- 17 Mart 2012
- 5.149
- 1.418
Benim de bugun 5. Gun asilamanin. Beraber takip edelimkızlar selam, ben de bu ay aşılama yaptırdım, henüz 5 gün oldu. inşallah nasip olur da tutarsa aranızda olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bugun 5. Gun asilamanin. Beraber takip edelimkızlar selam, ben de bu ay aşılama yaptırdım, henüz 5 gün oldu. inşallah nasip olur da tutarsa aranızda olucam
Ah, sevindim valla yanımda birinin olmasına inşallah olumlu bir sonuç alırız çok uzun zamandır bekliyorum gerçektenBenim de bugun 5. Gun asilamanin. Beraber takip edelim
3 ay diyen doktoru dinleyip 3 ayNe kadar korundunuz bende kürtaj oldum ama bir adet olduktan sonra bıraktım korunmayı acelemi ettim acaba
Hayırlı sonuçlar aliriz inşallah Allah bir daha aynı şeyleri yaşatmasın hayırlısıyla kucağımıza bebisleri alalım3 ay diyen doktoru dinleyip 3 ay
ama hala yeniden gebelik olmadı
bazılarımız yumurta çatlarken etrafını fazla sıvı salındığından bu ağrı yapılabiliyormuşBenim her yumurtlama öncesi ve sonrası oluyor doktora söyledim normal dedi
Geçmiş olsun canımmartta oldum
Ben de aynen insallah insallah tutar beklemek zor vallaAh, sevindim valla yanımda birinin olmasına inşallah olumlu bir sonuç alırız çok uzun zamandır bekliyorum gerçekten
ne kadar oldu deneyeli
Doktor bekle der 2 3 ay korun der sana dedi mi bilmiyorum ama korunma hemen üstüne kalırsınkızlar her düşük yaşayan sonrasında testler yaptırdı mı bizim kalp atışı durmuştu 8.-9. haftada
sonraki gebelikler için önlem aldınız mı yada kendiliğinden sağlıklı gebelikleriniz oldu mu ?
bence başlayın sizde yumurtlama takibine bende de hiçbir sorun görülmedi ama yumurtalarım istenilen büyüklüğe gelmiyormuş rahim duvarı yeterince kalınlaşmıyormuş bunu öğrenmiş oldum doktor hamile olsanda tutunamaz dedi o yüzden klomen kullandım ve bi ilaç daha kalınlaşması için 19kasımda da çatlatma iğnesi vuruldum 3gün önce test yaptım hafif silikti yarın tekrar deneyeceğim bence bütün bunlar işe yaradı1 yıl doldu bu ay daha regl olmadım daa gelecek gibi
marttan beri kaç 3 ay geçti bilmiyorumDoktor bekle der 2 3 ay korun der sana dedi mi bilmiyorum ama korunma hemen üstüne kalırsın
Yok zaten koymam canım. Yerleşme adet gününe 2-3 kala olmuyor mu 9 gün var benimBurda olmaz yasak yersin canım yerleşme olabilir 3 gün sonra test yap bakalım çıkar yerleşmeyse eğer
O zaman belki de yumurtlama kanaması canım sen her ihtimale karşı yine de değerlendir bugün ve yarını yumurtlama gördün mü senYok zaten koymam canım. Yerleşme adet gününe 2-3 kala olmuyor mu 9 gün var benim
Naptın canım inşallah pozitiftirYaptım bekliyorum
İnş ikimizin de vardır olursa ikimiz aynı haftayı takip edicez bende klomen çatlatma iğnesi oldumkızlar selam, ben de bu ay aşılama yaptırdım, henüz 5 gün oldu. inşallah nasip olur da tutarsa aranızda olucam
Ben de yarın aşılama yaptıracağım umarım pozitifleri görürüzkızlar selam, ben de bu ay aşılama yaptırdım, henüz 5 gün oldu. inşallah nasip olur da tutarsa aranızda olucam
Tam yerleşme kanaması regline 9 gün varsa yumurtlaman geçmiştir 9 yada 10 un da test yap varsa çıkarYok zaten koymam canım. Yerleşme adet gününe 2-3 kala olmuyor mu 9 gün var benim
MalrsefNaptın canım inşallah pozitiftir
Sen yaşadın mı hiç?Tam yerleşme kanaması regline 9 gün varsa yumurtlaman geçmiştir 9 yada 10 un da test yap varsa çıkar
Ovu testi yapmadım canım takvime göre biliyorum sadece. Ben 22-24 günde bir regl oluyorum ama bu zamana kalmaz sanki yumurtlamaO zaman belki de yumurtlama kanaması canım sen her ihtimale karşı yine de değerlendir bugün ve yarını yumurtlama gördün mü sen