2024 Mart Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ya ben de ne zaman başlayacak diye bekliyorum yoksa sürekli kan vermeye devam edeceğim
Bende çok merak ediyordum.
Ve öyle bir anda geldi ki anlatamam. Yoğun yoğunHala daha devam ediyor.
Ne çok beklemişim bu anı diye gözlerim dolmadı değil
Şu kan işi bende de muallak. Ama kollarım mahvoldu diye kan vermekten diye eşim müsade etmiyor. Sal artık dedi Salamıyorum orası ayrı da Artık vermiycem kan.
8-10-12-14 günleri kan vermiştim.

Bana da doktorum verme diyor ama bebeğin varlığını hissedemediğimiz için kan verince rahatlıyorum bulantıyı da o yüzden bekliyoruz işte rabbim şu mübarek gecelerin hürmetine sağlıklı mutlu gebelikler geçirmemizi nasip etsin inşallah

Amiiiin inşallah
Hala çok şiddetli bulantım. Ayva limonlayıp-tuzlayıp yiyeceğim. İnş iyi gelir. Çok şükür rabbim bize pozitifi nasip etti. Gerisiyle her türlü başederiz

Yok ya benim asla koyulasmıyor. Değer bu kadar yavaş artar mı? 8 Mart transferim. 9 gün oldu. Hala testim böyle. Zor gözüküyor

Eklentiler

• IMG_4376.jpeg
    134,5 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar sizce bu test pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi markası freely

Eklentiler

• IMG_0719.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 95
Kaçıncı günün canımm? Bende senle aynı durumdayım test ne diyor bilmiyorum
Ben adet olamadım ki opudan sonraki ikinci adeti bekliyorum gelemiyor dün negatif sandım az bi çizgi vardı bu gün daha net duruyor diye meraktan attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…