- 29 Ağustos 2023
- 111
- 106
- 31
Ben de 11.11 düşünmüştüm ama banada doktorum 14e verdi ikizlere kavuşmaya az kaldıGün aldınız mı? Bende 37+3deyim 14 kasıma gün aldık 11.11 doluydu
Benimde tek ama doktorum tüp bebek doktoru yoğun operasyonları yüzünden gebelik takibi yapmıyor bende bi tek ona güveniyorum çok deneylimli iyi bi doktor bi kaç yakın tanıdıklarının takibini ve doğumunu yapıyor ama sadece sezaryen bende bunu kabul ederek onunla devam ettim zaten yırtılma esneme vs şeyler yüzünden normal doğuma cesaret edemem11.11.24 yerine 14.11.24 olacak yani, ikinci tarih de uyumlu duruyor.
Benim tekil gebelik, gün almadim yani sezeryan diye kesin bir karar yok. Son ana kadar da belli olmaz, nasip artik. Doktorun yonlendirmesine gore hareket edecegiz. Saglikli olsun da surec insaallah.
Simdi rutin kontrole geldim, bugun 37+6 yim. Simdi nst sirasi bekliyorum.
Ayy benim tek ya eğer beklerse 38+3de gelecek kızım inşallahBen de 11.11 düşünmüştüm ama banada doktorum 14e verdi ikizlere kavuşmaya az kaldı
İnsallh sağlıkla kucağımiza alırızAyy benim tek ya eğer beklerse 38+3de gelecek kızım inşallahinşallah sağlıkla doğururuz
Sezeryanla alakali pek bir bilgim yok acikcasi ama doktoruna guvenme meselesinde cok iyi yapmışsınız, insan kendi canini ve minik canini emanet edecek sonucta. Benim de bugun hafif bir sanci ile 1 cm aciklik çıktı, 37+6 dayim su an. Bundan sonra bol bol hareket.Benimde tek ama doktorum tüp bebek doktoru yoğun operasyonları yüzünden gebelik takibi yapmıyor bende bi tek ona güveniyorum çok deneylimli iyi bi doktor bi kaç yakın tanıdıklarının takibini ve doğumunu yapıyor ama sadece sezaryen bende bunu kabul ederek onunla devam ettim zaten yırtılma esneme vs şeyler yüzünden normal doğuma cesaret edemembende 2 parmak açıklık ve nstde çıkan sancılarla 5 gündür geziyorum ama gelen giden yok inşallah seninde içine sinen bi doğumun olur ben de şuan spinal mi genel mi onun stresi var karar vermeye çalışıyorum fikrin varsa yorumunu bekliyorum.
Evet bende her gün evi temizliyorum hem hareket olsun hem hazır olsun diye ama henüz gelmedi bakalımSezeryanla alakali pek bir bilgim yok acikcasi ama doktoruna guvenme meselesinde cok iyi yapmışsınız, insan kendi canini ve minik canini emanet edecek sonucta. Benim de bugun hafif bir sanci ile 1 cm aciklik çıktı, 37+6 dayim su an. Bundan sonra bol bol hareket.ilk kez sanci cikti ve ilk cati muayenem idi. Baya motive oldum, gelecek olmasi heyecanlandirdi. Gelsinler artik bebisler saglikla insaallah.
Anestezi hakkında ne düşünüyorsunuz belden uyusmami yoksa genel anestezi mi benm doktorum genel uyutmayi tercih etmedi
Benim konu hakkinda bir bilgim yok maalssef.Anestezi hakkında ne düşünüyorsunuz belden uyusmami yoksa genel anestezi mi benm doktorum genel uyutmayi tercih etmedi
Merhaba 4 Kasımda kızlarımıza kavuştuk. Biri 2kg 350gr, diğeri 2kg 750gr doğdu. Belden uyuşmalı şekilde doğuma girdim, eşimde yanımdaydı. Gercekten bir mucizeye şahit olduk bizim için unutulmaz bir andı. Şuan hayatımız bambaşka bir şekilde değişti. Gecemiz gündüzümüze karıştı. Yıkılmadık ama ayakta değiliz :)) Yalnız gerçekten her şeye değiyor
Yaaa gozunuz aydin saglikla buyutun inslh darisi bizlere bende sabirsizlaniyorum artik kavusmak icin inslh bizlerde saglikla kucamiza aliriz bende sezaryan olcam belden uyusmali zormu o igne yapilirken bele en cokda ondan korkuyorum aslinda panik atagimda var heycan yaparmiyim onuda bilmiyirumMerhaba 4 Kasımda kızlarımıza kavuştuk. Biri 2kg 350gr, diğeri 2kg 750gr doğdu. Belden uyuşmalı şekilde doğuma girdim, eşimde yanımdaydı. Gercekten bir mucizeye şahit olduk bizim için unutulmaz bir andı. Şuan hayatımız bambaşka bir şekilde değişti. Gecemiz gündüzümüze karıştı. Yıkılmadık ama ayakta değiliz :)) Yalnız gerçekten her şeye değiyorbi ara sarılık için değerleri bi tık yüksek cıktı ama onu da çok şükür anne sütü beraberinde mama desteği ile aşıyoruz. Her şey yolunda ilerliyor. Gayet iyiyiz
