Ben oldum biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli sizin sonuç belli mi3. Gün embriyosu 8 hücreli transfer olanınız var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oldum biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli sizin sonuç belli mi3. Gün embriyosu 8 hücreli transfer olanınız var mı?
Sizinkiler kaç hücreliBen 30 ekimde oldum çift embriyosu, test günüm 11 kasım
8 galibaSizinkiler kaç hücreli
5 güne gelmiş ili embriyom vardı çok kaliteliydiler ama genetik tarama sonucunda birinin 9 ve 10 kromozomlarında tekrar oluşmuş onu imha ettik. Bir genetiği yapılmış 1 embriyo transfer edildi. Daha önceki denemelerimde çift transfer yaptığımda tutunma olmuyordu teklerde tutunma olmuştu. Test yapmadım daha 8 gün yaparım erken daha moralimi bozmak istemiyorum. Estrofem kullanıyor musun? Ben de yok estrofem.Siz de cumartesi transfer oldunuz galiba günlerimiz ayni, idrar testi yaptiniz mi? Ben bugun dayanamadim yaptim cook cok hafif silik bi cizgi cikti. Bakalim yarin tekrar yapicam. Ben de hergun Gonapetyl igne yapiyorum yarim doz. Tutunmasi icin yapiliyor sanırım.. kac embriyo transfer edildi size kaliteleri vs ayni miyiz acaba?
Evet estrofem kullanıyorum. 6 tane fitilim var. Gonapeptyl de var. Yalniz canimi bisey sıktı simdi, sabah test yapmıştım cok hafif silik cizgi vardi, bikac yerde gordum ignelerden dolayi da olabiliyormus o cizgi5 güne gelmiş ili embriyom vardı çok kaliteliydiler ama genetik tarama sonucunda birinin 9 ve 10 kromozomlarında tekrar oluşmuş onu imha ettik. Bir genetiği yapılmış 1 embriyo transfer edildi. Daha önceki denemelerimde çift transfer yaptığımda tutunma olmuyordu teklerde tutunma olmuştu. Test yapmadım daha 8 gün yaparım erken daha moralimi bozmak istemiyorum. Estrofem kullanıyor musun? Ben de yok estrofem.
Moralini bozma kimisinin kan testinde pozitif çıkıyor günler sonrasında gebelik testlerinde çift çizgi oluşuyor. Test gününe daha çok var şimdiden modunu düşürme .Evet estrofem kullanıyorum. 6 tane fitilim var. Gonapeptyl de var. Yalniz canimi bisey sıktı simdi, sabah test yapmıştım cok hafif silik cizgi vardi, bikac yerde gordum ignelerden dolayi da olabiliyormus o cizgi
Biraz umutlanmistim uctu..
Ay sonunda olacağım daha. Sizin sonuç belli mi Umut oluruz birbirimize inşallah ikimizin de tutunurBen oldum biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli sizin sonuç belli mi
Benimki de çift 8 hücreli 3.gün embriyosu bugün 8. günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, pozitifdi testim. Kan testi günüm 11 kasım onu bekliyorum.Ben oldum biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli sizin sonuç belli mi
Ayy gerçekten mi benimkilerde 3. Gün emriyosuu Allahım inşallah bizde görürüz pozitifii sizde kan testinde de görürsünüz değeriniz çok iyi çıksın inşallahhBenimki de çift 8 hücreli 3.gün embriyosu bugün 8. günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, pozitifdi testim. Kan testi günüm 11 kasım onu bekliyorum.
Çok içten diliyorum sizlere. İnşallah pozitifi görüpte sağ Salim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsanızBenimki de çift 8 hücreli 3.gün embriyosu bugün 8. günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, pozitifdi testim. Kan testi günüm 11 kasım onu bekliyorum.
Amin inşallah en önemlisi kan testi zaten ama bu erken gebelik testi yine biraz moral olduAyy gerçekten mi benimkilerde 3. Gün emriyosuu Allahım inşallah bizde görürüz pozitifii sizde kan testinde de görürsünüz değeriniz çok iyi çıksın inşallahh
Yok daha test yapmadım daha erken bu gün 3. Gün dahaAy sonunda olacağım daha. Sizin sonuç belli mi Umut oluruz birbirimize inşallah ikimizin de tutunur
Siz catlatma ignesi oluyor musnuz transferden sonra? Gonapeptyl gibi..Benimki de çift 8 hücreli 3.gün embriyosu bugün 8. günüm erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, pozitifdi testim. Kan testi günüm 11 kasım onu bekliyorum.
Ben dün oldum transfer, doktorum 2-3 gün evde kal ağır işler yapma dedi ama bunun tabi bilimsel bir şeyi yokmuş hareket etsen de tutan tutuyor nasipKızlar transferden sonra neler yaptınız evden falan çıktınız mı hareketli misiniz?
Hayır benim ilaçlarımda yokSiz catlatma ignesi oluyor musnuz transferden sonra? Gonapeptyl gibi..
Bana da 3 gün istirahat et dedi ama sonrası için bişey söylemedi açıkçasıBen dün oldum transfer, doktorum 2-3 gün evde kal ağır işler yapma dedi ama bunun tabi bilimsel bir şeyi yokmuş hareket etsen de tutan tutuyor nasip
Sonrasında normal şekilde hareket edebiliriz bence ben pazartesi işe başlayacağımBana da 3 gün istirahat et dedi ama sonrası için bişey söylemedi açıkçası