2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Çok teşekkür ederim. bu ay regl olunca gideyim. inşallah gebesinizdir dualarım sizinle

Ben 30 yerleşme kanaması diye umduğuö lekeyi gördüm olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
Değişiyor bazen canım misal ben oğlumda yerleşme kanamasını iki gün gördüm gecikmenin de 6 günü öğrendim inşallah gebesindir değilsen değilsen en azından yeni döngü gelsin zor durum

Değişiyor bazen canım misal ben oğlumda yerleşme kanamasını iki gün gördüm gecikmenin de 6 günü öğrendim inşallah gebesindir değilsen değilsen en azından yeni döngü gelsin zor durum
Evet onu bekliyorum döngüm başlamazsa bu ay ya olmazsam çünkü bekarken bazen olmuyordum

Canım ben bugün regl oldum beni listeden silebilirsin.erken gebelik testi sipariş ettim yine cuma cumartesi koyuluga bakayım diyorum.dış gebelikse testlerde hala koyuluk olur diye düşünüyorum.mantikli mi sence beklemek? Hastane işi çok sikintili bana şuan kızımla gitmek çok zor Eldorin

Canım benim çok üzgünüm. Zor da olsa gitmek gerekebilir bir kontrole her ihtimale karşı.

Bende 30 yaşındayım canım bakalım bekliyoruz bende hiç kimyasal gebelik bile gelişmedi. En azından hamile kalabildiğini gördün.
Ay canım kusura bakma başkasıyla karıştırdım herhalde ya

Kızlar merhaba;
Dün tek gün olarak şeffaf yapışkan akıntı gelmişti. Testlerim bu şekilde bugün ilk defa pike yakın çıktı %41. Muhtemelen yarın pik yapar değil mi? Şeffaf akıntıdan 2 gün sonra pik görmüş olacağım bu normal mi sizce?? Koyu kırmızıları görmeye başlayınca heyecanlanmaya başladım çünkü önceki günler çok çok silikti Tedaviden önce döngülerimi 30-32 gündü. Yarın 17. Günüm olmuş olacak

Eklentiler

• IMG_4286.png
    125,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4289.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 42
Bende 30 yaşındayım canım bakalım bekliyoruz bende hiç kimyasal gebelik bile gelişmedi. En azından hamile kalabildiğini gördün.

Ay canım kusura bakma başkasıyla karıştırdım herhalde ya
Sendede olcak inşallah canım inan zamanı geldiğinde olacak o zamanı bilemiyoruz malesef deneyip beklemekten başka care Yok

Merhaba son adet 11 Kasım
Beklenen 9 Aralık
Pikten emin değilim sürekli çift çizgi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…