Çok sevindim adınıza darısı bize artık Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsinMerhaba 4 Kasımda kızlarımıza kavuştuk. Biri 2kg 350gr, diğeri 2kg 750gr doğdu. Belden uyuşmalı şekilde doğuma girdim, eşimde yanımdaydı. Gercekten bir mucizeye şahit olduk bizim için unutulmaz bir andı. Şuan hayatımız bambaşka bir şekilde değişti. Gecemiz gündüzümüze karıştı. Yıkılmadık ama ayakta değiliz :)) Yalnız gerçekten her şeye değiyorbi ara sarılık için değerleri bi tık yüksek cıktı ama onu da çok şükür anne sütü beraberinde mama desteği ile aşıyoruz. Her şey yolunda ilerliyor. Gayet iyiyiz
Merhaba amin inşallah herkes bu süreci sorunsuz sağlıkla atlatırYaaa gozunuz aydin saglikla buyutun inslh darisi bizlere bende sabirsizlaniyorum artik kavusmak icin inslh bizlerde saglikla kucamiza aliriz bende sezaryan olcam belden uyusmali zormu o igne yapilirken bele en cokda ondan korkuyorum aslinda panik atagimda var heycan yaparmiyim onuda bilmiyirum
Anladim kuzum saglikla buyut bebisleriMerhaba amin inşallah herkes bu süreci sorunsuz sağlıkla atlatırhiç zor değil şöyle söyleyeyim tüp bebek tedavisi esnasında kalçadan olunan progestan ya da pruluton iğne sızısı gibi düşünebilirsiniz
MAŞALLAH sağlıkla büyütün bebislerinizi inşallah canım kaç haftalık doğdular bende ikizim bizde artık sabirsizlaniyoruzMerhaba 4 Kasımda kızlarımıza kavuştuk. Biri 2kg 350gr, diğeri 2kg 750gr doğdu. Belden uyuşmalı şekilde doğuma girdim, eşimde yanımdaydı. Gercekten bir mucizeye şahit olduk bizim için unutulmaz bir andı. Şuan hayatımız bambaşka bir şekilde değişti. Gecemiz gündüzümüze karıştı. Yıkılmadık ama ayakta değiliz :)) Yalnız gerçekten her şeye değiyorbi ara sarılık için değerleri bi tık yüksek cıktı ama onu da çok şükür anne sütü beraberinde mama desteği ile aşıyoruz. Her şey yolunda ilerliyor. Gayet iyiyiz
İnşallah siz de sağlıkla sağ sağlim evlatlarınızı kucağınıza alırsınızMAŞALLAH sağlıkla büyütün bebislerinizi inşallah canım kaç haftalık doğdular bende ikizim bizde artık sabirsizlaniyoruz
Amin inşallah hepimiz sağlıkla hayırla evlatlarımızı büyütürüzÇok sevindim adınıza darısı bize artık Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin
Ay maşallah bende çok istiyorum planlı doğum olmasını şuan bizde 36 haftadayız inşallah hepimiz sağ sağlim alırız bebislerimizi kucagimizaİnşallah siz de sağlıkla sağ sağlim evlatlarınızı kucağınıza alırsınız37+2 de doğum oldu. Sancı vs olmadı şansımıza doktorun verdiği günde planlı doğum gerçekleşti.
Ne güzel sağlıkla büyütün eşiniz de yanında oldguna göre özel de oldunuz herhalde sezeryanla ilgili hepimizin merak ettiklerini de cevaplamissinz biraz rahatladım şimdiMerhaba 4 Kasımda kızlarımıza kavuştuk. Biri 2kg 350gr, diğeri 2kg 750gr doğdu. Belden uyuşmalı şekilde doğuma girdim, eşimde yanımdaydı. Gercekten bir mucizeye şahit olduk bizim için unutulmaz bir andı. Şuan hayatımız bambaşka bir şekilde değişti. Gecemiz gündüzümüze karıştı. Yıkılmadık ama ayakta değiliz :)) Yalnız gerçekten her şeye değiyorbi ara sarılık için değerleri bi tık yüksek cıktı ama onu da çok şükür anne sütü beraberinde mama desteği ile aşıyoruz. Her şey yolunda ilerliyor. Gayet iyiyiz