2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yaa üzülmeyin düzelir Benim tamamen düzelmesi 1 yılı buldu adet düzensizliği yaptı bende ama sizde olmayabilir. Bence menopoza yol açmaz ya da çocuk sahibi olmanızı engellemez korkmayın ama işte belki bir süre hormon dengenizi ve adet düzeninizi bozabilir. Endişelenmeyin bence sağlığınıza dikkat edin düzelir yaş kaç bu arada belki yaş da etkilemiştir adet yoğunluğunu.

Süperr ya döngünğn kaçıncı günü bundan öncekilerde nasıldı

Benim 15. Gün hala cok silik artık koyulaşma gerekmezmi ya Eldorin
Kuzu geçtiğimiz 3 ay tedavi gördüm ondan döngüm 25-26 gün falan sürüyordu çatlatma iğnesi kullandığım için belliydi. Ondan önce de ovü testi hiç yapmamıştım ama adetim hep düzenlidir. Muhtemelen yine 16. 17. günde çatlıyordum. Bugün yaptım yine bay baya koyu ve bugün döngümün 17. günü. Eldorin canım ben tedavi olacağım bu ay da diye düşünüp BAT'ımı 12 Aralık yazdırmıştım sana şimdi 18 veya 19 olarak değiştirir misin. Bugün yine pik gibi yarın çatlasa sanıyorum ki BAT'ım 19 u olacak

İnşaallah öyledir Sabah sabah depresyona girdim anlatamam.. 27 yaşındayım canım sen ?

adetime dokuz gün var henüz biliyorum vücudumu dinledim için oluyo belki ama birden canım çekiliveriyor gibi oluyo midem bulanıyo gibi oluyo gebelik belirtisi mi acaba akıntım falan hala yok

Kızlar hsg raporum çıkmış anlayan varsa bakabilirmi

Eklentiler

• IMG_2425.png
    120,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_2221.png
    171,3 KB · Görüntüleme: 42
İyi günler benim yumurtlama tarihim Ekim olarak kaydedilmiş kasım olmalı

adetime dokuz gün var henüz biliyorum vücudumu dinledim için oluyo belki ama birden canım çekiliveriyor gibi oluyo midem bulanıyo gibi oluyo gebelik belirtisi mi acaba akıntım falan hala yok
Benimde dokuz gün var aynı şeyleri hissediyorum ama bence psikolojik olabilir çünkü bu kadar erken belirti vermesi zor

Malesef bukadwr erken belirti olmaz cok takılmayın yani belirti aramayın kemdimizde vücut cok strese giriyor bu sekılde

Kızlar benim ovü pik yaptı bugün 4 aralık pik diye düzeltebiliriz Eldorin
Dün itibari ile başladık çalışmalara prolaktinim 33 tü dostinex içiyorum inş o da işe yarayıp düşmüştür

Eklentiler

• IMG_4234.jpeg
    186,1 KB · Görüntüleme: 37
kızlar bi şey sorucam çatlatma iğnesinden sonra regl olan var mı gecikme oluyo mu yoksa olması gereken tarihte mi regl olunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…