• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık ayı transfer olacaklar

Merhaba hanımlar ben kasım 15'te adet gördüğüm gibi tüp bebek sürecine başladım 16 kasımdan bu yana ilaç kullanıyorum. Salı günü yumurta toplama işlemi olucak dondurulmuş embriyo transferi olucak aralık ayında tüp bebek sürecindekiler düşünenler fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum😢
Merhaba transfer oldunuz mu

Arkadaşlar merhaba, bende aralıkta 2.transferimi olacağım inşallah yeni regli oldum yarın tedavim düzenlecek hepimize bol şans diliyorummm

Benim içinde 24 bin dediler ama fakültede 8 bin dediler o

Çok geçmiş olsun yani fakültede yaptıran pek kimse yok etrafımda ama başka çarem yok özel doktorları baya para istiyor
Fakültede bir doktor bulabildiniz mi?
Özeller pahalı olunca devlette yaptırmaya karar verdim ben de.
Gidip görüşeceğim .
Tüp bebeği zeki akkumda düşünüyorum .

merhaba ben bugün eşimin ısrarlarıyla test yaptım silik çizgiyi gördük çatlatma iğnesi ayın 27 de yapılmıştı biraz tereddütte kaldım tabi . Transfer tarihi 2 Aralık pazartesi

Daha bir doktor bulmadım ama oraya gidip doktorlar hakkında bilgi almak istiyorum
Ben Zeki bey le görüştüm histereskopi gerek duymadı hsg istedi sadece.
Hsg cekilecegim.
Doktor dan memnun kaldınız mı?
Aklım da biraz sorun işaretleri var .
Labaratuvar olarak iyi olup olmadığına karar veremedim .

Ben Zeki bey le görüştüm histereskopi gerek duymadı hsg istedi sadece.
Hsg cekilecegim.
Doktor dan memnun kaldınız mı?
Aklım da biraz sorun işaretleri var .
Labaratuvar olarak iyi olup olmadığına karar veremedim .
Eğer sadece hsg ise özel bir hastanede yaptırmanız daha iyi olur 2 bin TL civarı özel sultan hastanesinde yaptım ve gayet memnun kaldım. Histereskopi biraz fazla maliyetli olduğu için tercihimiz fakülteden oldu

Eğer sadece hsg ise özel bir hastanede yaptırmanız daha iyi olur 2 bin TL civarı özel sultan hastanesinde yaptım ve gayet memnun kaldım. Histereskopi biraz fazla maliyetli olduğu için tercihimiz fakülteden oldu
Aynen öyle düşünüyorum .
Rapor kabul etmiyorsa merkez ilaçlar da falan da mı kullanamiyoruz ki raporu .
Biraz faydası olurdu fiyat düşerdi .

Back
X