- 12 Kasım 2021
- 3.578
- 4.391
- 83
Benim de öyle öncesinde test yapmayacağım dedim ama malesef kendime güvenmiyorumSorma daha çok var, 21 Mart :) senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle öncesinde test yapmayacağım dedim ama malesef kendime güvenmiyorumSorma daha çok var, 21 Mart :) senin?
Haklısın valla bana tek transfer edildi ben tek istiyordum zaten. Doktor rahim küçük erken doğum riski olur demişti ama smdi fazla artinca acaba mi diyorum sağlıklı hayirli olsun da en iyisini Allah bilir sen heralde üçüncü kanı vermicen artık demi. Benim doktor daha dönmedi bana bakalım ne dicek gerçi ona artık gidemem şehir dışında.Ay biz de iyi değiliz işte az çıksa kafaya takarız çok çıksa takarizz maşallah hiç de öyle düşünme gayet güzel sonucun
Her yüksek değer çift olmuyor canım tek embriyonun bölünmesi de nadir görünüyor sen rahat ol inşallah sağlıkla ilerlesin yok istemedi doktorum daha kese gününu beklicem ayın 26 si. Beni de belirtisizlik korkutuyor şu göğüs ağrısı geri gelse rahatlicam var mı belirtin seninHaklısın valla bana tek transfer edildi ben tek istiyordum zaten. Doktor rahim küçük erken doğum riski olur demişti ama smdi fazla artinca acaba mi diyorum sağlıklı hayirli olsun da en iyisini Allah bilir sen heralde üçüncü kanı vermicen artık demi. Benim doktor daha dönmedi bana bakalım ne dicek gerçi ona artık gidemem şehir dışında.
Güzel haberler alırsın gittigin gün inşallah göğüs ağrısı dışında belirtim yok benim. Zaten en başta bundan suphelenmistim hala da devam ediyorHer yüksek değer çift olmuyor canım tek embriyonun bölünmesi de nadir görünüyor sen rahat ol inşallah sağlıkla ilerlesin yok istemedi doktorum daha kese gününu beklicem ayın 26 si. Beni de belirtisizlik korkutuyor şu göğüs ağrısı geri gelse rahatlicam var mı belirtin senin
Amin inşallah canımm hepimiz için güzel geçsin süreçlerGüzel haberler alırsın gittigin gün inşallah göğüs ağrısı dışında belirtim yok benim. Zaten en başta bundan suphelenmistim hala da devam ediyor
Amin sağol canımBeta hcg nin 2 gunde 2 kat arttigini gorebiliyoruz bu iki testte. Hayirli ugurlu olsun. Gozunuz aydin. Ne guzel, masallah barekallah size. ( :
Maşallah bariz belli seninde hadi hayırlısı olsunKızlar dayanamadım 9 mart transfer 6. Gün
allah razı olsun seninde değerin güzel sağlıcakla ilerlesin inşallah darısı bizim değerlereMaşallah bariz belli seninde hadi hayırlısı olsun
vardır dimi normal gebelik testinde bile cok hafif gölge gözükür dimi Allah razı olsun <3Ay çok bariz çizgi var maşallah çok sevindim canım inşallah kanda da güzel çıkacak
Hayırlı olsun kaçıncı gün bugün? Embriyo 5.gun muydu sağlıkla kucağına alırsın inşallahSonucum 300.5 çıktı şimdi iki günde bir yükselmesini bekliycez.
İnşallah herkes güzel sonuçlar alır bol bol pozitif görürsünüz kızlar
Görüntüyü açar açmaz gördüm canım. İçin rahat olsun dicem ama mümkün değil çünkü biz rahat hissedemeyizzvardır dimi normal gebelik testinde bile cok hafif gölge gözükür dimi Allah razı olsun <3
Benim günde 1 kalçadan günde 2 defa göbekten farklı iğneler var bebeğim tutunsun diye ağrılara dayanıyorumBen iki gün anca dayanabildim. Günde 2 ampul birden yaptırıyordum ağrısı çok fazla olunca göbekten olana geçtim
Sağol canım bugün 10.cü gün.Dondurulmuş 3.cü gün embriyosuydu. Transferden bir kaç gün önce çözdüler ve 5.ci güne ilerlemiş o kondu aslında hiç umudum yoktu o yüzden. Ama Allah nasip etti çok şükürHayırlı olsun kaçıncı gün bugün? Embriyo 5.gun muydu sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkürler canım darısı hepinizin bekleyenlerin başınaallah razı olsun seninde değerin güzel sağlıcakla ilerlesin inşallah darısı bizim değerlere
Benimde 4. Gün hiç belirti yok@D E V A @Gunes2023 Kızlar nasıl gidiyor 4.gün ben hiç transfer olmamış gibiyim..
Kan sulandırıcı mi diğer ignen? Ben progestani göbeğe kan sulandırıcıyı koluma yapıyorum şifa olsun ilaclarin. Sonucun belli miBenim günde 1 kalçadan günde 2 defa göbekten farklı iğneler var bebeğim tutunsun diye ağrılara dayanıyorum
Benim de 5.gun embriyo, 10.gun değerim 351 geldi inşallah sağlıkla devam ederSağol canım bugün 10.cü gün.Dondurulmuş 3.cü gün embriyosuydu. Transferden bir kaç gün önce çözdüler ve 5.ci güne ilerlemiş o kondu aslında hiç umudum yoktu o yüzden. Ama Allah nasip etti çok şükür
Ayyy demek ki normali böyle, sakinliğimizi koruyalımBenimde 4. Gün hiç belirti yok
12 Mart transfer oldum.Kan sulandırıcı mi diğer ignen? Ben progestani göbeğe kan sulandırıcıyı koluma yapıyorum şifa olsun ilaclarin. Sonucun belli mi