:)) bi ben mi zorlanıyorum bu kadar diyordum yürümek oturup kalkmak herşey o kadar zor geliyor kiBeklerse 11 veya 13 Kasım diyoruz ama daha gün almadık. Senin ikizdi demi ? İkizlerde beklenen doğum 35 36. Hafta zaten çok sıkma canını inşallah bu haftalardan sonra kendilerini kurtarırlar zaten. En zoru son haftalar karnım o kadar büyüdü ki nefes alamıyorum artık gelse mi acaba diye düşünüyorum
32-36 arası geç prematüre diye biliyorum yani yine iyi 33de doğurup hiç küvöze girmeyenleri biliyprum yaniYok kuzum tek benim ama 32 de erken degilmi ya korkuyorum erken gelcek diye enazindan 34 kadar dursa diyorum
Ay yok hele eğilmek işkence gibi Valla:)) bi ben mi zorlanıyorum bu kadar diyordum yürümek oturup kalkmak herşey o kadar zor geliyor ki
Ya inslh bende kuveze girer diye korkuyorum cok sagol boyle motivelere okadar ihtiyaci oluyorki insanin gercekden32-36 arası geç prematüre diye biliyorum yani yine iyi 33de doğurup hiç küvöze girmeyenleri biliyprum yani
Bebeğin ciğeri gelişimi önemli nefes alabiliyorsa ve 2 kiloyu geçiyorsa veriyorlar ama risk varsa ciğer gelistirici iğne yapılır ki bebem hazır olsunYa inslh bende kuveze girer diye korkuyorum cok sagol boyle motivelere okadar ihtiyaci oluyorki insanin gercekden
Yok ya çok şükür sıkıntılı zamanları atlattık ben 30dan sonra rahatladım biraz. Kaç kilo olmuş BebişYa inslh bende kuveze girer diye korkuyorum cok sagol boyle motivelere okadar ihtiyaci oluyorki insanin gercekden
31 hafta gittimde 1800 gr dedi cnmYok ya çok şükür sıkıntılı zamanları atlattık ben 30dan sonra rahatladım biraz. Kaç kilo olmuş Bebiş
Inslh sag saglim hepimiz aliriz kucamiza kolaylikla bebislerimizi saglikla evlerimize getirip buyutmek nasip olsunBebeğin ciğeri gelişimi önemli nefes alabiliyorsa ve 2 kiloyu geçiyorsa veriyorlar ama risk varsa ciğer gelistirici iğne yapılır ki bebem hazır olsun
Tülin ebe var Instagramda takip ediyorum geçen hafta doğum yaptı sanırım 1800 veya 1900dü kızının kilosu hiç küvöze girmedi evinde şimdi. O da erken doğum yaptı nefes almada da problem yaşamadı neyse ki eve çıktı hemen. Bu nefeste problem biraz şans işi 40 haftalık bebekte bile %3lük ihtimal varmış doktorum öyle dedi. Tabi haftan ilerledikçe ihtimal azalıyor ama dediğim gibi şimdi bu haftalarda cidden şans. O yüzden çok korkma bide buna stres yapma son hazırlıklarını yapıp dinlenmenin tadını çıkar. Böyle diyorum ama ben hiç çıkaramıyorum yatsam yatılmıyor kalksam kalkılmıyor sürekli tıslaya tıslaya dolanıyorum evde31 hafta gittimde 1800 gr dedi cnm
Benim yeğenimin baldızı sezeryan doğum yaptı ikizdi oda biri 2300 gr diğeri 2050 gr doğdu ilk gun anne yanına verdiler ama kiloları ikinin altına düşünce kuveze girdi hem emdiler hem mama verdiler kuvezde 1 gün kaldılar bugün çıktılar maşallah tosun gibiler yavrularBebeğin ciğeri gelişimi önemli nefes alabiliyorsa ve 2 kiloyu geçiyorsa veriyorlar ama risk varsa ciğer gelistirici iğne yapılır ki bebem hazır olsun
Hahahaha dimi bende ayni durumdayim daha bu hafta bide benim bebiş cok kasıliyor cok toplaniyor biryerde ya donerken felan cok zor oluyorTülin ebe var Instagramda takip ediyorum geçen hafta doğum yaptı sanırım 1800 veya 1900dü kızının kilosu hiç küvöze girmedi evinde şimdi. O da erken doğum yaptı nefes almada da problem yaşamadı neyse ki eve çıktı hemen. Bu nefeste problem biraz şans işi 40 haftalık bebekte bile %3lük ihtimal varmış doktorum öyle dedi. Tabi haftan ilerledikçe ihtimal azalıyor ama dediğim gibi şimdi bu haftalarda cidden şans. O yüzden çok korkma bide buna stres yapma son hazırlıklarını yapıp dinlenmenin tadını çıkar. Böyle diyorum ama ben hiç çıkaramıyorum yatsam yatılmıyor kalksam kalkılmıyor sürekli tıslaya tıslaya dolanıyorum evde
Maslah darisi bizlere kizlar bizlerdesag saglim dogurur kucamiza aliriz inslhBenim yeğenimin baldızı sezeryan doğum yaptı ikizdi oda biri 2300 gr diğeri 2050 gr doğdu ilk gun anne yanına verdiler ama kiloları ikinin altına düşünce kuveze girdi hem emdiler hem mama verdiler kuvezde 1 gün kaldılar bugün çıktılar maşallah tosun gibiler yavrularbeslenmenize dikkat edin kızlar çok önemli sağlam olur bebelerimiz 34+5 de doğdular
Ya bu toplanmalar sancimi oluyor yoksa bebisler dönüyor mu ben anlamadımHahahaha dimi bende ayni durumdayim daha bu hafta bide benim bebiş cok kasıliyor cok toplaniyor biryerde ya donerken felan cok zor oluyor
Bana doktorum kasılma oldunu soyledi cnmYa bu toplanmalar sancimi oluyor yoksa bebisler dönüyor mu ben anlamadım
Banada doktorum sancı diyor ama başka doktor bebekler kemiklendigi için dönüyorlar oda toplanıyorlar dedi valla benimde kafam karıştı iyice canımBana doktorum kasılma oldunu soyledi cnm
Benim doktor cnm kasılma dedi hatta nst baglamisdi orda da aynisini yapdi ozmnda kasılma olarak cikdi bugun yine ayni bi kac gundur iyiydi ilac iciyordum ama bugun yine kasıliyor ve karnim sancilaniyor bekliyorum dayanmaya calisiyorum ama carsamba randevum var ozmn kadar bekleyim diyorum bakalim hayirlisiBanada doktorum sancı diyor ama başka doktor bebekler kemiklendigi için dönüyorlar oda toplanıyorlar dedi valla benimde kafam karıştı iyice canım
Benim toplandığında kasılma yada sancı olmuyor rahatım ama öyle deyince kafam karıştı benim randevumda bugün bakalım ne dicekBenim doktor cnm kasılma dedi hatta nst baglamisdi orda da aynisini yapdi ozmnda kasılma olarak cikdi bugun yine ayni bi kac gundur iyiydi ilac iciyordum ama bugun yine kasıliyor ve karnim sancilaniyor bekliyorum dayanmaya calisiyorum ama carsamba randevum var ozmn kadar bekleyim diyorum bakalim hayirlisi
Cnm npdn kacdaydi senin randevunBenim toplandığında kasılma yada sancı olmuyor rahatım ama öyle deyince kafam karıştı benim randevumda bugün bakalım ne dicek