- 23 Ekim 2022
- 556
- 384
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet en azından 10 haftaya kadarİlişki yasak dedi doktor
Demekkı bana tıksınme gelmısBen yıyorum. Zaten çok seviyorum. İnternetten sipariş veriyorum yağlı doğal missss. Bak canım çekti anlatırken
Olmamıştır korkma ani hareket yaptıysanKızlar 7. Haftamdan gidiyorum bu akşam eşim yokken Bi yere uzanmam gerekti kolumu uzattım baya sonra o tarafımda kasıkta ağrım başladı çok korkuyorum Bi şey olmuş mudur acaba bebeğe kendimi yiyip duruyorum Bi kaç saattir
Batma hıssı vardı bende 6. Gundne ıtıbaren baslamıstıKızlar yarın transferin 5. Günü göğüs hassasiyet birde sağ kaşığa ara ara bir sancı girip çıkıyor inşallah bunlar güzel birşeylere işarettir pozitif olan arkadaşlar belirtiniz olmuş muydu bu günlerde sizde de güzel hissediyorum sanki ben
Canım sonuc ogrendıkden 8-9 gun sonra kese gorunuyor.Kızlar iyi akşamlar size bir sorum olacak siz beta değeriniz ne kadardı keseyi gördüğünüzde
Sakince kaldırdım kolumu dikkat ederek ama kasıkta ağrı olunca korktum özel hastanedeki acili aradım ultrason cihazıda yokmuş baya darlandım Bi gidip görsem rahat edecektimOlmamıştır korkma ani hareket yaptıysan
Agrı devam edıyormu canım. Bende aniden yayakda dönunce oluyor ama Stres yaparsan olmayacagı varsada olur bence sakin olSakince kaldırdım kolumu dikkat ederek ama kasıkta ağrı olunca korktum özel hastanedeki acili aradım ultrason cihazıda yokmuş baya darlandım Bi gidip görsem rahat edecektim
Çok teşekkür ederimCanım sonuc ogrendıkden 8-9 gun sonra kese gorunuyor.
Yani ılk beta 12. Gun verıyosun 2 gun sonra tekrar verıyosun beta sonra 1 hafta sonra kese gorunuyor.
Çatlatma iğnesini ne zaman vurunmuştunuz transferden önce mi yoksa transferden sonra mıHaklısınız birde çatlatma iğnesi kaç günde etkisi geçiyor biliyor musunuz yarın 10 gün olucak
İnşallah yok valla hiçbir belirtim.Anladım inş pozitif görürsünüz varmı belirtiniz
benim de de gece uyurken oluyor o kuruluk nedenseBende Icım bı degısık bulantı varla yok arası Kusma gelmıyor Da agzımın ıcı kupkuru sureklı su ıcıyorum öyle devam edıyorum
Herşey yolunda olacak canım merak etme bebişinin kalp atışını dinlemeye hazırlanGünaydın arkadaşlar istanbula kontrole gidiyorum hem çok heyecanlı hem çok korkuyorum transferden sonraki 25. Günüm en son geçtiğimiz perşembe beta 10 bin çıkmıştı inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum 13.30 da randevum
Canımmm inşallah görmeye bile razıyımHerşey yolunda olacak canım merak etme bebişinin kalp atışını dinlemeye hazırlan
Kanamam yok çok şükür ağrıda geçti canım inşallah Bi şey yokturAgrı devam edıyormu canım. Bende aniden yayakda dönunce oluyor ama Stres yaparsan olmayacagı varsada olur bence sakin ol
Kanaman felan yoksa uzan dınlen agrı devam edıyorsa bı gıt acile yada yarını bekle dua et bırsey olmaz
Ben de bugün kese görmeye geldim inşallah görürüm dayanamadım erken mi değil mi bilmiyorumCanımmm inşallah görmeye bile razıyım