- 24 Aralık 2020
- 304
- 296
- 28
Değişikmiş bende öyle sorun yok hem hap hem iğne kullanıyorumm hemen herkese veriyorlarYa kızlar benim doktorum niye kan sulandırıcı vermiyor bana. Sizin pıhtılaşma sorununuz mu var? Üstelik pıhtılaşma testinde iki gende taşıyıcı çıktım iki gebelik kaybım var kalp atışı sebepli. Ama ısrarla iğne vermiyor
Kaç gun oldu tatlımmmSol kasıkta ara ara batma oluyor başkada hiç bir şey yokyarın cesaret edersem test yapacak gibiyim
Evet bana da yüksek geldi sanırım herkese aynı kullandiriyolar sabit. Şehir dışında olduğum için muayene orada olmuyorum salı günü transferim var umarım sonrasında düşürür dozlarıProgesteron düşüklüğü mu var acaba ya da hastane protokolü de böyle olabilir. Bende fitil de yok iğne sabah akşam bir ampul yarin başlayacak pazartesi de transfer senin dozlar baya yüksek
Tup bebekde doktorların %80 i verıyor senın doktorda sıkıntı var bence Yani Bıde Sorunun barmış kullanman gerekıyorYa kızlar benim doktorum niye kan sulandırıcı vermiyor bana. Sizin pıhtılaşma sorununuz mu var? Üstelik pıhtılaşma testinde iki gende taşıyıcı çıktım iki gebelik kaybım var kalp atışı sebepli. Ama ısrarla iğne vermiyor
Benim doktorun elinde olsa sadece transfer yapacak ilaç vs vermeyecekTup bebekde doktorların %80 i verıyor senın doktorda sıkıntı var bence Yani Bıde Sorunun barmış kullanman gerekıyor
Doktorlar arasında bu kadar fark olması çok kafa karıştırıcı yani tamam aynı tedavi olmayabilir ama herkes farklı bir yol izliyor hangisi doğru bilemiyoruzEvet bana da yüksek geldi sanırım herkese aynı kullandiriyolar sabit. Şehir dışında olduğum için muayene orada olmuyorum salı günü transferim var umarım sonrasında düşürür dozları
Yaa az kalmış hadi bakalım ilk güzel haberi sen ver peşinden gelelimYarın 7. Gün
Haklısın biz de mecbur ne dese yapıyoruz..Doktorlar arasında bu kadar fark olması çok kafa karıştırıcı yani tamam aynı tedavi olmayabilir ama herkes farklı bir yol izliyor hangisi doğru bilemiyoruz
İnşallah canım ya diğer olasılığı düşünmek dahi istemiyorumYaa az kalmış hadi bakalım ilk güzel haberi sen ver peşinden gelelim
olumsuz düşünüp de modunu düşürme canim. Allah'ın izniyle pozitif görürsün inşallahİnşallah canım ya diğer olasılığı düşünmek dahi istemiyorum
İnşallah canım güzel haberler alırız inşallah hepimiz gerçekten çok emekler çok zorluklar veriyoruz ayrı ayrı hikayelerimiz ama temennilerimiz aynıolumsuz düşünüp de modunu düşürme canim. Allah'ın izniyle pozitif görürsün inşallah
İnşallah nasibinde olacak en güzeli. Sen içini ferah tut hayırlısıyla pozitif olacak bize de umut olacaksın inşallahİnşallah canım ya diğer olasılığı düşünmek dahi istemiyorum
Kesinlikle öyle. Çok emekler var Rabbim bize acısınİnşallah canım güzel haberler alırız inşallah hepimiz gerçekten çok emekler çok zorluklar veriyoruz ayrı ayrı hikayelerimiz ama temennilerimiz aynı
Bence beklemelisin canım gereksiz yere kendini üzme derim ben belklicem şahsen şurada ne kaldı benim 9 Mart senin ne kadar azalırsa bende o kadar azalmış görüyorumSalı günü kan testi günüm günler geçmiyor sanki
Evet doğru söylüyorsun gerçekten diğerinde erken yapmaya başlamıştım test sonra sürekli zihnim onunla meşgul olmuştu ard arda testler sonra sürekli kan testleri ayyy keşke direk negatif olsaydı demiştim o daha kolay gerçekten kan değerimde sürekli bir artış oluyordu ama küçük küçük artışlar kendiliğinden düşmüyordu da iğneyle sonlandırılmıştıBence beklemelisin canım gereksiz yere kendini üzme derim ben belklicem şahsen şurada ne kaldı benim 9 Mart senin ne kadar azalırsa bende o kadar azalmış görüyorum
Kötüsünü düşünmeyelim inşallah iyi düşünelim iyi olsunEvet doğru söylüyorsun gerçekten diğerinde erken yapmaya başlamıştım test sonra sürekli zihnim onunla meşgul olmuştu ard arda testler sonra sürekli kan testleri ayyy keşke direk negatif olsaydı demiştim o daha kolay gerçekten kan değerimde sürekli bir artış oluyordu ama küçük küçük artışlar kendiliğinden düşmüyordu da iğneyle sonlandırılmıştı
Evet canım öyle düşünelimKötüsünü düşünmeyelim inşallah iyi düşünelim iyi olsundüğünümüz var ailemin yanına geldim ortam değişince kafada dağılıyor kimse bilmiyor sadece buradan sizlerle konuşuyorum hep dualarımdasınız hepimiz güzel sonuçlar verelim beni de kan sulandırıcı iğneler mahvetti karnım aşırı morardı iğne yapacak yer bulamıyorum ama güzel sonuç alınca bitecek biliyorum Allah’ın izniyle