- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Ben artık bu çıkan hayalet çizginin testin kendi çizgisi olduğunu düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende şeyma hocada yaptırmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bende transferden sonra 6. gün kan verdim negatif çıktı cumartesi günü test günüm tekrar kan vereceğim ama pek umudum yokPozitifiz
Tebrik ederim umarım devamı da gelir sağlikli şekilde. Beta HCG degeriniz kaç çıktı?Pozitifiz
Tutunuyordur belki banada agrı girip duruyo uzanıyorum hemenEşim izin vermiyor cumartesi günü test günüm o günü bekle diyor çok şiddetli karın ağrım var adet olduğum zamanki karın ağrım tıpatıp aynısı çok korkuyorum bu sabah da test yaptım alttaki sabahki ama hiç umudum yok
Teşekkürler canım evet şeyma hoca yaptı transferimi ben idrar yapmıştım negatif çıktı halada belli belirsiz ama betam 240 çıktı yarın tekrar vericem inşallah rabbim sanada nasip eylesin pozitifiHayırlı olsun canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende şeyma hocada yaptırmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bende transferden sonra 6. gün kan verdim negatif çıktı cumartesi günü test günüm tekrar kan vereceğim ama pek umudum yok
İnşallah canım 240dı dün yarın yine vereceğim bakalım ne durumdaTebrik ederim umarım devamı da gelir sağlikli şekilde. Beta HCG degeriniz kaç çıktı?
maşallahhhPozitifiz
Hangi marka test acabaEşim izin vermiyor cumartesi günü test günüm o günü bekle diyor çok şiddetli karın ağrım var adet olduğum zamanki karın ağrım tıpatıp aynısı çok korkuyorum bu sabah da test yaptım alttaki sabahki ama hiç umudum yok
Sen ne yaptın canım bugun mü gidecektin?maşallahhh
Amin canım beta değerinde güzel çıkmış hayırlı olsun tekrardanTeşekkürler canım evet şeyma hoca yaptı transferimi ben idrar yapmıştım negatif çıktı halada belli belirsiz ama betam 240 çıktı yarın tekrar vericem inşallah rabbim sanada nasip eylesin pozitifi
Var kuzum bildiğin silik çizzgi bi kan ver hayırlı olsunEşim izin vermiyor cumartesi günü test günüm o günü bekle diyor çok şiddetli karın ağrım var adet olduğum zamanki karın ağrım tıpatıp aynısı çok korkuyorum bu sabah da test yaptım alttaki sabahki ama hiç umudum yok
Tutunuyordur belki banada agrı girip duruyo uzanıyorum hemen
Test markası ne artı med mi7.kez aynı şeyleri yaşayınca insan umudunu kaybediyo artık farklı hiç bir belirti yok diğerlerinden
Tek bence canım ikizde çok fırlıyor betaKızlar 18 inde 101 di kan testi
Dün verdiğim 283 çıkmış
İkiz mi tek mi böyle sonuç alıp tek mi gördünüz ikimi
Evet artı met testlerde sorun olmuş olabilirmiTest markası ne artı med mi
Çok net hamilesinn canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahhKızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü 2 adet embriyo transfer ettiler testim bu şekilde sizce tek mi çift mi oldu ben anlamadım bişi çok net çizgi Eki Görüntüle 3507582
Yaaa canm inşallah gecen ay kimyasal oldu çok korkuyorum inşallah sımsıkı tutunurÇok net hamilesinn canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahh