Ağlama kirizlerinden başka belirtiler varmiydi soluğu acilde aldınız bide gece gündüz mu agliorlardi benimkiler sadece akşamları yapıor bazen bı gün oluyor sakın ler .sevndim allhim korusun hepsini

Ağlama kirizlerinden başka belirtiler varmiydi soluğu acilde aldınız bide gece gündüz mu agliorlardi benimkiler sadece akşamları yapıor bazen bı gün oluyor sakın ler .sevndim allhim korusun hepsini
Aslinda baska belirti yoktu. Atesi falan hic olmadi. Bez rutini de normal idi. 37.4 derece atesle gittik acile. Yalnizca emzirmede zorlandigimi hatirliyorum ve sanki yalvarir gözlerle bana baktigini hissettigimi. Esim evham yaptigimi soyledi ama 40 gunluk de olsa anneyiz iste, dedim bu cocukta baska birsey var. O yuzden degisik birsey olsa anlarsiniz bence, kendinize ve icgudulerinize guvenin. Cok icerde, beyni ve kalbi olan icten bir ses, annelik sesi, size dogruyu fisildiyor: hersey yolunda merak etme ya da ters giden birseyler var harekete gec diyerek.

Çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…