2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Hayırlı olsun benimde 20 kasımda 2.deneme olcağı için biraz endişeliyim tekrar kötü sonuçlanması düşğncesinden dolayı
Çok haklısın, birinciler kötü olunca beklenti hep o yönde ama şöyle düşün, ben öyle düşündüm ve çok rahattım.

İlk yumurta toplamada ve transfer aşamasında (taze transfer olmuştu), hiçbir şey bilmiyordum ve her şey çok üst üste geliyordu, her şey dipsiz kuyu gibiydi, tüp bebekle yeni yüzleşmek, ne nasıl olucak bilmemek, her şeyi sormak araştırmak vs vs fecaattı... iyi bir embriyoydu fakat çok kötü bir şekilde sonuçlandı.
2.de çok rahattım, ilk olarak bildiğim süreçler olmuş olması bana çok iyi geldi. Opu nedir nasıl oluyor, transfer nasıl oluyor herşeyi bilmek ve bildiğim yollardan tekrar geçiyor olmak iyi geldi bana, sonu benzemesin tabi. Hep böyle düşündüm sana da tavsiye ederim. O yüzden transferde de çok rahattım. Sonrasında da doktor moralimi bozduğu halde kendi kendimi teselli ettim ve ve devam ediyorum. Düşünce ve moral çok etkili çünkü.

Çok haklısın, birinciler kötü olunca beklenti hep o yönde ama şöyle düşün, ben öyle düşündüm ve çok rahattım.

İlk yumurta toplamada ve transfer aşamasında (taze transfer olmuştu), hiçbir şey bilmiyordum ve her şey çok üst üste geliyordu, her şey dipsiz kuyu gibiydi, tüp bebekle yeni yüzleşmek, ne nasıl olucak bilmemek, her şeyi sormak araştırmak vs vs fecaattı... iyi bir embriyoydu fakat çok kötü bir şekilde sonuçlandı.
2.de çok rahattım, ilk olarak bildiğim süreçler olmuş olması bana çok iyi geldi. Opu nedir nasıl oluyor, transfer nasıl oluyor herşeyi bilmek ve bildiğim yollardan tekrar geçiyor olmak iyi geldi bana, sonu benzemesin tabi. Hep böyle düşündüm sana da tavsiye ederim. O yüzden transferde de çok rahattım. Sonrasında da doktor moralimi bozduğu halde kendi kendimi teselli ettim ve ve devam ediyorum. Düşünce ve moral çok etkili çünkü.
Ya işte ilki kötü olunca hep öyle olacakmış hissi geliyor maalesef inşallah bu defa güzel olur

Ya işte ilki kötü olunca hep öyle olacakmış hissi geliyor maalesef inşallah bu defa güzel olur
Öyle düşünmeyin benimle aynı doktorda tedavi gören biri var onunda ilki tazeydi tutmadı ikinci denemesi dondurulmuş oldu benim gibi o şuan pozitif mesela keseyi bile gördüler ben sonucumu bekliyprum bakalım embriyo kalitemize kadar aynıydı onunla allah ol derse olacak 🤲🏻🥹🧿

Öyle düşünmeyin benimle aynı doktorda tedavi gören biri var onunda ilki tazeydi tutmadı ikinci denemesi dondurulmuş oldu benim gibi o şuan pozitif mesela keseyi bile gördüler ben sonucumu bekliyprum bakalım embriyo kalitemize kadar aynıydı onunla allah ol derse olacak 🤲🏻🥹🧿
Çok haklısınız inşallah bu defa güzel sonuçlanacak🙏🏼🤍

Kızlar Perşembe günü transfer oldum, haftaya cumartesi test vereceğim ama bugün bööyle çok çok hafif hafif sanki üşütünce fln kasıklarda bişiyler olur ya ya da yorulunca olur, öyle şeyler oluyor, normal mi? 🤔
Gün gün belirti takip etmeyi hiç sevmem ama🫣 çok da tecrübeli değilim sormak istedim.
Benimde öyle cok cok hafif sanki yumurtalıklarım ağrıyormuş gibi. Salı günü transfer oldum bende

Bir de şey benim belimde biraz ağrı da başladı. Hafif olmasına rağmen rahatsız ediyor beni. Ama regl döneminde de böyle oluyorum kafam cok karışık. Düsünmekten yoruldum. Dün anksiyete ve panik atak geçirdim onkadar cok düsünmekten kafayı yedim gerçekten. Sanki herkese mümkünken bana değilmiş gibi. Uyuyamıyorum mesela. Transferi sayarsak 5. Günüm oluyor test yapmak istedim eşim tuttu. Geöen seferde 5. Gün yapmıştım negatif cıkmıştı yıkılmıştım. Ama 12. Günde negatif cıkmıştı. Varsa vardır yoksa yoktur . Varsa herkesin 5.6. Günde cıkıyo

Aslında test günüm 13ydü ama ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım . 5. Gün embriyosuydu beta hcg çok şükür 94 çıktı . Pazartesi tekrar vereceğim sonra 13. De tekrar veririm 🤭
Senin adına cok mutlu oldum. Sağ salim selametle ve kolaylıkla kucagına alırsın insallah

X