2. Adet 28 günde 1 olan için bile 40 günden fazla suruyorİkinci adetimi olmayı bekliyorum hala
Canım opudan sonraki 2. Adet genelde gecikiyor ya. Benimde 7 gün gecikmişti. Doktorum normal 2. Adet hep gecikir demişti bana. Ama inşallah sende pozitif de vardırİkinci adetimi olmayı bekliyorum hala
Gerçekten mi kafayı yerim galiba2. Adet 28 günde 1 olan için bile 40 günden fazla suruyor
Ben adet söktürücü mesajı uygulayayım en iyisiCanım opudan sonraki 2. Adet genelde gecikiyor ya. Benimde 7 gün gecikmişti. Doktorum normal 2. Adet hep gecikir demişti bana. Ama inşallah sende pozitif de vardırkaset değilde erken gebelik alsaydın keşke
Ben bugün yaptım ama sanki bisey yok ben kendim bi gölge hayal ediyormuş gibiSen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Amin canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Eger stres yaparsan gecıkır Yapmasan gecıkmezGerçekten mi kafayı yerim galiba
Evetaynı gün transfer olan 3 kişiyiz sanırım bugün 4. günümüz
ben yapmadım inşallah dayanırım sonuna kadarEvetsen test yaptın mı hiç?
Yapmamaya çalışıyorum birde söktürücü masaj uyguluyorum dua edin de adet olayım ya bi gün bunu diyeceğim aklıma gelmezdiEger stres yaparsan gecıkır Yapmasan gecıkmez
Ben oğlumda 4. gün akşamında hafif çizgi görmüştüm o yüzden iki tane olunca bu sefer yapayım dedim ama maalesef. Bel ağrısı baş ağrısı ve adet olacakmış gibi ağrım var bugünben yapmadım inşallah dayanırım sonuna kadar
Benim de bel ve baş ağrım var ve bu gece bacağım çok şiddetli ağrıdı uyuyamadımBen oğlumda 4. gün akşamında hafif çizgi görmüştüm o yüzden iki tane olunca bu sefer yapayım dedim ama maalesef. Bel ağrısı baş ağrısı ve adet olacakmış gibi ağrım var bugün
Sizde nasıl ?
Canim sen ne yaptin testi tekrarladin mi?
Yok tekrarlamadım eşimde kendini boşa strese sokma zaten yarın test vericez dedi. Bakalım test sonucu beklicem hayırlısı olsun hepimiz için.Canim sen ne yaptin testi tekrarladin mi?
Evet hayırlısıBenim de bel ve baş ağrım var ve bu gece bacağım çok şiddetli ağrıdı uyuyamadım
Yüreğini ferah tut daha çok erken ki
Canım çok sevindim senin adına emeklerinin, çabalarının karşılığının bulmasınaARKADAŞLAR SONUCUM CIKTI 97 HAMİLEYİMM
İnşallahEvet hayırlısıiçimde güzel bi his var rabbim nasip etsin inşallah bende bide göğüs hassasiyeti başladı kenarlarına bastırınca acıyo
Evet kesinlikle oluyor bende de oldu erken gebelikte çok net kasette silikti ilerleyen günlerde koyulaştı çok normal yaniEki Görüntüle 3401793
Eki Görüntüle 3401794
Ustteki 7.gun erken gebelik testi
Alttaki 9.gun normal kaset test
8.gun lekelenmem olmustu, ondan dolayi bir daha yapmak istedim.
Ah pazartesiyi beklesem nolacak sanki.
Kendime inanamiyorum.
Sizin de gözünüz aydın olsunEvet kesinlikle oluyor bende de oldu erken gebelikte çok net kasette silikti ilerleyen günlerde koyulaştı çok normal yani
Ben 12. Gün verdim 14.16. Bide 20. Gün verdim benim betam 143-453-983-3753 şeklinde ilerledi ama ben 12. Günden önce kendim de 2-3kez verdim testte pozitifi görünce benim betam biraz yavaş arttı 12. Gün biraz düşüktü o yüzden beni beklettiler diye düşünüyorum salı günü kontrolüm var ilk 6+4 olucam salı günü ama betası 12. Günde çok yüksek çıkanları sanırım daha erken çağırıyorlarKızlar merhaba , pozitif sonucu aldıktan kaç gün veya hafta sonraya doktor randevusu alıyorsunuz ? Bir de betahcg testini kaç kere yaptırmak gerekiyor ? 2 güne bir artış önemli ama buna kaç kere baktırmak gerekli. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Amin inşallah hepimize nasip etsinSizin de gözünüz aydın olsunrabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah