2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde tek ama doktorum tüp bebek doktoru yoğun operasyonları yüzünden gebelik takibi yapmıyor bende bi tek ona güveniyorum çok deneylimli iyi bi doktor bi kaç yakın tanıdıklarının takibini ve doğumunu yapıyor ama sadece sezaryen bende bunu kabul ederek onunla devam ettim zaten yırtılma esneme vs şeyler yüzünden normal doğuma cesaret edemem bende 2 parmak açıklık ve nstde çıkan sancılarla 5 gündür geziyorum ama gelen giden yok inşallah seninde içine sinen bi doğumun olur ben de şuan spinal mi genel mi onun stresi var karar vermeye çalışıyorum fikrin varsa yorumunu bekliyorum.

Sezeryanla alakali pek bir bilgim yok acikcasi ama doktoruna guvenme meselesinde cok iyi yapmışsınız, insan kendi canini ve minik canini emanet edecek sonucta. Benim de bugun hafif bir sanci ile 1 cm aciklik çıktı, 37+6 dayim su an. Bundan sonra bol bol hareket. ilk kez sanci cikti ve ilk cati muayenem idi. Baya motive oldum, gelecek olmasi heyecanlandirdi. Gelsinler artik bebisler saglikla insaallah.

Evet bende her gün evi temizliyorum hem hareket olsun hem hazır olsun diye ama henüz gelmedi bakalım

Merhaba N nesem35 Nasilsin hersey yolunda mi
Merhaba 4 Kasımda kızlarımıza kavuştuk. Biri 2kg 350gr, diğeri 2kg 750gr doğdu. Belden uyuşmalı şekilde doğuma girdim, eşimde yanımdaydı. Gercekten bir mucizeye şahit olduk bizim için unutulmaz bir andı. Şuan hayatımız bambaşka bir şekilde değişti. Gecemiz gündüzümüze karıştı. Yıkılmadık ama ayakta değiliz :)) Yalnız gerçekten her şeye değiyor bi ara sarılık için değerleri bi tık yüksek cıktı ama onu da çok şükür anne sütü beraberinde mama desteği ile aşıyoruz. Her şey yolunda ilerliyor. Gayet iyiyiz

Yaaa gozunuz aydin saglikla buyutun inslh darisi bizlere bende sabirsizlaniyorum artik kavusmak icin inslh bizlerde saglikla kucamiza aliriz bende sezaryan olcam belden uyusmali zormu o igne yapilirken bele en cokda ondan korkuyorum aslinda panik atagimda var heycan yaparmiyim onuda bilmiyirum

Çok sevindim adınıza darısı bize artık Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin

Merhaba amin inşallah herkes bu süreci sorunsuz sağlıkla atlatır hiç zor değil şöyle söyleyeyim tüp bebek tedavisi esnasında kalçadan olunan progestan ya da pruluton iğne sızısı gibi düşünebilirsiniz

MAŞALLAH sağlıkla büyütün bebislerinizi inşallah canım kaç haftalık doğdular bende ikizim bizde artık sabirsizlaniyoruz

MAŞALLAH sağlıkla büyütün bebislerinizi inşallah canım kaç haftalık doğdular bende ikizim bizde artık sabirsizlaniyoruz
İnşallah siz de sağlıkla sağ sağlim evlatlarınızı kucağınıza alırsınız 37+2 de doğum oldu. Sancı vs olmadı şansımıza doktorun verdiği günde planlı doğum gerçekleşti.

İnşallah siz de sağlıkla sağ sağlim evlatlarınızı kucağınıza alırsınız 37+2 de doğum oldu. Sancı vs olmadı şansımıza doktorun verdiği günde planlı doğum gerçekleşti.
Ay maşallah bende çok istiyorum planlı doğum olmasını şuan bizde 36 haftadayız inşallah hepimiz sağ sağlim alırız bebislerimizi kucagimiza

Ne güzel sağlıkla büyütün eşiniz de yanında oldguna göre özel de oldunuz herhalde sezeryanla ilgili hepimizin merak ettiklerini de cevaplamissinz biraz rahatladım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…