Benim gözüm almıyor gebeyken kalçadan iğneBende de mesela kalçadan sol taraf hep acıdı ağrıdı. Eğer gebelik olursa inşallah bu kalça iğnesini de göbekten kan sulandırıcıyı da gebeliğin 10. 12. Haftasına kadar kullanacakmışım estrofem de buna dahil
Canım benim de yumurta geliştirme iğneleri bu kez midemi çok rahatsız etti, 2 haftadır o kadar rahatsızım ki, yumurta toplama sonra mide koruyucu kullanmaya başladım ama hala iyi değilim.O kadar iğne yedim o kadar ilac kullandım şu kalçadan olan progestanin yaptığını hiç biri yapmadı resmen zehir etti günlerimi.2 gun dayanabildim. Yarın göbekten olana geçeceğim inşallah, bu iğne yüzünden ne transfer ne bebek hiç bişey düşünemiyorum resmen
Evet canım.Bu ara da göbekten kan sulandırıcı biraz yakıyo ama biraz
Çok geçmiş olsun. Çektiklerimize değer inşallah. Burada okuyordum böyle olacağını az çok biliyordum ama denemeden göbekten olana geçmek istemedim ücretli bi ilaç sonuçta. Ama yok olacak gibi değilCanım benim de yumurta geliştirme iğneleri bu kez midemi çok rahatsız etti, 2 haftadır o kadar rahatsızım ki, yumurta toplama sonra mide koruyucu kullanmaya başladım ama hala iyi değilim.
Transfer aşamasına geçtiğimizde bu iğne benim de gozumu cok korkutuyor.
Çok emek veriyiruz.. İnşallah pozitifle sonuckanir
Bugün hemşire yaptı ben yapmadım yarından itibaren yapıcam kendimEvet canım.
Masaj yapıyor musun iğne sonrasi
Bence hemşireyle alakalı ya başka bşr yerde yaptırBenim gözüm almıyor gebeyken kalçadan iğnegöbekten olana geçeceğim mecbur
Yok kuzum komşum hemşire o yapıyor çok da dikkat ediyordu. İki ampul birden vuruyorum bir de.Bence hemşireyle alakalı ya başka bşr yerde yaptır
Göbekten çok acıyor ya ben eşime koldan yaptırıyorum genelde morarmıyor hem kolda yapınca inşallah bebekleri kucağımıza alınca geçecek bütün bu zorluklar unutacağız onları hayal etOna daha başlamadım. Onun da stresi gelecek yakında. Kendimi çok güçsüz hissetmeye başladım
Benimde öyleeYok kuzum komşum hemşire o yapıyor çok da dikkat ediyordu. İki ampul birden vuruyorum bir de.
İnşallah canım tek tesellim oGöbekten çok acıyor ya ben eşime koldan yaptırıyorum genelde morarmıyor hem kolda yapınca inşallah bebekleri kucağımıza alınca geçecek bütün bu zorluklar unutacağız onları hayal et
1 tane yapıyorum canımİnşallah canım tek tesellim o
Ben yapmadan ve yaptıktan sonra buz tutmayı düşünüyorum kan sulandırıcı için. Göbekten olanı her gün kac ampul yapıyorsun
İnşallah balımAhahaha dur dur sakinAy olsun da o densizlere "Ben akrep burcu çocuk annesiyim, ha sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez" deriz Canım benim inşallah bu defa mutlu sonuçlanacak sağlıkla kucağına alacaksın çok şükür halimize bu aşamalara geldik gerisi nasip Beklettiyse güzelleştirir Rabbim
Amin inşallah canım Allah güç versinRabbim senin de yardımcın olsun ağrıların azalır inşallah. Yüzdük kuyruğuna geldik ama artık dayanacak güç bulamıyorum kendimde. İnce uc dediğin insülin iğne ucu mu ?
Evet insülin enjeksiyonu olarak geçiyorAmin inşallah canım Allah güç versin
Ay bilmiyorum insülin uç mu diye geçiyor. Hep eşim aldı ince enjektör ucu diye. Kendi ucuyla yapamayız zaten çok kalın
Eşim az önce getirdi iğne ucu kahverengi. Ben normal enjektör ile çekip ucunu bu kahverengi ile degisecem, sanırım yanındaki iğneler bir ampul için. Ben iki ampul bir seferde vuracamAmin inşallah canım Allah güç versin
Ay bilmiyorum insülin uç mu diye geçiyor. Hep eşim aldı ince enjektör ucu diye. Kendi ucuyla yapamayız zaten çok kalın
Ben de öğrenmiş oldum üçüncü transferimdeEvet insülin enjeksiyonu olarak geçiyor
Dokorun mu iki ampul yapmani söyledi canım? Evet kalın uç ile çekip diğer ucu takıyorum benEşim az önce getirdi iğne ucu kahverengi. Ben normal enjektör ile çekip ucunu bu kahverengi ile degisecem, sanırım yanındaki iğneler bir ampul için. Ben iki ampul bir seferde vuracam
Hastaneyi aradım ilaçları söyleyen hemşire öyle söyledi. Normalde de kalçadan iki ampul vuruyordum. Smdi de dex iki ampul oldu fitili 6ya cikardiDokorun mu iki ampul yapmani söyledi canım? Evet kalın uç ile çekip diğer ucu takıyorum ben
Progesteron düşüklüğü mu var acaba ya da hastane protokolü de böyle olabilir. Bende fitil de yok iğne sabah akşam bir ampul yarin başlayacak pazartesi de transfer senin dozlar baya yüksekHastaneyi aradım ilaçları söyleyen hemşire öyle söyledi. Normalde de kalçadan iki ampul vuruyordum. Smdi de dex iki ampul oldu fitili 6ya cikardi