- 16 Şubat 2013
- 349
- 358
Canım herkese göre değişir sen üzülme önemli olan artmaya devam etmesiKızlarrr transfer sonrası 9. Gün değerleriniz neydi acaba kaç olması gerekiyor bugün verdim ben kan 9.gün 78 nasıl sizce düşük mü hiçbir fikrim yok biraz tedirginim
Benim 10. Gün 551 çıktı. 9. Günde 400 lerde bişeydir. Ama bu kişiden kişiye değişir sen üzülme artışına odaklan.Başka kızlarrrr 9. Gün kaç çıkmıştı kan sonucunuz benim 78 çıktı nasıl sizce
Kaçıncı gün sonucunuz bunlar normalde 10 un üstü gebelik oluyor ama bizler tedaviyle olduğumuz için şuanki değer de gebelik gösteriyor mesela benim doktorum ilk değer kaç olursa olsun sonraki değerin yükselişi önemli demişti sende çok az bir yükseliş var ama yinede doktoruna habe evermelisin bayram girmeden belki öneride bulunurMerhaba kızlar benim olmadı galiba 2.sonucum 25.63 tü 2gun sonra bugün ki sonucum 26.60 çıktı
3. Sonucum buKaçıncı gün sonucunuz bunlar normalde 10 un üstü gebelik oluyor ama bizler tedaviyle olduğumuz için şuanki değer de gebelik gösteriyor mesela benim doktorum ilk değer kaç olursa olsun sonraki değerin yükselişi önemli demişti sende çok az bir yükseliş var ama yinede doktoruna habe evermelisin bayram girmeden belki öneride bulunur
14. Günüm bugünKaçıncı gün sonucunuz bunlar normalde 10 un üstü gebelik oluyor ama bizler tedaviyle olduğumuz için şuanki değer de gebelik gösteriyor mesela benim doktorum ilk değer kaç olursa olsun sonraki değerin yükselişi önemli demişti sende çok az bir yükseliş var ama yinede doktoruna habe evermelisin bayram girmeden belki öneride bulunur
Biz de duyduk çok şükür 6+4müşüz meğersem internetteki tüp bebek hafta hesabına göre 6+6ydı doktor hayır son adet tarihine göre dediEvet dun duyduk canım sen naptın
9. Gün 57 çıkmıştı önemli olan artışı zaten ne çıktığı değil şuan 6+4deyizBaşka kızlarrrr 9. Gün kaç çıkmıştı kan sonucunuz benim 78 çıktı nasıl sizce
Artıyor çok şükürArtışınız sağlıkla devam etmiştir umarım
Canım aynı yerde mi verdin kanı3. Sonucum bu
İdrar testi yaptım yine negatif 7.günBenimde 7.gün bugün
İnşallah ama benim 2 gündür adet ağrım varMerhaba sevgi sende hoşgeldin aramıza umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Canım rahat ol bence sürekli ağrı sızı olacak değil ya.Kızlar benim malûm bel ve kasik ağrısı oluyor hatta son bi kaç gündür 1 sağ 1 sol kasigima kramp giriyor ama bugün sabahtan beri tık yok böyle hafif hafif var sizde mi öyle oluyosunuz acaba benmi kuruntu yapıyorum muayeneye daha çok
Canım aynı yer
Farklı yerde verdim ama bu kadar fark eder mi kiCanım aynı yerde mi verdin kanı
Benimde normalde yarın günüm benimde ağrım var kimin adet ağrısı yokki boşver bence olumlu haber alıcaz doğuma kadar adet sancısı çekeni duydum Valla onu tak bunu tak kafaya gerçekten yaşlandım yaaİnşallah ama benim 2 gündür adet ağrım var
Doktorunuz verdiyse tabiki kullanın burada kim size bırak diyebilirki. Tedavi altındayız hepimiz kafamıza göre ilaç bırakamayız.Cnm ben estrofem kullaniyorum gunde 3 defa ozmn kesmelimiyim coraspini cocuk icin tutunmasinda bi faydasi varmi kullanmasam kimi kullanmadinda dusukle sonuclandini yazmis Allah korusun ya bilemedim cocuk icin faydalimi birakmalimiyim
Tamam canım inşallah ne yapayım bi an panik yaptımCanım rahat ol bence sürekli ağrı sızı olacak değil ya.
Strese sokma kendini bebeğinle konuş o hissediyor stresli olduğunu yapma lütfen
İçime su serptin gerçektenBenimde normalde yarın günüm benimde ağrım var kimin adet ağrısı yokki boşver bence olumlu haber alıcaz doğuma kadar adet sancısı çekeni duydum Valla onu tak bunu tak kafaya gerçekten yaşlandım yaa