2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Kızlar merhaba. Bir embriyo donduruldu benim. Kasım sonu transfer olur gibi düşünüyorum. 2. Adette gel denildi. Benim gibi Kasım'da transfer olacaklar var mı? Nasılsınız, neler yapıyorsunuz, bu süreci nasıl geçiriyorsunuz? Konuşalım dertleşelim istedim :)
Ben de 3. Transferimi olacağım kısmetse 11 Kasımda gerçi yarınki kontrole bağlı rahim kalınlaşmam iyiyse 11inde transfer 🥹 ilk transferim tuttu 6. Haftada düşük yaptım 2. Kimyasal gebelik oldu ne yazık ki şimdi 2 embriyo transfer edecekler artık hakkım olduğu için Rabbim inşallah bu sefer nasip eder çok korkuyorum aslında ya yine olmazsa diye embriyolar tutuyor ama gebeliğim devam etmiyor ya bunlar da öyle olursa diyorum ama inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Bugün ben de kan verdim benim de pazartesi transferim hayırlısı olsun kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah kaç adet embriyonuz var ve kaçıncı gün
Maşallah benim de pazartesi transferim yarın rahim kalınlaşmam iyiyse aynı zamanda transfer olacağız desenize 🥹 İnşallah burada pozitifi gördüğümüzü sevincimizi de paylaşırız 🤲🏻🧿

Maşallah benim de pazartesi transferim yarın rahim kalınlaşmam iyiyse aynı zamanda transfer olacağız desenize 🥹 İnşallah burada pozitifi gördüğümüzü sevincimizi de paylaşırız 🤲🏻🧿
Canım ben geçtiğimiz pazartesi transferimi oldum 👶👶Allahım sana kolay transferler versin inşallah pozitifi görürüz🤲🏻🤰🤲🏻

Transferden sonra Gonapetyl olan var mı? Niye yapılıyor bu ilaç. Ben transferimin 4. Günündeyim iki tane yaptım.

Kızlar merhaba. Bir embriyo donduruldu benim. Kasım sonu transfer olur gibi düşünüyorum. 2. Adette gel denildi. Benim gibi Kasım'da transfer olacaklar var mı? Nasılsınız, neler yapıyorsunuz, bu süreci nasıl geçiriyorsunuz? Konuşalım dertleşelim istedim :)
Merhabalar benimde 5. Gün embriyosu bugün donduruldu adet zamanı bende gideceğim transfer yapacakmi bilmiyorum opu işleminde benim biraz kanamam oldu halen hafif devam ediyor bu yüzden ertelenebilir diye düşünüyorum bu süreçte sürekli dinleniyorum sağlıklı yiyecekler yemeye çalışıyorum her sabah kahvaltida avakadolu tarifler yapiyorum rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba, benimde 11 Kasım test günüm şuana kadar bir belirtiniz ya da tutunma lekelenmesi oldumu acaba
Hiç ağrım sızım kalmadı benim başından beri sadece göğüslerim aşırı hassaslaştı ağrıyor. Arada bir de biraz adet sancısı giriyor geçiyor. Başka ağrım falan yok 🤷🏻‍♀️

İlk 3. gün kasıkta hafif batma falan vardı. 5. gün ayaklarımın sızısından uyuyamadım. Şuan onların hiç biri yok belirtilere de bakmıyorum kimisi çünkü yazmış hiç bir belirti görmemiş bu süreçte test pozitif diye.

Sadece bu sabah erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı ama hala ümidim var çünkü çok erken yaptığımı düşünüyorum 😊 inşallah ikimizde iyi sonuçlar alırız 11 kasımda ❤️🤲🏼

Hiç ağrım sızım kalmadı benim başından beri sadece göğüslerim aşırı hassaslaştı ağrıyor. Arada bir de biraz adet sancısı giriyor geçiyor. Başka ağrım falan yok 🤷🏻‍♀️

İlk 3. gün kasıkta hafif batma falan vardı. 5. gün ayaklarımın sızısından uyuyamadım. Şuan onların hiç biri yok belirtilere de bakmıyorum kimisi çünkü yazmış hiç bir belirti görmemiş bu süreçte test pozitif diye.

Sadece bu sabah erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı ama hala ümidim var çünkü çok erken yaptığımı düşünüyorum 😊 inşallah ikimizde iyi sonuçlar alırız 11 kasımda ❤️🤲🏼
Aminnn inşallah hayırla sonuçlanır hepimiz için🙏🥰 bende bugün 5. Günüm öylesine bir test yaptım tek çizgi çıktı erken farkındayım ama çoğu kişi 5-6 günlerde kaset testlerde pozitifi gördüğünü yazmış bende denemek istedim de bişey çıkmadı😏 benim ikinci denemem göğüslerimde hassasiyet var sadece birde çok sık idrara çıkmaya başladım başka bir belirtim yok inşallah tutunur başka embriyom da kalmadı diye endişeliyim biraz

Aminnn inşallah hayırla sonuçlanır hepimiz için🙏🥰 bende bugün 5. Günüm öylesine bir test yaptım tek çizgi çıktı erken farkındayım ama çoğu kişi 5-6 günlerde kaset testlerde pozitifi gördüğünü yazmış bende denemek istedim de bişey çıkmadı😏 benim ikinci denemem göğüslerimde hassasiyet var sadece birde çok sık idrara çıkmaya başladım başka bir belirtim yok inşallah tutunur başka embriyom da kalmadı diye endişeliyim biraz
Aynen bende yorumlar yüzünden yaptım test 😅 ben ilk günler çook sık çıkıyordum idrara simdi o kadar değil. Benimde ilk denemem bundan sonra 2 tane kaldı benimde inşallah ilk seferde tutar 🤲🏼❤️ bugün biraz meryem süresi açtım dinledim rahatlatıyor başka türlü günler geçmiyor belirtiler fln kafa karıştırıyor hayırlısıyla şu test günü gelse.

Merhaba, benimde 11 Kasım test günüm şuana kadar bir belirtiniz ya da tutunma lekelenmesi oldumu acaba
Benim 5. Günüm oldu. İlk günler çok sık idrara çıkıyordum. Şu aralar ara ara rahmimde kasılma hissediyorum. Göğüslerim falan şişmedi. Estrofem kullanmıyorum belki ondandır.

Benim 5. Günüm oldu. İlk günler çok sık idrara çıkıyordum. Şu aralar ara ara rahmimde kasılma hissediyorum. Göğüslerim falan şişmedi. Estrofem kullanmıyorum belki ondandır.
Aşırı korku başladı bende bir belirti yok çünkü saydıklarım dışında onlarda zaten adet öncesi belirtilerimden😢 2. Transferim ekstra korku doluyum şuan

Transferden sonra Gonapetyl olan var mı? Niye yapılıyor bu ilaç. Ben transferimin 4. Günündeyim iki tane yaptım.
Siz de cumartesi transfer oldunuz galiba günlerimiz ayni, idrar testi yaptiniz mi? Ben bugun dayanamadim yaptim🤦🏼‍♀️ cook cok hafif silik bi cizgi cikti. Bakalim yarin tekrar yapicam. Ben de hergun Gonapetyl igne yapiyorum yarim doz. Tutunmasi icin yapiliyor sanırım.. kac embriyo transfer edildi size kaliteleri vs ayni miyiz acaba?

X