Evet onlar daha tedirgin oluyorBenim yarın 6. Gün dolacak öğlen yarın yada yarından sonra bi yere gitme ihtimalimiz var 1 buçuk saat araba kullanmamda sakınca varmıdır sizce yoktur diyorum annem eşim tedirgin oluyor
Anladım canım dikkat et artıkEvet onlar daha tedirgin oluyor7 yada 8. Gün olcak sanırım normal hayatınıza devam edin diyorlar ama birşey olunca da keşke dememek için içine nasıl sinecekse öyle yapmak lazım. Bende 6. Günümde işe gidicem yol 45
Benim doktorum izin almana gerek yok işine dönebilirsin dedi yarın 2 saatlik yola gideceğim düğün var evde sürekli oturmak dinlenmek de bi yerde sıkıcı oluyor aslında şartlamamk lazım sonrada işe başlayacağım artık Allahım saklasın korusun hepimizin gönlünden geçenler hayırlısıyla olsunBenim yarın 6. Gün dolacak öğlen yarın yada yarından sonra bi yere gitme ihtimalimiz var 1 buçuk saat araba kullanmamda sakınca varmıdır sizce yoktur diyorum annem eşim tedirgin oluyor
Amin canım aminBenim doktorum izin almana gerek yok işine dönebilirsin dedi yarın 2 saatlik yola gideceğim düğün var evde sürekli oturmak dinlenmek de bi yerde sıkıcı oluyor aslında şartlamamk lazım sonrada işe başlayacağım artık Allahım saklasın korusun hepimizin gönlünden geçenler hayırlısıyla olsun
3. Gün embriyosu ve iyi kaliteli kaç hücreli bilmiyorum sizinki?Kızlar embriyolarınız kaç hücreli veya kaliteleri nasıl ?
8 hücreli dendi bugün sordum3. Gün embriyosu ve iyi kaliteli kaç hücreli bilmiyorum sizinki?
Hücre sayısının kaç olması iyi olduğu anlamını taşıyor8 hücreli dendi bugün sordum
Allah senden çok razı olsun temiz kalpli arkadaşım. Bu yollardan geçmiş biri olarak bizi rahatlatmaya çalışman çok büyük bir hareket . Gerçekten bizi en iyi sen anlayabilirsin stres, sıkıntı,bunalım heycan öyle duygular içindeyiz kiçölse kalmışta bir yudum suya muhtaçmışız gibi şurda birinin bize güzel umut verici iki cümle kurması bizede sua et. Allah bebekelerinin tırnağına taş değdirmesin canımMerhaba kızlarbu siteye girmeyeli uzun zaman olmuştu girmişken ben de neler yaşadığımdan bahsedeyim ki sizler de umutsuzluğa asla kapılıp kendinizi üzmeyin diye yazmak istedim 6.denememde kavuştum ikiz kızlarıma 6aylık oldular bile kaç kere ameliyat oldum kaç kere denedim kaç kere yıkıldım ama denemekten de vazgeçmedim hiç korkmayın rabbim doğru zamanda nasip ediyor gerçekten ben de sizin gibi transferden sonra 3 gün dinlendim sonrasında çoğunda işe döndüm. Ama son denememde test gününe kadar yataktan kişisel ihtiyaçlarım hariç kalkmadım. Hepsinde de kasık batmalarım oldu negatif olanlarda da pozitifi aldığımda da. Bi kere pozitif aldım onda da öncesinde bi tüpüm şişmiş ve rahime sıvı akıttığı için tüpün rahimle bağlantısını kesti ameliyatla doktorum. Transfer olunca da tuttu ilk denemede. Önceki hiç bi doktor tüpün şiş ve bu sıkıntı diye söylememişti direkt denemeye geçmişti ve hiç bi zamanda negatifi alamamıştım. Kaç kere yıkıldım kaç kere tükendim ama tam 6 yıl boyunca denemekten de vazgeçmedim. Sonunda rabbim nasip etti. Siz elinizden geleni yapıyosunuz zaten gerisi yüce rabbime kalıyor umarım hepiniz pozitifi görür bebişlerinize kavuşursunuz. Zaten onu kucağınıza aldığınız an yaşadığınız her zorluğu unutuyorsunuz
Gününe göre canım 3. Günde 6 normal 8 iyi hücreli demekHücre sayısının kaç olması iyi olduğu anlamını taşıyor
Banada iyi denildiGününe göre canım 3. Günde 6 normal 8 iyi hücreli demek
Transferde sor kaç hücreli deBanada iyi denildi
Aslında sorup kendimi strese sokmak istemiyorum olacağı varsa tutar zatenTransferde sor kaç hücreli de
Heee tabi kendini nasıl iyi hissedersen mersk ettin diye demiştimAslında sorup kendimi strese sokmak istemiyorum olacağı varsa tutar zaten
bende de çok kötü mide yanması var doktora sorduğumda dayanacaksın dediAynısını yasıyorum İlk Transfer hazırlgmda boyle oömamıstım ama Sımdı Hem sıskınlıkk hem mıde yanmasııı Hem uyutmuyo benı
Bayaaa ıyı4. Güne ne kadar arttık çok güzel kızlar şimdi muayebeden çıktım rahim kalınlığım 11.2 sizin nasıl bu değer iyi mi acaba ? Neleenyapıyorsunuz 4 martta kesiniz artık
Bırsey kullandınmı kalınlasması ıcın4. Güne ne kadar arttık çok güzel kızlar şimdi muayebeden çıktım rahim kalınlığım 11.2 sizin nasıl bu değer iyi mi acaba ? Neleenyapıyorsunuz 4 martta kesiniz artık
Kaç hücreli bilmiyorum ama 5. Gün AA kalite dedi embriyologumuzKızlar embriyolarınız kaç hücreli veya kaliteleri nasıl ?