- 6 Şubat 2023
- 674
- 958
- 34
Ya ben de ne zaman başlayacak diye bekliyorum yoksa sürekli kan vermeye devam edeceğimKızlar,
Gecenin bir yarısı mide bulantım yükseldi ama yüksek düzeydeDaha çok erken değil mi bunlar için?
İnsan mide bulantısına sevinir mi? Seviniyor işte.
Bende çok merak ediyordum.Ya ben de ne zaman başlayacak diye bekliyorum yoksa sürekli kan vermeye devam edeceğim
Bana da doktorum verme diyor ama bebeğin varlığını hissedemediğimiz için kan verince rahatlıyorumBende çok merak ediyordum.
Ve öyle bir anda geldi ki anlatamam. Yoğun yoğunHala daha devam ediyor.
Ne çok beklemişim bu anı diye gözlerim dolmadı değil
Şu kan işi bende de muallak. Ama kollarım mahvoldu diye kan vermekten diye eşim müsade etmiyor. Sal artık dediSalamıyorum orası ayrı da Artık vermiycem kan.
8-10-12-14 günleri kan vermiştim.
Amiiiin inşallahBana da doktorum verme diyor ama bebeğin varlığını hissedemediğimiz için kan verince rahatlıyorumbulantıyı da o yüzden bekliyoruz işte rabbim şu mübarek gecelerin hürmetine sağlıklı mutlu gebelikler geçirmemizi nasip etsin inşallah
Şu an için pozitif hamileyimSenın sonuc neydı canım
Çok şükür elhamdülillahAmiiiin inşallah
Hala çok şiddetli bulantım. Ayva limonlayıp-tuzlayıp yiyeceğim. İnş iyi gelir. Çok şükür rabbim bize pozitifi nasip etti. Gerisiyle her türlü başederiz
aynı gün transfer olan 3 kişiyiz sanırım bugün 4. günümüzSeninle aynı gün transfer olmuşuz
Benim de gün içerisinde bütün belirtilerim yok oldu akşam üstü yine başladı
Kaçıncı günün canımm? Bende senle aynı durumdayımKızlar sizce bu test pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi markası freely
Başka marka test alıp dene istersen yada yapma canım teste az kaldı zaten kendini strese sokmaYok ya benim asla koyulasmıyor. Değer bu kadar yavaş artar mı? 8 Mart transferim. 9 gün oldu. Hala testim böyle. Zor gözüküyor
Offf sorma. Her sabah bi ümit bakıyorum. Yarın başka marka deneyeceğimBaşka marka test alıp dene istersen yada yapma canım teste az kaldı zaten kendini strese sokma
Ben adet olamadım kiKaçıncı günün canımm? Bende senle aynı durumdayımtest ne diyor bilmiyorum
Yaaa her hangi bir ilaç vs kullanmadıysan kan aldır bence.Ben adet olamadım kiopudan sonraki ikinci adeti bekliyorum gelemiyor dün negatif sandım az bi çizgi vardı bu gün daha net duruyor diye meraktan attım
Kullanmadım ikinci adetin gecikmiş miydi seninYaaa her hangi bir ilaç vs kullanmadıysan kan aldır bence.
Siz transfer oldunuzmu ? Olacakmısınız ?Kullanmadım ikinci adetin gecikmiş miydi senin
Doktor vermedi.Opudan sonra antibiyotiği sen mi
İçmedim doktormu vermedi ?
İkinci adetimi olmayı bekliyorum halaSiz transfer oldunuzmu ? Olacakmısınız ?
Anladım canım Opudan sonra özellikle antibiyotik verdi bitene kadar kullanacaksın dediler. Cipro diye karın için ve idrar yolu enfeksıyonu içindi. Allah allahDoktor vermedi.
Hiç hatirlamıyroum canım ya geçmedi sanırımKullanmadım ikinci adetin gecikmiş miydi senin