2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bu hangi uygulama

Bende bekliyorum bu ay 11 gün var reglime bakalim , yumurtlama günüm öncesi sonrası degerlendirdik. İnşallah tutar bu sefer

yaa buna dikkat edin benim de 2 ay kahverengi lekelenmeyle başlamıştı adetim sonra çikolata kistim olduğunu öğrendim bi muayene ol bence. Ya da kist yoksa da bazı hormon problemlerinde de böyle lekelenmeler olabiliyo

Olabilir herkesin
Kiz daha ne kadar kolay hamile kalcan 2002 doğumlusun kucağında cocugun var. 30-35 yasinda olup henüz hamile olmayanlar var
Kendi tercihi sebeplerim var. Genç anne olmak istiyorum. Bi tane daha bebeğim olursa spiral taktirip iş kurucam yapabilirsem üni okuyacağım. Hem şuan buyutmemde bakmamda yardımcı olacak insanlar var. Oğluma bakmamda çok yardımcılar kv kp.

30 35 yaşında olup hamile olamayanlarla ben ne alaka herkes kendi kaderindekini yaşıyor. Herkes kendi sınavını veriyor. Sanki ben onların elindekini alıyormuşum gibi yazmışsınız.
Evet zor hamile kalıyorum kalsam bile düşük vs oluyor kaybediyorum.

Son düzenleme:
Benim prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı öyle olduğunda, ilaç kullandıktan sonra geçmişti ama bir sürü sebebi olabilir.

28 kasımda aşılama oldum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın tez zamanda mucizelerimize kavuşalım inşallah

Benim hep önce ilk iki üç gün lekelenmem olur sonra sökülürüm

Selamlar kızlar cumartesi günü doktora gittim 22 mm tek yumurtam vardı iğne vermedi gerek yok çatlar dedi yumurta boyutu büyük gibi geldı bana size de sormak istedim hamile kalmak için sizce de büyük diğil mi pazar günü çatladı gibi geldı kaşık agarım vardı ama hesaplara göre 24 mm falan olmuştur

Merhabalarr beni de ekler misiniz listeye sat 4 Aralık bat 31 Aralık
Uzun zamandır takip ediyorum burayı ama 1 14 haftalık düşük üzerine miyom ameliyatı sonrasında bu ay ilk defa korunmayı bırakacağım ilk ay için ümitlenmiyorum ama inşallah uğurlu gelir burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…