Ayyyy çok sevindim seninle yumurtlama tarıhlerimiz aynıydıCanım ben de gebeyim 29 Kasımda öğrendim sen ne zaman öğrendin beta kaç
Ben bu ay çok stres yaptım çok kötü beslendim hatta beslenmedim o yüzdemO zaman en kısa zamanda kadın doğuma görün normal değil bu durum
Olabilir tabi sen tekrar ovülasyon testi al regl bitiminden itibaren başla hiç bırakma pik ve çatlama görene kadarBen bu ay çok stres yaptım çok kötü beslendim hatta beslenmedim o yüzdem
Olmazsanız yarın sabah yapın varsa çıkar benceKızlar benim bugün regl günüm fakat gelen giden yok. Kasıklarımda ağrı var aynı regl olmadan önceki ağrı gibi. Bir yıldır deniyoruz herhangi bir gebelik olmadı. Elimde kaset test var sizce ne zaman yapmaliyim testi. Ben pazar falan yapayım diye düşünüyorum.
Hadi inşallah sende vardır canım ben regl oldum az önceEşimi bekliyorum canm testi getiricek
Reglm başlamadı vitamın eksilkliği varmışOlabilir tabi sen tekrar ovülasyon testi al regl bitiminden itibaren başla hiç bırakma pik ve çatlama görene kadar
Yaptırmadım canım geçen ay gebeliğimi öğrendim ertesi günü kaybettim büyük ihtimal hatta düzensizlik olacak galibaKan testi yaptırdın mı?
Merhaba, cok tesekkur ederim. Benim aplikasyondan normalde 5 aralik regl baslangici olarak gorunuyordu sonra degisti 4 aralik oldu yani bugun. Pazartesi aksam cok acik renkte kahverengi lekelenme yasadim sadece peceteye geliyordu. Sali cizgi halindeydi, bugun de 1-2 damla kahverengi gelince peceteye test yapmaya karar verdim. Benim normalde lekelenme olunca ayni gun regl olurdum. Bu kez olmayina test yapmak istedim ama baska belirtilerim olmadigindan acikcasi hic hamile oldugumu dusunmemistim. Umarim hersey istediginiz gibi olurMerhabalar hayırlı olsun öncelikleyerleşme kanamanız nasıl oldu adetinizden kaç gün önceydi ne kadar sürdü. Ben bu ay çatlatma iğnesi oldum cuma regl tarihim ama dünden beri ufak lekelenmelerim var normalde lekelenme yaşamam birkaç gün aynı gün gelir, siz de regl oldum sanmışsınız sanırım neler yaşadınız acaba
Çok çok teşekkür ederimMerhaba, cok tesekkur ederim. Benim aplikasyondan normalde 5 aralik regl baslangici olarak gorunuyordu sonra degisti 4 aralik oldu yani bugun. Pazartesi aksam cok acik renkte kahverengi lekelenme yasadim sadece peceteye geliyordu. Sali cizgi halindeydi, bugun de 1-2 damla kahverengi gelince peceteye test yapmaya karar verdim. Benim normalde lekelenme olunca ayni gun regl olurdum. Bu kez olmayina test yapmak istedim ama baska belirtilerim olmadigindan acikcasi hic hamile oldugumu dusunmemistim. Umarim hersey istediginiz gibi olur
Benim bir hafta kaldı canım ama ovu testi pik çıkrı bugün kafam karışıkhanımlar nasılsınız nasıl gidiyor varmı batı yaklaşan test yapacak olan yapan
yaa daha önce bu ay pik gördünmü ovuda ?Benim bir hafta kaldı canım ama ovu testi pik çıkrı bugün kafam karışık
Evet ordan aldım memnun kaldım canmmmatmazellll cnm sen yumurtlama testini Trendyoldanmı almıştın memnunmusun aldığı dan ona göre sipariş vereceğim şimdi
Anladm canm geçmiş olsunReglm başlamadı vitamın eksilkliği varmış
Hatta baş dönmem ondanmış
Cnm baktımda şimdi 2 tane var inovita ve bir gebenin günlüğü olan var kurtulu hangisi iyisiEvet ordan aldım memnun kaldım canm
Evet ordan aldım memnun kaldım canm
Bir gebenin günlüğünü kullanıp da çok hamile kalan var ben innovita kullandımCnm baktımda şimdi 2 tane var inovita ve bir gebenin günlüğü olan var kurtulu hangisi iyisi