- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
3. Sonucum bu
En sağlıklısı doktorunla konuş bu konuda kendimce hiçbir fikrim yok canım yani 14. Gün belki de senin için. Normal değerdir sonuçta sadece gebelikle uğraşmıyoruz hormonlarımız alt üst oluyor bedenimiz tamamen değişiyor psikoloji değişiyor hastalıklarımız var mı yok mu başka ilaçlar alıyormuyuz bunlar hep etken yani umarım şenindedir ve bayrama beraber girersiniz14. Günüm bugün
Gerçekten öyle ama yaa testim haftaya mesela hiç kafama takmadım erkenden yapayım da öğreneyim psikolojisine girmedim valla ölüm yok ya ucunda dediğin gibi nasipte varsa gelir. Millet ölümden dönüyorda bebeğine hiçbirşey olmuyor napalım yani beklemekten başka çare yok çünkü yol çok uzunİçime su serptin gerçektendediğin gibi boşvermek gerek nasipte varsa gelir
Evet canım eder aynı yerde vermen lazım.Farklı yerde verdim ama bu kadar fark eder mi ki
Haklısın hangimiz yapmıyoruz ki o yüzden burası iyi ki varTamam canım inşallah ne yapayım bi an panik yaptım
Valla çok doğru dedin burası iyiki varHaklısın hangimiz yapmıyoruz ki o yüzden burası iyi ki var
Evet canım öyle MaşaAllah Rabbıme sukurler olsunBiz de duyduk çok şükür 6+4müşüz meğersem internetteki tüp bebek hafta hesabına göre 6+6ydı doktor hayır son adet tarihine göre dedi
Ben kullanıyorum ama 6000 mg olandanEnox 0.4 başladık bugün kan sulandırıcı varmı kullanan
Eklıyorum hayırlı olsun canımmmKızlar artık kesin hamileyimm
3 gün önce 7 ile öğrenmiştim şu an 67 çıktı.Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın okadar güzel bir duygu ki…
merry06 canım tabloda hamile göbüşümü istiyorum
Her dıktor farklı canım tabıBana kan sulandırıcı corasprin kullanıyorum
Teşekkür ederim cnmEklıyorum hayırlı olsun canımmm
Sayımızın çoğalmasını diliyorum canım. Millet kafayı yemiş gereksiz stresten bize de yedirtecek. Şurada birbirimize destek olalım diye bir aradayız mazoşistler gibi dert dinliyoruzGerçekten öyle ama yaa testim haftaya mesela hiç kafama takmadım erkenden yapayım da öğreneyim psikolojisine girmedim valla ölüm yok ya ucunda dediğin gibi nasipte varsa gelir. Millet ölümden dönüyorda bebeğine hiçbirşey olmuyor napalım yani beklemekten başka çare yok çünkü yol çok uzunkalbiydi kesesiydi ölçümleriydi kilosuydu boyuydu vs vs herkesten ricam relax
Sayımızın çoğalmasını diliyorum canım. Millet kafayı yemiş gereksiz stresten bize de yedirtecek. Şurada birbirimize destek olalım diye bir aradayız mazoşistler gibi dert dinliyoruz
Evet gün 4 tane alıyorum estrofem o yapar mı. Gerçi 1 buçuk aydır kullanıyorum bu şişlik yeni yeni olduEstrofrm kullanıyor musunuz. Benimde gündüz ilaçları alınca dokunsam patlayacak gibiyim gece yatıp sabah kalkınca hiç bişi yok
Estrofem rahim kalınlaştırıyor ya bence o şişiriyor diye düşünüyorum benEvet gün 4 tane alıyorum estrofem o yapar mı. Gerçi 1 buçuk aydır kullanıyorum bu şişlik yeni yeni oldu
8+0 da bıraktırdı bana estrofemi doktorunuza danışınCnm ben estrofem kullaniyorum gunde 3 defa ozmn kesmelimiyim coraspini cocuk icin tutunmasinda bi faydasi varmi kullanmasam kimi kullanmadinda dusukle sonuclandini yazmis Allah korusun ya bilemedim cocuk icin faydalimi birakmalimiyim
Bende kullanıyorum canım. Benim de kimyasal gebelik öyküm olduğu için verdi doktorumPozitif sonuç sonrası iğne yazdı doktorum kan sulandırıcı hergün göbekten yapacağım clexane 0.4 10lu varmı aranızda kullananlar daha önce düşüklerim var benim o yüzden yazdı bana
Transfer olduğum günden beri kullanıyorum aynı iğneyi ilk tedavim hiç gebelik yaşamadım şu an 8 haftalık oldum 12. Haftaya kadar devam edeceğimPozitif sonuç sonrası iğne yazdı doktorum kan sulandırıcı hergün göbekten yapacağım clexane 0.4 10lu varmı aranızda kullananlar daha önce düşüklerim var benim o yüzden yazdı bana