2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benim her yumurtlama öncesi ve sonrası oluyor doktora söyledim normal dedi
bazılarımız yumurta çatlarken etrafını fazla sıvı salındığından bu ağrı yapılabiliyormuş
2 kez yumurtlama döneminde ciddi ağrıdan dr a gittiğimde 2 sinde zararsız sıvı birikimi görmüştü

kızlar her düşük yaşayan sonrasında testler yaptırdı mı bizim kalp atışı durmuştu 8.-9. haftada
sonraki gebelikler için önlem aldınız mı yada kendiliğinden sağlıklı gebelikleriniz oldu mu ?
Doktor bekle der 2 3 ay korun der sana dedi mi bilmiyorum ama korunma hemen üstüne kalırsın

1 yıl doldu bu ay daha regl olmadım daa gelecek gibi :KK43:
bence başlayın sizde yumurtlama takibine bende de hiçbir sorun görülmedi ama yumurtalarım istenilen büyüklüğe gelmiyormuş rahim duvarı yeterince kalınlaşmıyormuş bunu öğrenmiş oldum doktor hamile olsanda tutunamaz dedi o yüzden klomen kullandım ve bi ilaç daha kalınlaşması için 19kasımda da çatlatma iğnesi vuruldum 3gün önce test yaptım hafif silikti yarın tekrar deneyeceğim bence bütün bunlar işe yaradı

O zaman belki de yumurtlama kanaması canım sen her ihtimale karşı yine de değerlendir bugün ve yarını yumurtlama gördün mü sen
Ovu testi yapmadım canım takvime göre biliyorum sadece. Ben 22-24 günde bir regl oluyorum ama bu zamana kalmaz sanki yumurtlama

X