2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhabalar bebegım 78 gunluk genelde idrarı şeffaf berraktı bugun parlak sarı renklı normal mi acaba yardımcı olursanız sevınrım

Merhabalar bebegım 78 gunluk genelde idrarı şeffaf berraktı bugun parlak sarı renklı normal mi acaba yardımcı olursanız sevınrım

merhaba, özellikle buara sosyal medyada dr lafın uyarılarını çok gördüm. ne kadar sarı bilemeyiz tabi ama sararan idrar sıvı eksikliği demek. havalar sıcak, beslenmeyi arttırmalısınız

merhaba, özellikle buara sosyal medyada dr lafın uyarılarını çok gördüm. ne kadar sarı bilemeyiz tabi ama sararan idrar sıvı eksikliği demek. havalar sıcak, beslenmeyi arttırmalısınız
Evet her yerde oyle okudum tesekkr ederım😊

Kızlar bıngıldagı kontrol edıyor musunuz
Bebegımınkı hafif çökmüş gibi sonra duzeldi geri çökmüs gibi geldı sıvı yetersızlıgınden denıyor zaten idrarıda az sararmıstı sizde de var mı

Kızlar bıngıldagı kontrol edıyor musunuz
Bebegımınkı hafif çökmüş gibi sonra duzeldi geri çökmüs gibi geldı sıvı yetersızlıgınden denıyor zaten idrarıda az sararmıstı sizde de var mı
Evet benim oğlumun da çökmüştü korkup acile götürdüm doktor sıvı kaybından bol bol emzir dedi düzeldi şükür

Owli 0.5 tog olandan giydiriyorum biraz pahalı ama 3 yaşa kadar kullanımı var memnunum ben. Icine evin sıcaklığına göre uzun kollu zibin ya da patikli tulum giydiriyorum kollar dışarıda olsun istiyor bebeğim.

Merhabalar bebegı kaka yapmayan anneler Bı çözum buldunuz mu probıyotık kullanıyorum zeytınyagı da veriyorum sadece anne sutu alıyor ptesı 3 aylık olacak. Bugun 5. Gunumuz dunden berı dogru durust emmıyor ve huzursuzlanıyor haftaya Dr a gıdecek ama o zamana kadar çare bulan var mı

canım bende düşünüyorum bayramdan sonra istanbul avrupa yakasında doktor bakıyoruz nereye kaça yaptırdınız sıcaklarda zor olur mu acaba
Çok geç cvp verdim kusura bakma canım
Belediye ile anlasmalı doğum yaptığım hastanede Guneşli Erdem hastanesi 1.750 tl ye yaptırdım
İlk gunu atlattık mı grisi kolay geçiyor hiç korkma yaptır şimdiden buyuyunce daha zor olacak emin ol ☺️
1 haftada tamamen iyileşti morluk şişlik kslmadı dikişlerde düştü çok şükür 🥰

Merhabalar bebegı kaka yapmayan anneler Bı çözum buldunuz mu probıyotık kullanıyorum zeytınyagı da veriyorum sadece anne sutu alıyor ptesı 3 aylık olacak. Bugun 5. Gunumuz dunden berı dogru durust emmıyor ve huzursuzlanıyor haftaya Dr a gıdecek ama o zamana kadar çare bulan var mı
Benim bebeğimde 3 aylık olacak, aynı durum bende de var gazı da çok kotu kokuyor ama huzursuz değil, emziriyirsaniz 7 güne kadar normal, bol su için siz.ben huzursuz olursa fıtıl veriyorum

maalesef bizde de aynı sorun var. Ben artık 2. ay aşılarından olduğunu düşünüyorum çünkü bebeğim de hiç sorun yoktu. maalesef o zamandan beri sadece 1 kere kendi yaptı, haricinde fitil yapıyorum 😔 çare bulursanız haber verirseniz çok sevinirim.

Benim bebeğimde 3 aylık olacak, aynı durum bende de var gazı da çok kotu kokuyor ama huzursuz değil, emziriyirsaniz 7 güne kadar normal, bol su için siz.ben huzursuz olursa fıtıl veriyorum
Evet bızde de gazı kötu kokuyor fitil yok bakalım Dr verirse öyle yapıcam
maalesef bizde de aynı sorun var. Ben artık 2. ay aşılarından olduğunu düşünüyorum çünkü bebeğim de hiç sorun yoktu. maalesef o zamandan beri sadece 1 kere kendi yaptı, haricinde fitil yapıyorum 😔 çare bulursanız haber verirseniz çok sevinirim.
2.ay aşısı yla ilgili oldugunu dusunmuyorum çunku 40ından berı böyle 🥴 ptesı Dr a gıdecegım verecehı önerileri yazarım

Ayrıca bu ay sadece 400 gr almış çunku eskisı gıbı emmıyor bu nedenle çiştr çok az yapıyor acaba su mu versem 3aylıgız. Sütüm yetmiyor desem sutum de var anlamadım neden 😪

Ayrıca bu ay sadece 400 gr almış çunku eskisı gıbı emmıyor bu nedenle çiştr çok az yapıyor acaba su mu versem 3aylıgız. Sütüm yetmiyor desem sutum de var anlamadım neden 😪
3 aylık benim bebeğimde Meme reddi yapıyor uykuda verebiliyorum anca. Benimkide az kilo aldı Allah yardımcımız olsun her ay farklılaşıyorlar

3 aylık benim bebeğimde Meme reddi yapıyor uykuda verebiliyorum anca. Benimkide az kilo aldı Allah yardımcımız olsun her ay farklılaşıyorlar
Normalde 4.ayda meme reddi oluyor bızımkıler erken başladı belkide umarım geçicidir. Benim ıkıncı bebegim ama ınsna her seyı unutuyor ve degısen bısey yok takıyoruz da

burada biri yazmıştı, bebeği tam kendine dönük tutmadığı için kilo almamış, yanlış emzirmişim diye. pozisyon da doğru mu?
su kilo aldırmaz, mideyi doldurur, onun yerine süt gitmesi daha mantıklı geliyor bana. şahsi fikrim bu

X