2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Taze 2 adet, bugun 7.gunum, 3 gundur test yapiyorum 3.unde de silik cikiyo ama gonapeptyl igne oluyorum hergun acaba o mu cikartiyo silik olan cizgiyi.. adet agrisi gibi agri oluyo arada ve bel agrisi oluyo ozellikle cok yatarsam. Onun disinda beyaz su gibi akintim var foş giye gelen. Sizde biseyler oluyo mu hissedilen?
Transfer günü hariç saymanız lazım İlk transferimde olmuştu akıntı beyaz ama şuan yok o akıntıdan gazım çok oluyor bide gün içinde bel ağrımda gece ve sabah oluyor uyanınca 🥹

Arkadaslar gonapeptyl testleri yalanci pozitif çıkartıyor olabilir mi?
Bugun 7.gunum testler 3.gundur nu sekilde. Gonapeptyl icinde hcg var mi yok mu anlamadm
Hayır yok canım ben kullandım o şğnelerden idrar testide yapmıştım ilk transferimde böyle çizgi yoktu ilaç etkisi olsa bendede olurdu diye düşünüyorum😊 kan ver bence

Taze 2 adet, bugun 7.gunum, 3 gundur test yapiyorum 3.unde de silik cikiyo ama gonapeptyl igne oluyorum hergun acaba o mu cikartiyo silik olan cizgiyi.. adet agrisi gibi agri oluyo arada ve bel agrisi oluyo ozellikle cok yatarsam. Onun disinda beyaz su gibi akintim var foş giye gelen. Sizde biseyler oluyo mu hissedilen?
Sizdeki belirtilerin aynısı bendede var dün gece bel kasik bacak ağrısından uyuyamadım özellikle belim ve kasıklarım akıntım da var bu gün 4 .gün bir test yapsam mı diyorum akıntım da artti

Kızlar merhabalar umarım herkesten teker teker pozitifler gelir 🙏 hepimize umut olur 😇

Ben de 7 Kasım Perşembe günü transfer oldum. Doktor transfer sonunda çok olumsuz konuştu. Embriyo kalitesinden dolayı %20 ihtimal veriyorum dedi. Önce moralim çookk bozuldu. Görüntü bile almak istemedim. Sonra kendi kendime telkinle daha iyi hissettim. İyi kalitelirin bile tutmayıp kötü embriyolardan bölünme olup ikiz gebelik olan da var. Ben iyiye odaklanmayı seçtim. Doktorlar bilimsel olarak bir oran söylüyor belki söylemek zorundalar. Moral ve stresin çok etkilediğini düşünüyorum. Bir de ben ilk transferimde 10. günden sonra, çok da iyi şeyler yaşamadım, anlatıp enerji düşürmek istemem, o yüzden hiç kötüyü düşünmek istemiyorum.

3. günüm bugün, arada konuşuyorum minik mucize meleğimle, hadi bakalım bugün sağlıklı bir şekilde rahime ilerliyorsun, bugün rahime tutunuyorsun sağlıkla, bugün daha kuvvetli tutunuyorsun gibi gibi 😅

Erken gebelik testi mi alayım nasıl bir test alayım
Ben aynısını transferi günü hemşireme sormuştum, idrar testlerinin erkeni, normali ultra erken olanları da var hangisinden yapmalıyım demiştim ama son adet tarihine göre hesapla, eğer son adet tarihin yaklaştıysa erken gebelik al, tam zamanlarıysa ya da 1-2 gün geçtiyse normal gebelik al

Benimde 2. Transfer psikolojik olarak bende çöküşteyim dondurulmuş embriyo transfer oldum 1 tane sizindemi dondurulmuş bel ağrılarımla uyanıyorum sabahları bide regl olacakmış gibi rahimden aşağı vuran ağrım var sizde durumlar nasıl ağrı vs varmı😊
Benim 2 embriyo dondurulmuş transfer. Bende hiçbi şey yok belirti arıyorum ama yok. Herkeste belirti var benim ona da canım sıkıldı

Benim de aynen öyle .İç çamaşırı değiştirip duruyorum.Az önce yolda yürüyorum bi anda ıslaklık hissettim.İç çamaşırım ıslanmış.Su gibi akıntı.Heralde bu fitilden oluyordur dye düşüyorum ama bilemedim..

Benimde 2. Transfer psikolojik olarak bende çöküşteyim dondurulmuş embriyo transfer oldum 1 tane sizindemi dondurulmuş bel ağrılarımla uyanıyorum sabahları bide regl olacakmış gibi rahimden aşağı vuran ağrım var sizde durumlar nasıl ağrı vs varmı😊
2.transfer gerçekten zor bir daha olumsuz sonuçlanmasından korkuyo insan

Kızlar Perşembe günü transfer oldum, haftaya cumartesi test vereceğim ama bugün bööyle çok çok hafif hafif sanki üşütünce fln kasıklarda bişiyler olur ya ya da yorulunca olur, öyle şeyler oluyor, normal mi? 🤔
Gün gün belirti takip etmeyi hiç sevmem ama🫣 çok da tecrübeli değilim sormak istedim.

X