2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Evet + usg ile catlamayi takip ettik. 13-14 kasim yumurtlama dönemiydi. Femara kullandim ama igne vurulmadim kendi catladi cünkü
iki ay önce ultrasonda banada doktor yumurtlamıssın demişti hatta catlamıs demişti.ama ben ovulasyon testinde hiç pozitif yakalayamamıstım.bence bekleyin aynen gec yumurtlamıs olabilirsiniz pkoda hiç belli olmuyor

iki ay önce ultrasonda banada doktor yumurtlamıssın demişti hatta catlamıs demişti.ama ben ovulasyon testinde hiç pozitif yakalayamamıstım.bence bekleyin aynen gec yumurtlamıs olabilirsiniz pkoda hiç belli olmuyor
Canim ben ovulasyonda pik gördüm sonra aksam siliklesti sabahta erkenden doktora gittim evet catlamis dedi catlamasaydi igne vurulacaktim o gün cünkü

anladım ovulasyon olması cok güzel.adet gününüz ne zaman acaba varsa vakti umut vardır
Pcos oldugu icin düzensiz ama gecen ay 29 u olmustum. Simdi hekim progestani kesti sonuc negatif cikinca diger tedavi süreclerinden biliyorum progestani kestikten sonra genelde 3-5 gün icinde adet oluyorum

Pcos oldugu icin düzensiz ama gecen ay 29 u olmustum. Simdi hekim progestani kesti sonuc negatif cikinca diger tedavi süreclerinden biliyorum progestani kestikten sonra genelde 3-5 gün icinde adet oluyorum
anladım kuzum insallah olur yeni ay umut olsun yeni başlangıç olsun

Kızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ? @Tmd2020 ramses09
Canım sen 2 gün sonra adete 1 gün kala testi tekrarla. Alttaki test bana hayalet çizgi var gibi geldi. Seni ümitlendirmekte istemem. İmkanın varsa kan ver.

Canım sen 2 gün sonra adete 1 gün kala testi tekrarla. Alttaki test bana hayalet çizgi var gibi geldi. Seni ümitlendirmekte istemem. İmkanın varsa kan ver.
Önümüzdeki hafta çarşamba günü doktor randevum var eğer regl gelmezse o zaman kan veririm diye düşünüyorum. Bende bi görüyorum bi görmüyorum gibi cuma test yaparım tekrar sen kan verdin mi canım

Eğer hamileysem test yanılmıyorsa en erken öğrenenlerden biri olucam yumurtlamadan sonra 7 gün laboquik test önerdiler kuruma bile çıkartmıyor diye denedim 2 gündür gerçekten de çıkartmadı kuruma çizgisi bugün test yaptım belli belirsizdi 20 dakika sonra belirginleşti daha sonra kuruyunca daha çok belirgin oldu efektli hallerini atıcam kuruduktan sonraki halleri diğeri de 15 20 dakika sonra ki kurumafan önceki hali

Eklentiler

• IMG_0740.png
    402,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0739.png
    246,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0729.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar ben sağlık ocağına gittim en geç öğlen 12 de kanlar gidiyor dedi orada kan veremedim. Bende özele gittim kan verdim Allah utandırmasın çok heyecanlıyım. 2 saat Nasıl geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…