2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kizlar benim oğlum fena oldu ya. 6 7 gündür gece sürekli ağlıyor. Ağlayıp dönüyor. İlk uyuttugum saatler 2 3 saat iyi uyuyor sonra sabaha kadar Ağlayıp duruyor. Aralıksız 1 saat bile uyumuyor. Artik mama içmiyor az içiyor hep döküyorum. Artik sevmiyor tadını galiba yada yavan geliyor. Artık iyice yemeğe yonelmemiz lazım galiba. Bu aralar baya hareketli maşallah biseyden tutunup kalkıyor. Emeklemiyordu yeni başladı. Eskidende sadece sürünüyordu. Simdi bile emeklemeden sürünmeyi seviyor. Gündüz iyi oynuyor keyfi yerine ne oluyorsa gece bişey oluyor. Diş değil baktim kabarma vs da yok. 2 gun sonra 10 aylık olucak. Acaba atak dönemi varmi bu aylarda. Geçenlerde de 2 kere kustu ishal oldu.

Cnm mama içmiyor demişsın, gce ne verıyorsun yatarken, karnımı agrıyor acaba, yada gazmı yapıyor yediği şeyler

Cnm mama içmiyor demişsın, gce ne verıyorsun yatarken, karnımı agrıyor acaba, yada gazmı yapıyor yediği şeyler
Mama hazırlıyorum ama çok az içiyor doyana kadar içmiyor. Emziriyorum sütüm az çok var. Bu gün sütü sulandirarak içine irmik atıp pişirdim. Onu sevdi. Tabi bunu sürekli verilmez. Yani bilmiyorum ki hani bu günler yeni şeyde vermedim. Bu mamayi kesicem bakalım bisey degisecekmi

Cnm bn geceleri yatmadan kaşık mama verıyordum sonra bıkac kez uyumadı, karnı şiş oyuzden olabılır dedim sadece emzirip yatırdım, biberon maması daha hafif oldugu için onu verdım bıkaç akşam ama 60 cc bıle zor içiyor, şuan aksam yemegını guzel yemedıyse gce kasık mamasını verıyorum oda yatmadan 1 saat öncesınde

Aslinda benim mama dediğim kaşık mama kestim artık. Acaba omu yapıyordu

Kızlar diş macunu kullanıyor musunuz bebeklere öneriniz var mı ?

Kızlar benim kız 1 haftadır yürümeye başladı var mı yürümeye başlayan bebişler gurupta?

Siz de de mi epilepsi muzdaripliği war. Bende bu sebepten ilaca başladım tekrardan. Ve tam da gebelik düşünüyordum. Doktor kullanabilirsin gebelikte dedi ama gene de endişe ediyor insan. Siz gebeyken ilaç kullanmaya devam ettiniz mi durumunuz nedir şu an

Banada doktor kullana bilirsin dedi şimdi yeniden hamileyim sadece takipte oluyorsun her ay kan değerlerine bakıyor o kadar korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…