah allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizimde ikiz 37 haftayı hedefledik inşallah
Benim tek bebek yürüyemez hale geldim her yerim şişti 35+2 olduk biz deAmin inşallah canımBende çok zorlanmaya başladım yürürken göbeğim yüzüm ellerim ayaklarım kocaman oldu :))hamile yastığına sarıldım yatıyorum göbeğim zigon sehpa gibi oldu resmen ağır yaşamlar sürecindeyim. Artık evlatlarımızı kucağımıza alalım. Bi ara ben doğum 8 kasım olsun istedim doktorum bu ne cesaret yiğidim dedi :)))
Sonra caydım hafta sonu hastanede doğru dürüst doktor bulunmaz diye. Doktorun verdiği gün olan 4 kasıma saygı duyduk:)
Yaa gözünüz aydın nasil sevindim gozlerim doldu ya suan grubumuzun ilk dogumu cok mutlu oldum cok sukur saglikli olmalarinada cok sevindim kuzum cok gecmis olsun mutlu saglikli uzun omurleri olsun darisi bizlere bebisler yanindami kac kilo dogdular ay cok heycanli ya bizimkilerde yaklasdi darisi bizlere saglikla buyut kuzumKızlarrr ben elendimbenim kızçeler erken gelmeye karar verdi salı günü olan doğum bugün oldu çok şükür sağlıkları iyi 36+0 da doğdular
Gozunuz aydin, Rabbim saglikla mutlulukla huzurla bereketiyle buyutmeyi nasip etsin.Kızlarrr ben elendimbenim kızçeler erken gelmeye karar verdi salı günü olan doğum bugün oldu çok şükür sağlıkları iyi 36+0 da doğdular
Darısı bizlere inşaAllah Rabbim analı babalı büyütsün canmKızlarrr ben elendimbenim kızçeler erken gelmeye karar verdi salı günü olan doğum bugün oldu çok şükür sağlıkları iyi 36+0 da doğdular
Çok teşekkür ederiz çok şükür yanımdalar eve geldik 2050 ve 2200 doğdular pazartesi kontrole gideceğiz tekrarYaa gözünüz aydın nasil sevindim gozlerim doldu ya suan grubumuzun ilk dogumu cok mutlu oldum cok sukur saglikli olmalarinada cok sevindim kuzum cok gecmis olsun mutlu saglikli uzun omurleri olsun darisi bizlere bebisler yanindami kac kilo dogdular ay cok heycanli ya bizimkilerde yaklasdi darisi bizlere saglikla buyut kuzum
Amin inşallah çok teşekkür ederimDarısı bizlere inşaAllah Rabbim analı babalı büyütsün canm
Amin çok teşekkür ederim hepimiz mutluluk huzur sağlık içinde büyütmek nasip etsin inşallahGozunuz aydin, Rabbim saglikla mutlulukla huzurla bereketiyle buyutmeyi nasip etsin.
Ya maslah cnm cok sukur yaninda olmalarina sevindim saglikla buyusunler inslh dariis bizlere sag saglim kurtulalim kolaylikla savusalim bebislerimizeÇok teşekkür ederiz çok şükür yanımdalar eve geldik 2050 ve 2200 doğdular pazartesi kontrole gideceğiz tekrarbekleyen herkes sağ salim kavuşsun bebeklerine inşallah muazzam birşey
MaşallahÇok teşekkür ederiz çok şükür yanımdalar eve geldik 2050 ve 2200 doğdular pazartesi kontrole gideceğiz tekrarbekleyen herkes sağ salim kavuşsun bebeklerine inşallah muazzam birşey
Grubun 2.ci dogumuda senin olcak ozmn rabbim saglikla kucana almayi nasip etsin cnmMaşallahgrubun ilk doğumu sana çok geçmiş olsun bebişlere sağlıklı mutlu güzel bi ömür diliyorum sezaryen normal nasıl oldu doğum nasıl başladı? Sezaryense anestezi şekli ne oldu benim de Çarşambaya kadar anestezi şekline karar vermem lazım da