- 4 Ocak 2016
- 305
- 407
- 36
Insaallah bu kez tutunur ve 9 ay boyunca amnecigine sımsıkı sarilir. ( :İnşallah benim tutunmadan yana hiç sorunum olmuyor; bu üçüncü denemem. İlk transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikincisi kalp atışı olmadı kese etrafında kanamalar oluştuğu için kürtajla sonuçlandı. Şuan sevinemiyorum açıkçası, hayırlısını diliyorum rabbimden
Beta hcg nin 2 gunde 2 kat arttigini gorebiliyoruz bu iki testte. Hayirli ugurlu olsun. Gozunuz aydin. Ne guzel, masallah barekallah size. ( :Selamünaleyküm kızlar hayırlı cumalar
Kan verdim geldim şimdi gelirkende bi tane daha test aldım. Üstteki 8.ci gün yaptım altta ki de 10.cü gün bugün. Kanda da sonuç iyi çıkar inş
Alın benden de o kadar. Benim de 4. Gün :)
Kızlar dayanamadım 9 mart transfer 6. Gün
Oy maşallah. Gözün aydın canımKızlar dayanamadım 9 mart transfer 6. Gün
Alın benden de o kadar. Benim de 4. Gün :)
Oy maşallah. Gözün aydın canım
Bebişler belli etmiş kendilerini
Sağlıkla büyüsünler inşallah
teşekkür ederim . allah razı olsun çok korkuyorum test yapamdan daha iyiydim galiba , acaba yanlış mı çıktı dıye başka kafaya girdim şimdideerkenden ben buradayım diyor bebişin.. gözün aydın canım
Maşallah canım hayırlı olsun ben de Cok erken öğrendimKızlar dayanamadım 9 mart transfer 6. Gün
Sen ikinci testi verdin mi canımMaşallah canım hayırlı olsun ben de Cok erken öğrendimsağlıkla artsın değerin inşallah
İnşallah sağlıkla bu sefer tutunur sana bebeğin..bu soruna ikinci denemeleri yapan arkadaşlar daha net cevaplar verecektirKızlar merhaba
40 yaşındayım ve önceki başarısız denemelerim beni açıkçası yormaya başladı. 1 tane dondurulmuş embriyom var. Doktorum adetinin 5. günü gel tedaviye başlayalım transferini yapalım dedi.
Size sormak istediğim şey bu ay hemen tedaviye başlamalı mıyım yoksa 1 ay daha beklemeli miyim? Ya yine olumsuz olursa deyip ertelemem doğru mu?
Ay çok bariz çizgi var maşallah çok sevindim canım inşallah kanda da güzel çıkacakKızlar dayanamadım 9 mart transfer 6. Gün
Ohh bu duygunun tadini o yasa o halde. Yanlis mi diye endiselenme. Yanlissa zaten kacinilmaz son ve nasip. Yanlis degilse ki insssss dogru, bu ani kacirmis olmazsin. Keyfine var. ( :Kızlar dayanamadım 9 mart transfer 6. Gün
Sorma daha çok var, 21 Mart :) senin?böyle beklemek en zoru valla.. ne zaman test günün?
VerdimSen ikinci testi verdin mi canım
Kızlar merhaba
40 yaşındayım ve önceki başarısız denemelerim beni açıkçası yormaya başladı. 1 tane dondurulmuş embriyom var. Doktorum adetinin 5. günü gel tedaviye başlayalım transferini yapalım dedi.
Size sormak istediğim şey bu ay hemen tedaviye başlamalı mıyım yoksa 1 ay daha beklemeli miyim? Ya yine olumsuz olursa deyip ertelemem doğru mu?
Ay biz de iyi değiliz işte az çıksa kafaya takarız çok çıksa takarizzVerdimilk 107 ikinci 350 çıkmış biraz fazla gibi gözüm korkmadi değil ama inşallah sağlıkla gelir