- 7 Haziran 2013
- 813
- 380
BenKızlar kasımda benim gibi 2.defa transfer deneyecekler var mıı
7 Kasım'da ikinci transferimi oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BenKızlar kasımda benim gibi 2.defa transfer deneyecekler var mıı
Çatlatma iğnesi transferden sonra neden olunuyor ki, bilmediğimden soruyorum merak ettimSiz catlatma ignesi oluyor musnuz transferden sonra? Gonapeptyl gibi..
Hayırlı olsun benimde 20 kasımda 2.deneme olcağı için biraz endişeliyim tekrar kötü sonuçlanması düşğncesinden dolayıBen
7 Kasım'da ikinci transferimi oldum
Çok haklısın, birinciler kötü olunca beklenti hep o yönde ama şöyle düşün, ben öyle düşündüm ve çok rahattım.Hayırlı olsun benimde 20 kasımda 2.deneme olcağı için biraz endişeliyim tekrar kötü sonuçlanması düşğncesinden dolayı
Ya işte ilki kötü olunca hep öyle olacakmış hissi geliyor maalesef inşallah bu defa güzel olurÇok haklısın, birinciler kötü olunca beklenti hep o yönde ama şöyle düşün, ben öyle düşündüm ve çok rahattım.
İlk yumurta toplamada ve transfer aşamasında (taze transfer olmuştu), hiçbir şey bilmiyordum ve her şey çok üst üste geliyordu, her şey dipsiz kuyu gibiydi, tüp bebekle yeni yüzleşmek, ne nasıl olucak bilmemek, her şeyi sormak araştırmak vs vs fecaattı... iyi bir embriyoydu fakat çok kötü bir şekilde sonuçlandı.
2.de çok rahattım, ilk olarak bildiğim süreçler olmuş olması bana çok iyi geldi. Opu nedir nasıl oluyor, transfer nasıl oluyor herşeyi bilmek ve bildiğim yollardan tekrar geçiyor olmak iyi geldi bana, sonu benzemesin tabi. Hep böyle düşündüm sana da tavsiye ederim. O yüzden transferde de çok rahattım. Sonrasında da doktor moralimi bozduğu halde kendi kendimi teselli ettim ve ve devam ediyorum. Düşünce ve moral çok etkili çünkü.
Tutunmasi acisindan yardimci sanirim, cok emin olmamakla beraber..Çatlatma iğnesi transferden sonra neden olunuyor ki, bilmediğimden soruyorum merak ettim
Ayy evet ya allahım sevindirsin hepimizi emeklerimizi boşa çıkartmasın pozitifi görelim inşallah2.transfer gerçekten zor bir daha olumsuz sonuçlanmasından korkuyo insan
Öyle düşünmeyin benimle aynı doktorda tedavi gören biri var onunda ilki tazeydi tutmadı ikinci denemesi dondurulmuş oldu benim gibi o şuan pozitif mesela keseyi bile gördüler ben sonucumu bekliyprum bakalım embriyo kalitemize kadar aynıydı onunla allah ol derse olacakYa işte ilki kötü olunca hep öyle olacakmış hissi geliyor maalesef inşallah bu defa güzel olur
Çok haklısınız inşallah bu defa güzel sonuçlanacakÖyle düşünmeyin benimle aynı doktorda tedavi gören biri var onunda ilki tazeydi tutmadı ikinci denemesi dondurulmuş oldu benim gibi o şuan pozitif mesela keseyi bile gördüler ben sonucumu bekliyprum bakalım embriyo kalitemize kadar aynıydı onunla allah ol derse olacak
Benimde öyle cok cok hafif sanki yumurtalıklarım ağrıyormuş gibi. Salı günü transfer oldum bendeKızlar Perşembe günü transfer oldum, haftaya cumartesi test vereceğim ama bugün bööyle çok çok hafif hafif sanki üşütünce fln kasıklarda bişiyler olur ya ya da yorulunca olur, öyle şeyler oluyor, normal mi?
Gün gün belirti takip etmeyi hiç sevmem ama çok da tecrübeli değilim sormak istedim.
5 kasımda transfer oldum 5. Gün eğer o günü de sayarsakHerkeste belirti olmayabiliyor, olmak da zorunda değil, bugün kaçıncı günün?
Bende transfer olduğum günü de saydılar sanırım. Çünkü 16 Kasım test günün dediler. Size test gününüz şu gün diye söylemeleri lazımdı bir şey dediler mi?5 kasımda transfer oldum 5. Gün eğer o günü de sayarsak
Aynı gün transfer olmuşum ben bugün dayanamadım kan tahlili verdimKızlar selam
Bende 1 Kasım yani bugün transfer oldum. Çok heyecanlıyım. 11.11 de test vereceğim
Ay benimde 16 kasımBende transfer olduğum günü de saydılar sanırım. Çünkü 16 Kasım test günün dediler. Size test gününüz şu gün diye söylemeleri lazımdı bir şey dediler mi?
Sonuc ne zaman cıkar belli miAynı gün transfer olmuşum ben bugün dayanamadım kan tahlili verdim
Aslında test günüm 13ydü ama ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım . 5. Gün embriyosuydu beta hcg çok şükür 94 çıktı . Pazartesi tekrar vereceğim sonra 13. De tekrar veririmSonuc ne zaman cıkar belli mi
Ay hadi bakalım aynı gün sonuç alacağızAy benimde 16 kasım
Senin adına cok mutlu oldum. Sağ salim selametle ve kolaylıkla kucagına alırsın insallahAslında test günüm 13ydü ama ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım . 5. Gün embriyosuydu beta hcg çok şükür 94 çıktı . Pazartesi tekrar vereceğim sonra 13. De tekrar veririm
Ben işte sabredemiyorum bi sabredebilsem. Sen hangi şehirdesinAy hadi bakalım aynı gün sonuç alacağız