Allah nasip ederse her şekilde oluyor ne kadara yaptırdınız? Bana 12.500 dedilrrYaptık onu ama zaten bu uygulamanın kesinliği yok aslında gereksiz dendi ben yine de yaptırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah nasip ederse her şekilde oluyor ne kadara yaptırdınız? Bana 12.500 dedilrrYaptık onu ama zaten bu uygulamanın kesinliği yok aslında gereksiz dendi ben yine de yaptırdım
Evet inşallah sonucumuzda güzel olur hepimizinArtık beraber şafak sayarız
Ay inşallah ❤Evet inşallah sonucumuzda güzel olur hepimizin
Yorum yapalım da öne çıksın. Ben İstanbuldayım ama kalan ignelerimi hastaneye vermiştim başka hastalara kullanmışlardı. Yine de bir sorun hastaneye ellerinde bazen olabiliyorhanımlar merhaba hepinize hayırlı haberler almak nasip olsun Bursa’da gonal f arıyorum yardımcı olabilecek birileri varmıdır
teşekkür ederimYorum yapalım da öne çıksın. Ben İstanbuldayım ama kalan ignelerimi hastaneye vermiştim başka hastalara kullanmışlardı. Yine de bir sorun hastaneye ellerinde bazen olabiliyor
merhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla 26 Aralık perşembe günü tranfer olacağım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahMerhaba bende perşembe transfer olacam 26 aralık ilk transfer
Aynı gündeyizmerhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla 26 Aralık perşembe günü tranfer olacağım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
evet inşallah güzel haberlerimizi yazmak nasip olurAynı gündeyiz
Amin İnşallahevet inşallah güzel haberlerimizi yazmak nasip olur
senin kaçınci denemenAmin İnşallah
Benim ilk oluyor sizin kaçıncı ?senin kaçınci denemen
benim sekiz yıl önce iki defa yaptırdık ilki tutmadı ikincide bir oğlum oldu şimdi 8 yaşında kısmet olursa bir kardeş için tekrar başladıkBenim ilk oluyor sizin kaçıncı ?
Ay harika varmıydı dondurulmuş embriyonuzbenim sekiz yıl önce iki defa yaptırdık ilki tutmadı ikincide bir oğlum oldu şimdi 8 yaşında kısmet olursa bir kardeş için tekrar başladık
Ben oldum kızlar bugün siz oldunuz mumerhaba arkadaşlar bende hayırlısıyla 26 Aralık perşembe günü tranfer olacağım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Ben dün oldum cnm hayırlı olsun inşallahBen oldum kızlar bugün siz oldunuz mu
yok canım baştan basladikAy harika varmıydı dondurulmuş embriyonuz
evet bende oldumBen oldum kızlar bugün siz oldunuz mu
Bekliyorum bende yarım saate alacaklarmışBen oldum kızlar bugün siz oldunuz mu