Çok teşekkür ederim canımbiz de deneyelim bunları inşallah işe yarar aylardır uğraşıyoruz
Canım bu sabah kaset test yaptım ama yine negatif. Bugün regl günüm bakalım bekliyorum lavaboya bile gitmek istemiyorum regl olurum diyeSen test yapacak misin canim bence artik regl olmadiysan test yap :)
ayyy hayırlı olsunnGünaydın kizlar en alttaki bu sabah yaptığım 5dakikada da hafif çıktı sonra durdukça koyulasti.hepsinde durdukça koyulaşma oldu.biraz daha bekleyeyim diyorum.haftaya kan veririm
ay maşallah ne bereketli sabahh hayırlı olsun canımmBunu da şimdi uyanır uyanmaz yaptım idrara sıkışıktım anında belirdi
Ama markası artı med diye yalancı pozitiftir diye korkuyorum canım yaay maşallah ne bereketli sabahh hayırlı olsun canımm
ya umutlandırmayayım ama baya çizgi var benceAma markası artı med diye yalancı pozitiftir diye korkuyorum canım yakoyulaşma var mı birini gece yaptım birini şimdi
Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsinHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederimTebrik ederim
Askım ama senin 6 aralık BAT di mi? çok silik çıkması normal yaa hatta çıkması bile mucize başka bi marka da dene sennAma markası artı med diye yalancı pozitiftir diye korkuyorum canım yakoyulaşma var mı birini gece yaptım birini şimdi
İnşallah canım kızım cennetten mutlu olucak tekrar bebişimiz olursa rüyamda gördüm tam 1 senesi doluyor kızımın erken doğdu 1 saat yaşadı rüyamda görüyorum erkek kardeş müjdeliyor bana rabbim nerde bebek bekleyen aile varda bekletmeden hayırlısıyla versin inşallahya umutlandırmayayım ama baya çizgi var bence
Evet kuzum 5 Aralık bat yumurtlamanın üstünden 8 gün geçtiAskım ama senin 6 aralık BAT di mi? çok silik çıkması normal yaa hatta çıkması bile mucize başka bi marka da dene senn
Amiin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah sanaİnşallah canım kızım cennetten mutlu olucak tekrar bebişimiz olursa rüyamda gördüm tam 1 senesi doluyor kızımın erken doğdu 1 saat yaşadı rüyamda görüyorum erkek kardeş müjdeliyor bana rabbim nerde bebek bekleyen aile varda bekletmeden hayırlısıyla versin inşallah
Hafif çıkmış sankiiiiiiBunu da şimdi uyanır uyanmaz yaptım idrara sıkışıktım anında belirdi
Canım bende çizgi görüyorum bariz ama artimed test die güvenemiyorm açıkcası umarım herşey gönlünce olurAma markası artı med diye yalancı pozitiftir diye korkuyorum canım yakoyulaşma var mı birini gece yaptım birini şimdi
Evet evet görüyor musunHafif çıkmış sankiiiiii
Rabbim sana ve diğer hamişlere bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip ederYaa inşallah bütün dularım sizlerleumarım hepiniz bebişlerinizi alırsınız kucaklarınıza böyle durumlarınızı okuyunca bir duygulanıyorum ben
Evet kuzum bende öyle ama iki tane yaptım birini gece birini sabah anlayım diye koyulaşırsa bebiştir mantığıyla yaptım öyle oldu o biraz umut ettirdi bilemedim ama yine de canımCanım bende çizgi görüyorum bariz ama artimed test die güvenemiyorm açıkcası umarım herşey gönlünce olur
Bu test markası ile ilgili bir bilgim yok ben prodoctor almıştım inşallah yalancı pozitif seğildirEvet evet görüyor musunama test artı med