2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benim her yumurtlama öncesi ve sonrası oluyor doktora söyledim normal dedi
bazılarımız yumurta çatlarken etrafını fazla sıvı salındığından bu ağrı yapılabiliyormuş
2 kez yumurtlama döneminde ciddi ağrıdan dr a gittiğimde 2 sinde zararsız sıvı birikimi görmüştü

Doktor bekle der 2 3 ay korun der sana dedi mi bilmiyorum ama korunma hemen üstüne kalırsın

1 yıl doldu bu ay daha regl olmadım daa gelecek gibi
bence başlayın sizde yumurtlama takibine bende de hiçbir sorun görülmedi ama yumurtalarım istenilen büyüklüğe gelmiyormuş rahim duvarı yeterince kalınlaşmıyormuş bunu öğrenmiş oldum doktor hamile olsanda tutunamaz dedi o yüzden klomen kullandım ve bi ilaç daha kalınlaşması için 19kasımda da çatlatma iğnesi vuruldum 3gün önce test yaptım hafif silikti yarın tekrar deneyeceğim bence bütün bunlar işe yaradı

O zaman belki de yumurtlama kanaması canım sen her ihtimale karşı yine de değerlendir bugün ve yarını yumurtlama gördün mü sen
Ovu testi yapmadım canım takvime göre biliyorum sadece. Ben 22-24 günde bir regl oluyorum ama bu zamana kalmaz sanki yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…