• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Merhaba transfer sonrası dün 14.gundu kan verdim 2.0 çıktı olumsuz geldi ama bugün pembemsi leke geliyor adet belirtisi mi bilen varmı acaba ???

Merhaba transfer sonrası dün 14.gundu kan verdim 2.0 çıktı olumsuz geldi ama bugün pembemsi leke geliyor adet belirtisi mi bilen varmı acaba ???
Kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor diye biliyorum doktorum öyle söyledi bana 2 gün sonra bir kez daha test verseniz bir de doktorunuza danıştınız mı

Ben izmirde alper beye gidiyorum dün ve bugünara ara kasıklarımda ağrı oluyo ama teansferden sonra olabiliyomuş sanrm inşallah canm sağsalim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görelim inşş
Merhaba bende alper beye gidiyorum sonucunuzu merak ettim. Daha yeni basladi tedavim sadece menopur ve gonalf igne verdi baska takviye ilac vermedi sizde de ayni miydi

Merhaba bende alper beye gidiyorum sonucunuzu merak ettim. Daha yeni basladi tedavim sadece menopur ve gonalf igne verdi baska takviye ilac vermedi sizde de ayni miydi
Merhaba ben yumurta toplama işleminde gonalf ve tarlusal kullandım yumurta toplamadan 1-2 gün sanırım yanlış da hatırlıyor olabilirim günü gonapeptyl iğne yapmıştım 3 tane herkesim tedavisi farklı oluyor benim yumurtam çoktu mesela sanırım yaş rahimin durumu yumurta sayısı överlerin durumuna göre ilaç veriyorlar. İlk denemem pozitifti benim ama düşük yaptım 6. Haftada sonra 2. Transferde kimyasal geçirdim 3. De yani şimdi pozitif çok şükür cuma günü doktor randevum var keseyi göreceğiz Rabbim nasip ederse

ben yumurta toplatalı 1 sene olmuştur sadece gonal f i hatırlıyorum bide sonlara doğru yumurtalar hemen çatlamasın die bi ilaç vermişti en sonda çatlatma verip toplamıştı

Merhaba ben yumurta toplama işleminde gonalf ve tarlusal kullandım yumurta toplamadan 1-2 gün sanırım yanlış da hatırlıyor olabilirim günü gonapeptyl iğne yapmıştım 3 tane herkesim tedavisi farklı oluyor benim yumurtam çoktu mesela sanırım yaş rahimin durumu yumurta sayısı överlerin durumuna göre ilaç veriyorlar. İlk denemem pozitifti benim ama düşük yaptım 6. Haftada sonra 2. Transferde kimyasal geçirdim 3. De yani şimdi pozitif çok şükür cuma günü doktor randevum var keseyi göreceğiz Rabbim nasip ederse
Anladim cevabiniz icin tesekkur ediyrum. Allah isteyen herkese nasip etsin buyuk emekler veriliyor

merhaba kızlar transfer adetliyken mi yapılıyor
Hayır adetinizin 2. Günü doktor kontrolüne gidiyorsunuz rahim kalınlığı için ve kan tahlili yapılıyor e2 fsh lh tsh a bakılıyor her şey yolundaysa ilaçlara başlanıyor 9-10 gün sonra tekrar kontrole gidiyorsunuz rahim kalınlığı için uygun kalınlığa geldiyse 4-5 gün sonra transfer oluyor

Back
X