2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Kızlar merhaba. Bir embriyo donduruldu benim. Kasım sonu transfer olur gibi düşünüyorum. 2. Adette gel denildi. Benim gibi Kasım'da transfer olacaklar var mı? Nasılsınız, neler yapıyorsunuz, bu süreci nasıl geçiriyorsunuz? Konuşalım dertleşelim istedim :)
Ben de 3. Transferimi olacağım kısmetse 11 Kasımda gerçi yarınki kontrole bağlı rahim kalınlaşmam iyiyse 11inde transfer 🥹 ilk transferim tuttu 6. Haftada düşük yaptım 2. Kimyasal gebelik oldu ne yazık ki şimdi 2 embriyo transfer edecekler artık hakkım olduğu için Rabbim inşallah bu sefer nasip eder çok korkuyorum aslında ya yine olmazsa diye embriyolar tutuyor ama gebeliğim devam etmiyor ya bunlar da öyle olursa diyorum ama inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Bugün ben de kan verdim benim de pazartesi transferim hayırlısı olsun kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah kaç adet embriyonuz var ve kaçıncı gün
Maşallah benim de pazartesi transferim yarın rahim kalınlaşmam iyiyse aynı zamanda transfer olacağız desenize 🥹 İnşallah burada pozitifi gördüğümüzü sevincimizi de paylaşırız 🤲🏻🧿

X