12 mart doğumluyuz, 2.5 aylık.
videonu açamadım ama aynısı sanırım.
ben bu video sayesinde öğrendim emzirmeyi ilk bebeğim, defalarca dikkatle izledim sonra mememde denedim nasıl tutunca, neresinden sıkınca süt geliyor diye.
her emzirme sonrası olmasa da, olabildiği kadar. Devleti neden söyledim, ben de özelde doğum yaptım ama oranın hemşireleri çok tecrübeli değildi.
Sarılık sebebiyle (19a çıkmış) hastaneye yattık ve ben devlete gittim. İnanılmaz bir ilgi gördüm. Saatlerce ağlarken, hemşireler bana psikolojik destek verdi resmen bir de :))
Bebeğin bu kadar yüksek sarılığı için sebep bulamadılar. Değerlerin hepsi normaldi çünkü.
Dr emzirme danışmanını da yanıma gönderdi ve 1 saat danışman beni ve bebeği takip etti, bilgilendirdi.
Sonrasında da eğer sütün azalırsa, bebek memeyi reddederse, ya da herhangi bir sorun yaşarsan hiç randevu vs almadan direk gel hallederiz dedi.
Yani doğum, emzirme, yenidoğan vb konularda devlet hastaneleri gerçekten çok çok iyi. Ben çok şaşırmış ve memnun kalmıştım.
O yüzden özellikle devlet önerdim
bence o kür bu kür değil de, bol su ve ısrarla emzirme/pompa en etkilisi. Power pumpingte o yüzden önerdim
happy Kids kullanıyorum ama atak haftalarına takılmıyorum insan ister istemez geriliyor ve yansıtıyor bence. ama gelişim için bakıyorum