Cnm mama içmiyor demişsın, gce ne verıyorsun yatarken, karnımı agrıyor acaba, yada gazmı yapıyor yediği şeylerKizlar benim oğlum fena oldu ya. 6 7 gündür gece sürekli ağlıyor. Ağlayıp dönüyor. İlk uyuttugum saatler 2 3 saat iyi uyuyor sonra sabaha kadar Ağlayıp duruyor. Aralıksız 1 saat bile uyumuyor. Artik mama içmiyor az içiyor hep döküyorum. Artik sevmiyor tadını galiba yada yavan geliyor. Artık iyice yemeğe yonelmemiz lazım galiba. Bu aralar baya hareketli maşallah biseyden tutunup kalkıyor. Emeklemiyordu yeni başladı. Eskidende sadece sürünüyordu. Simdi bile emeklemeden sürünmeyi seviyor. Gündüz iyi oynuyor keyfi yerine ne oluyorsa gece bişey oluyor. Diş değil baktim kabarma vs da yok. 2 gun sonra 10 aylık olucak. Acaba atak dönemi varmi bu aylarda. Geçenlerde de 2 kere kustu ishal oldu.
Mama hazırlıyorum ama çok az içiyor doyana kadar içmiyor. Emziriyorum sütüm az çok var. Bu gün sütü sulandirarak içine irmik atıp pişirdim. Onu sevdi. Tabi bunu sürekli verilmez. Yani bilmiyorum ki hani bu günler yeni şeyde vermedim. Bu mamayi kesicem bakalım bisey degisecekmiCnm mama içmiyor demişsın, gce ne verıyorsun yatarken, karnımı agrıyor acaba, yada gazmı yapıyor yediği şeyler
Cnm bn geceleri yatmadan kaşık mama verıyordum sonra bıkac kez uyumadı, karnı şiş oyuzden olabılır dedim sadece emzirip yatırdım, biberon maması daha hafif oldugu için onu verdım bıkaç akşam ama 60 cc bıle zor içiyor, şuan aksam yemegını guzel yemedıyse gce kasık mamasını verıyorum oda yatmadan 1 saat öncesındeMama hazırlıyorum ama çok az içiyor doyana kadar içmiyor. Emziriyorum sütüm az çok var. Bu gün sütü sulandirarak içine irmik atıp pişirdim. Onu sevdi. Tabi bunu sürekli verilmez. Yani bilmiyorum ki hani bu günler yeni şeyde vermedim. Bu mamayi kesicem bakalım bisey degisecekmi
Aslinda benim mama dediğim kaşık mama kestim artık. Acaba omu yapıyorduCnm bn geceleri yatmadan kaşık mama verıyordum sonra bıkac kez uyumadı, karnı şiş oyuzden olabılır dedim sadece emzirip yatırdım, biberon maması daha hafif oldugu için onu verdım bıkaç akşam ama 60 cc bıle zor içiyor, şuan aksam yemegını guzel yemedıyse gce kasık mamasını verıyorum oda yatmadan 1 saat öncesınde
Kuzum aldım ben diş macunu Instagram'da bir doktor önerdiKızlar diş macunu kullanıyor musunuz bebeklere öneriniz var mı ?
Kızlar diş macunu kullanıyor musunuz bebeklere öneriniz var mı ?
Siz de de mi epilepsi muzdaripliği war. Bende bu sebepten ilaca başladım tekrardan. Ve tam da gebelik düşünüyordum. Doktor kullanabilirsin gebelikte dedi ama gene de endişe ediyor insan. Siz gebeyken ilaç kullanmaya devam ettiniz mi durumunuz nedir şu anKuzum epilepsinin 500 tane tipi olanı var çok farklı hepsi kimisi bayılıyor kimisi kimseyi tanımıyor benimki çok şükür öyle diğil zaten gebelikten önce hiç olmuyordum ama gebe olduğumu bildiğim günden biliyordum takipte olucam..benimki sadece şimdi uyuduğum zaman o da saniyelik ama saniyelik olsa bile ilac etkisini vermediği için dahada kötlü olmağımdan korkuyorum.Valla saatleri bile sayıyorum o kadar istiyorum hemen 37 gelsin
Banada doktor kullana bilirsin dedi şimdi yeniden hamileyim sadece takipte oluyorsun her ay kan değerlerine bakıyor o kadar korkmaSiz de de mi epilepsi muzdaripliği war. Bende bu sebepten ilaca başladım tekrardan. Ve tam da gebelik düşünüyordum. Doktor kullanabilirsin gebelikte dedi ama gene de endişe ediyor insan. Siz gebeyken ilaç kullanmaya devam ettiniz mi durumunuz nedir şu an
Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz peki gebelikteBanada doktor kullana bilirsin dedi şimdi yeniden hamileyim sadece takipte oluyorsun her ay kan değerlerine bakıyor o kadar korkma
Epix tegretol..sen?Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz peki gebelikte
Hele epix hiç zarar etmez rahat olGebelik warmı şu an sizde bende epix xr kullanıyorum. Bebeğe zarar vermez değil mi doktor kullanabilirsin dedi ama endişe ediyor insan
Kullandım tabi sadece folbiol kullan gebelikten önce bana özele yaz anlatıcamSiz kullandınız mı gebeliğiniz de acaba çok kesin konuştunuz da merak ettim içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim
Gece ıkı kere ıstıyor uyumak ıcın vermedıgım ıcın 2. Yi sabah 5 de kalkıyor günlerdirCanım kaç kere ne kadar mama veriyordun gece beslenmesi devam mı
Bizim suan dişler çıkıyor ama hıc agzını elletmıyor siz nasıl fırcalıyorsunhz bir püüf noktası vsrmı :)R.O.C.S. Ihlamur Özlü Diş Macunu (Bebek Diş Macunu) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
R.O.C.S. Ihlamur Özlü Diş Macunu (Bebek Diş Macunu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?