2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Ben de bugün son kontrole gittim.Yarın transferim olacak.3. Gün embriyosu transfer edilecek.8tane döllenmiş yumurtam var.Yarın 1 tanesi taze transfer olacak.Diğerlerinden 5.güne gidenler dondurulacak..Hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah 🥰
Benimde sizinle aynı gün oldu transferim 5 kasımdamı oldunuz ne durumdasınız?😊

Benimde sizinle aynı gün oldu transferim 5 kasımdamı oldunuz ne durumdasınız?😊
Valla 3 gündür evdeyim 3-4 gün uzan dediler.uzanıyorum ama sıkıldım azıcık:)Sonrasında da çok kalabalığa girme salgın var dediler.Ara ara kasıklarımda batma ağrı hissediyorum.Ama çok değişik bi şey yok.🙄Biraz yeme içmeye dikkat ediyorum.Sizin nasıl gidiyor,nasıl hissediyorsunuz:)

Bende annemdeydim transferden beri evime dün gece geldim 😊 sabahları yoğun bel ağrısı ile uyanıyorum idrara çıkıyorum sık sık birde adet olacakmış gibi rahimden aşağı vuran sancı gibi bişey girip çıkıyo kısa süreli bende aynı şekilde yeme içmeye dikkat ediyorum

Valla 3 gündür evdeyim 3-4 gün uzan dediler.uzanıyorum ama sıkıldım azıcık:)Sonrasında da çok kalabalığa girme salgın var dediler.Ara ara kasıklarımda batma ağrı hissediyorum.Ama çok değişik bi şey yok.🙄Biraz yeme içmeye dikkat ediyorum.Sizin nasıl gidiyor,nasıl hissediyorsunuz:)
Bende annemdeydim transferden beri evime dün gece geldim 😊 sabahları yoğun bel ağrısı ile uyanıyorum idrara çıkıyorum sık sık birde adet olacakmış gibi rahimden aşağı vuran sancı gibi bişey girip çıkıyo kısa süreli bende aynı şekilde yeme içmeye dikkat ediyorum

Bizim kimse bilmiyor.Kendi kendime yatıyorum 😊Ama yıpranıyoruz tabi eşimle..işten dönüşte o ilgileniyordu yemekle falan,artık bugün kalkıp gireceğim mutfağıma:)Umarım güzel olur ya sonuçlarımız🌹

Bizim kimse bilmiyor.Kendi kendime yatıyorum 😊Ama yıpranıyoruz tabi eşimle..işten dönüşte o ilgileniyordu yemekle falan,artık bugün kalkıp gireceğim mutfağıma:)Umarım güzel olur ya sonuçlarımız🌹
Benim allahtan eşim evden çalışıyor kendi işi allah razı olsun destek oluyor yeme içme konusunda o konuda şanslıyım 😊🙏🏻 kendini çok fazla yorma eğilip rahmini zorlama yeterli inş pozitif haberini alırız 🤲🏻🥰🧿💙 nerede tedavi görüyorsunuz?

Benim allahtan eşim evden çalışıyor kendi işi allah razı olsun destek oluyor yeme içme konusunda o konuda şanslıyım 😊🙏🏻 kendini çok fazla yorma eğilip rahmini zorlama yeterli inş pozitif haberini alırız 🤲🏻🥰🧿💙 nerede tedavi görüyorsunuz?
İnşallah ya🥰soranüste Serbülent bey.Ama daha çok oğlu Coşkun beyle görüştük.O da çok ilgilendi sağ olsun.Siz nerde tedavi görüyorsunuz?

