Canım ben de tam tersi mama verdirtmedikleri için hastaneye ve Çocuk doktoruna kızıyorum ilk gün sütün yeterli dediler ikinci gün gecesi çocuk ağlamaya başladı
evde kendim mama verdim 6 saatte bir aralarda hep emzirdim ama yeterli gelmemis ki kilo kaybı çok oldu ve sarilik oldu bebeğim. Hep kendimi sucladim bunun için
Sezaryen mi oldun bilmiyorum ama malesef sezaryende süt geç geliyor ilk zamanlar mama vermek lazım bence. Bebeğim fototerapi alırken anne otelinde kaldım aynı günlük bebeği olan normal doğum yapan annenin sütü beyazlasmisti benimki hala sarıydı sütün geriden geldiği ordan belli yani. Şimdiki aklım olsa bebek doğar doğmaz emzirme destek sistemiyle mamaya başlardım. Sen de emzirme destek sistemini yapabilirsin bence denedin mi hiç? Mamayi fazla arttırmadan sütünü arttırmaya bak sen. Takviye alıyor musun bir de yazdıysan görmedim kusura bakma. Bestlak ve solgar brewers yeast baya etki ediyor gerçekten. Ben anne sütüyle gidiyorum o kadar da takviye almama rağmen gece yatmadan önce süt iyice azalıyor yetmiyor gibi geliyor
ne zormuş bu süt işi