Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Sat 8 Kasım
Bat 7 Aralık

☺️ denizadamasal denizadamasal

Merhaba beni ekler misiniz sat 24 kasım , bat 24 aralık. 2 aydır tedavi oluyorum. Bu ay ümitliyiz.🥳

Canım ben rahim filminden sonra döngümün 21.gününde pik görmüştüm. Sen testini yapmaya devam et istersen. Geç yumurtlayabilirsin.

Sat 13 Kasım bat 13 Aralık ekler misin canım

Kızlar aranızda letu kullanan var mı acaba? Ben 16 aylık evliyim uzun süredir korunmasız ilişkim ama pcodan dolayı bir türlü gebe olamadım. İlaca başlayınca umutlandım… yeni yıla güzel haberlerle girelim inşallah😍
Hoş geldiniz girllllsssss 💕 umarım şans getirir.🙏🏻🌸

Herkese merhaba pcosluyum, daha önce 3 ay femara kullandım 3. Ay hamile kaldım 7. Haftada boş gebelik olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 14 Eylülde. İki regl beklemek istedim. Sat 28 kasım. Bat 28 Aralık civarı diyebilirim. Bu ay hiçbir şey kullanmadan hiçbir şey takip etmeden korunmayı bırakacağım. Umarım doğal yollarla ve sağlıklı bir gebelik yaşayabilirim. Bu topic hepimize şans getirsin ❤️

Nasılsa tüp bebeğe başlayacağız diye salıcaksın kafadan atacaksın ya çok iyi gelecek canım😀 pcos mu vardı sen de bi de yaşın kaçtı
Bende öyle düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı maalesef hala kafaya takıyorum🤦‍♀️😅 evet canım pcos var. Yaşım 23 ama uzun yıllardır olmuyor 28 haftada ikiz erken doğumum var. Yaşım genç ama olmuyor yani

Herkese merhaba pcosluyum, daha önce 3 ay femara kullandım 3. Ay hamile kaldım 7. Haftada boş gebelik olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 14 Eylülde. İki regl beklemek istedim. Sat 28 kasım. Bat 28 Aralık civarı diyebilirim. Bu ay hiçbir şey kullanmadan hiçbir şey takip etmeden korunmayı bırakacağım. Umarım doğal yollarla ve sağlıklı bir gebelik yaşayabilirim. Bu topic hepimize şans getirsin ❤️
Hoş geldin canım. Umarım bu topik şans getirir.🥰🌸

Kızlarrr ya bu ovulasyon testi pik mi giderek koyulaşıyor sanki az önce yaptım bi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1564.jpeg
    IMG_1564.jpeg
    322,4 KB · Görüntüleme: 10
Bende öyle düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı maalesef hala kafaya takıyorum🤦‍♀️😅 evet canım pcos var. Yaşım 23 ama uzun yıllardır olmuyor 28 haftada ikiz erken doğumum var. Yaşım genç ama olmuyor yani
Kayıpların için çok üzgünüm canım..😔 cennette seni bekliyorlar💕 evet yaşın gençmiş ama eğer daha yaşım genç diye denemeseydin yıllar geçseydi daha yorucu bir süreç olurdu daha tahammülsüz belki. İkizlerin tüp müydü canım

X