Kızlar transferden sonra neler yaptınız evden falan çıktınız mı hareketli misini

Bizim de kimse bilmiyor 🥲 , transfer öncesinde yemek hazırlıkları yaptım en azından 3-4 gün idare etmesi için. Evde kendi işlerimi yapıyorum ben yavaş yavaş, uzun süre hareketsiz kalmanın da sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Bir de kalçadan progestan iğnem var onun için de her gün çıkıyorum transferden beri

Kızlar transferden sonra neler yaptınız evden falan çıktınız mı hareketli misiniz?
Bugün 3.günüm hiç çıkmadım.Akşam eşim gelince çıkacağız artık sıkıldım.Yemeği kahvaltıyı o hazırlıyor sağolsun..gün içinde işte.Ben Uyuyamıyorum da sıkılıyorum hepten.Az az mutfak işi yapıyorum yemeğimi alıp yiyorum sonra yatıyorum .mesela şimdi makineyi boşalttım ,kasıklarım ağrıyor.Psikolojik belki de..Çok yavaş hareket ediyorum.Az az iş yapıp yatıp sonra kalkıp tekrar yapıyorum.Yanlış bi şey yapmak istemiyorum ,ama toptan bıraksam ev halay çekecek😂 3-4 günü en azından baya dikkatli geçireyim derdindeyim.Sonrasında dikkatli bi şekilde normal hayata dönücez mecbur..

Kızlar transferden sonra neler yaptınız evden falan çıktınız mı hareketli misiniz?
Ben tranferin ilk gününden beri annemdeydim dün gece geldim evime birazda evimde zaman geçirecepim eşim destek oluyor zaten evdede sağolsun günlük rutinime kalkıyorum lavabo duş yemek yeme o kadar😊

Bugün 3.günüm hiç çıkmadım.Akşam eşim gelince çıkacağız artık sıkıldım.Yemeği kahvaltıyı o hazırlıyor sağolsun..gün içinde işte.Ben Uyuyamıyorum da sıkılıyorum hepten.Az az mutfak işi yapıyorum yemeğimi alıp yiyorum sonra yatıyorum .mesela şimdi makineyi boşalttım ,kasıklarım ağrıyor.Psikolojik belki de..Çok yavaş hareket ediyorum.Az az iş yapıp yatıp sonra kalkıp tekrar yapıyorum.Yanlış bi şey yapmak istemiyorum ,ama toptan bıraksam ev halay çekecek😂 3-4 günü en azından baya dikkatli geçireyim derdindeyim.Sonrasında dikkatli bi şekilde normal hayata dönücez mecbur..
Ben de senin yaptığın gibi yapmaya çalışıyorum transfer gününü saymazsam şu an 6. günüm aslında ama böyle az önce çamaşırları ayırdım makinaya atmak için eğilmek zorunda kaldım haliyle biraz sanki karnım ağrımaya başladı yani dediğim gibi psikolojik gibi anlamıyorum sürekli yatmakta istemiyorum yattıkça vücudum sanki daha çok halsizleliyo gibi

Bende 5 kasımda transfer oldum. Nasıl gidiyor senin? Benim 2. Transferim ve psikolojik olarak aşırı yıpranmış durumdayım. Sonunu düsünmekten mahvoldum
Benimde 2. Transfer psikolojik olarak bende çöküşteyim dondurulmuş embriyo transfer oldum 1 tane sizindemi dondurulmuş bel ağrılarımla uyanıyorum sabahları bide regl olacakmış gibi rahimden aşağı vuran ağrım var sizde durumlar nasıl ağrı vs varmı😊

Dondurulmuşmu sizin tazemi kaçıncı gün embriyosu
Taze 2 adet, bugun 7.gunum, 3 gundur test yapiyorum 3.unde de silik cikiyo ama gonapeptyl igne oluyorum hergun acaba o mu cikartiyo silik olan cizgiyi.. adet agrisi gibi agri oluyo arada ve bel agrisi oluyo ozellikle cok yatarsam. Onun disinda beyaz su gibi akintim var foş giye gelen. Sizde biseyler oluyo mu hissedilen?

Arkadaslar gonapeptyl testleri yalanci pozitif çıkartıyor olabilir mi?
Bugun 7.gunum testler 3.gundur nu sekilde. Gonapeptyl icinde hcg var mi yok mu anlamadm

Eklentiler

• 1000068292.jpg
    1000068292.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 20
X