- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 372
- 31
Kırmızı meyveler yiyin diyorlar nar yiyin bol bol kayısı hoşafı yaptım kabız olmamak içinBende bikdim opudan once yumurta kalitesi icin yedim simdi cocuk icin tiskindim artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı meyveler yiyin diyorlar nar yiyin bol bol kayısı hoşafı yaptım kabız olmamak içinBende bikdim opudan once yumurta kalitesi icin yedim simdi cocuk icin tiskindim artik
Amin amin biriey sormak istiyorum cinsellik olayını nasıl yapıyorsunuz ben tedavi başından beri yapmıyorum bu konuda bilgi paylaşımı yapalım arkadaşlar doktor zaten transfer öncesi sonrası yasaklamıştı pozitif olan annelere de sormuş olayımBen transferden önce sadece prog Están Dax kullanmaya başladım benim daha transferimin üçüncü günü transferden sonra sulandırıcı iğneyi kullanmaya başladım inşallah kesinleşir sizin böyle demeniz bile insanın kulağına güzel geliyor rabbim hepimize nasip etsin
Bende 6.gün yapacağım yarın 5 ertesi sabahEvet herkes öyle söyledi bekleyeceğim en azından 6. Güne kadar
Ay haber edin olur mu benim de yarın transfer sonrası 3. GünBende 6.gün yapacağım yarın 5 ertesi sabah
Benim de midem bulanıyor arada bulanıyor gibi sanırım o da psikolojik bulansın istiyorum çünkü çok bekledim bugünleriBenım tam baslamadı daha ama agzım ıcı kupkuru Boyle degısık Kusma yok ama
Tutmak istiyorum tabi ama zor süreçten geçtik ve can taşıyoruz mecbur tutamıyorum bebeğim iyi olsun sonra tutarızTek olmadığıma sevindim
Ben en az 3 ay düşünmüyorum eşim de aynı görüşte bebek iyi olsun yeter bizim içinAmin amin biriey sormak istiyorum cinsellik olayını nasıl yapıyorsunuz ben tedavi başından beri yapmıyorum bu konuda bilgi paylaşımı yapalım arkadaşlar doktor zaten transfer öncesi sonrası yasaklamıştı pozitif olan annelere de sormuş olayım
Bende size katılıyorum risk almak istemiyorum öpüp koklaşırız ne yapalımBen en az 3 ay düşünmüyorum eşim de aynı görüşte bebek iyi olsun yeter bizim için
Bol bol su iç yanına şu koy sürekli iç kabız olmamak içinMerhaba arkadaşlar.bugun transferimin 9.gunu .test tarihim 4 nisan.bugune kadar çok dikkat ettim kendime kabız olmayayim diye.ama bugün kabız oldum ve çok özür dileyerek söylüyorum ıkındım ve biraz kendimi zorladim birşey olur ya kızlar ? Çok moralim bozuldu
Yarın bi test yapın bence gününüz gelmiş sayılırMerhaba arkadaşlar.bugun transferimin 9.gunu .test tarihim 4 nisan.bugune kadar çok dikkat ettim kendime kabız olmayayim diye.ama bugün kabız oldum ve çok özür dileyerek söylüyorum ıkındım ve biraz kendimi zorladim birşey olur ya kızlar ? Çok moralim bozuldu
Kayısı hoşafı yaptım ben hepMerhaba arkadaşlar.bugun transferimin 9.gunu .test tarihim 4 nisan.bugune kadar çok dikkat ettim kendime kabız olmayayim diye.ama bugün kabız oldum ve çok özür dileyerek söylüyorum ıkındım ve biraz kendimi zorladim birşey olur ya kızlar ? Çok moralim bozuldu
İlişki yasak dedi doktorAmin amin biriey sormak istiyorum cinsellik olayını nasıl yapıyorsunuz ben tedavi başından beri yapmıyorum bu konuda bilgi paylaşımı yapalım arkadaşlar doktor zaten transfer öncesi sonrası yasaklamıştı pozitif olan annelere de sormuş olayım
Annelik içgüdüsü iyi olsunlarda rabbim zaten biliyor aynenTutmak istiyorum tabi ama zor süreçten geçtik ve can taşıyoruz mecbur tutamıyorum bebeğim iyi olsun sonra tutarız
Evetİlişki yasak dedi doktor
Ben yıyorum. Zaten çok seviyorum. İnternetten sipariş veriyorum yağlı doğal missss. Bak canım çekti anlatırkenBise sorcam kizalar avakado yemeye devm mi sizlerde nemzn kadar iyiycez ben artik birakmak isdiyorum ya siz devm ediyor musunuz
Kalkma sakın yerinden uzan dinlenBen yıyorum. Zaten çok seviyorum. İnternetten sipariş veriyorum yağlı doğal missss. Bak canım çekti anlatırken
Ya ben birakmayi dusunuyodum ama 6gunum bugun sorun olurmukiBen yıyorum. Zaten çok seviyorum. İnternetten sipariş veriyorum yağlı doğal missss. Bak canım çekti anlatırken