Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar benim de Bat 6 aralık ama dün lekelenme başladı ben de olmadığını düşünüyorum bugün daha gelen bir şey yok 6sı gibi başlar büyük bir ihtimal ki zaten bu ay beklentim yoktu ovü testleri aldım gelecek adet sonrası takibini hep birlikte yaparız artık 😅🌸 Topik sahibi olarak ilk elenmekte ne bileyim🥴🥴

Merhaba kızlar, ben henüz bebiş için deneyemiyorum ama aranızda olmak istedim. 15 haftalık bebeğimi kaybedeli bugün 37 gün oldu. 40 ımın çıkmasını ve regli görmeyi bekliyorum. Bu gebeliğimden hemen önce bir de kimyasalım olmuştu. Bazı testler yapıldı şu an onların sonuçlarını bekliyorum uzun bir süreç. Ocak ayında yeniden denemeye başlar mıyız bilmiyorum. Yine de sohbetlerinize dahil olmak istedim. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz 🌺🤲

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
denizadamasal denizadamasal 7 Kasım6 Aralık
S slaslasla 7 Kasım7 Aralık
@incim19 Kasım11 Aralık
@Candy777718 Kasım15 Aralık
B burciby 16 Kasım16 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
norayildiz norayildiz 23 Kasım22 Aralık
H hlvsr 25 Kasım23 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
Sat 8 Kasım
Bat 7 Aralık

☺️ denizadamasal denizadamasal

Kızlar benim de Bat 6 aralık ama dün lekelenme başladı ben de olmadığını düşünüyorum bugün daha gelen bir şey yok 6sı gibi başlar büyük bir ihtimal ki zaten bu ay beklentim yoktu ovü testleri aldım gelecek adet sonrası takibini hep birlikte yaparız artık 😅🌸 Topik sahibi olarak ilk elenmekte ne bileyim🥴🥴
Yerleşme olma ihtimali hiç mi yok❤️☺️

İnovita mi sipariş verdin 🫢bende onu sipariş vericem beraber yapar fikir alırız 😍

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

@incim19 Kasım11 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
Merhaba beni ekler misiniz sat 24 kasım , bat 24 aralık. 2 aydır tedavi oluyorum. Bu ay ümitliyiz.🥳

Merhaba kızlar bende bir yıldır evliyim testlerimizi yaptık bi sorun çıkmadı bu ay rahim filmi çekildim devlette sonucumu göstermeye gideceğim haftaya pazartesiye sonraki işlemleri biliyormusunuz ne yapıyorlar yumurta takibimi sat 17 kasım bat 15 Aralık yumurtlamada hala piki göremedim ya kaçırdım 30 Kasım yanı 13 gün başladım geçmi kaldım dersiniz veya rahim filminden dolayı geç mi olurum antibiyotik kullanımı olduya
sizinle aynı durumdayız benim sat 16 kasım bat 16 aralık 25 kasımda rahim filmi çektirdim 30 kasımda pik gördüm. Bence ovülasyon testine bakmadan değerlendirin 2-3 güne bir nolur nolmaz.

Merhaba kızlar bende bir yıldır evliyim testlerimizi yaptık bi sorun çıkmadı bu ay rahim filmi çekildim devlette sonucumu göstermeye gideceğim haftaya pazartesiye sonraki işlemleri biliyormusunuz ne yapıyorlar yumurta takibimi sat 17 kasım bat 15 Aralık yumurtlamada hala piki göremedim ya kaçırdım 30 Kasım yanı 13 gün başladım geçmi kaldım dersiniz veya rahim filminden dolayı geç mi olurum antibiyotik kullanımı olduya
Canım ben rahim filminden sonra döngümün 21.gününde pik görmüştüm. Sen testini yapmaya devam et istersen. Geç yumurtlayabilirsin.

@incim19 Kasım11 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
Sat 13 Kasım bat 13 Aralık ekler misin canım

Kızlar aranızda letu kullanan var mı acaba? Ben 16 aylık evliyim uzun süredir korunmasız ilişkim ama pcodan dolayı bir türlü gebe olamadım. İlaca başlayınca umutlandım… yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah😍

Kızlar aranızda letu kullanan var mı acaba? Ben 16 aylık evliyim uzun süredir korunmasız ilişkim ama pcodan dolayı bir türlü gebe olamadım. İlaca başlayınca umutlandım… yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah😍
merhaba evet ben kullandım bu ay 5 gün cumartesi kontrolüm var sizin kaçıncı gününüz

X