Anladım canım. İnşallah yeni döngünde olur bebişinEvet + usg ile catlamayi takip ettik. 13-14 kasim yumurtlama dönemiydi. Femara kullandim ama igne vurulmadim kendi catladi cünkü
bende 39 um kuzum merak ettim hep gencler mi var grupta diye Allah uzun ömür versinüstü değil ama 34 var
Hayır bir kez gördüm daha uf sanırım doktora gitmem gerekecek2 ay dediği 2 regl dönemi görmek mi acaba ? Sen 2 kez regl gördün mü kürtajdan sonra
Yanma hissi ve kanama yumurtlamadan dolayı olabilir ama bilemeyiz tabi canım en iyisi doktora bi git kontrol amaçlıHayır bir kez gördüm daha uf sanırım doktora gitmem gerekecek
Evet öyle mantıklı olacak sanırım teşekkür ederim cevaplarınız içinYanma hissi ve kanama yumurtlamadan dolayı olabilir ama bilemeyiz tabi canım en iyisi doktora bi git kontrol amaçlı
iki ay önce ultrasonda banada doktor yumurtlamıssın demişti hatta catlamıs demişti.ama ben ovulasyon testinde hiç pozitif yakalayamamıstım.bence bekleyin aynen gec yumurtlamıs olabilirsiniz pkoda hiç belli olmuyorEvet + usg ile catlamayi takip ettik. 13-14 kasim yumurtlama dönemiydi. Femara kullandim ama igne vurulmadim kendi catladi cünkü
Canim ben ovulasyonda pik gördüm sonra aksam siliklesti sabahta erkenden doktora gittim evet catlamis dedi catlamasaydi igne vurulacaktim o gün cünküiki ay önce ultrasonda banada doktor yumurtlamıssın demişti hatta catlamıs demişti.ama ben ovulasyon testinde hiç pozitif yakalayamamıstım.bence bekleyin aynen gec yumurtlamıs olabilirsiniz pkoda hiç belli olmuyor
anladım ovulasyon olması cok güzel.adet gününüz ne zaman acaba varsa vakti umut vardırCanim ben ovulasyonda pik gördüm sonra aksam siliklesti sabahta erkenden doktora gittim evet catlamis dedi catlamasaydi igne vurulacaktim o gün cünkü
Pcos oldugu icin düzensiz ama gecen ay 29 u olmustum. Simdi hekim progestani kesti sonuc negatif cikinca diger tedavi süreclerinden biliyorum progestani kestikten sonra genelde 3-5 gün icinde adet oluyorumanladım ovulasyon olması cok güzel.adet gününüz ne zaman acaba varsa vakti umut vardır
anladım kuzum insallah olur yeni ay umut olsun yeni başlangıç olsunPcos oldugu icin düzensiz ama gecen ay 29 u olmustum. Simdi hekim progestani kesti sonuc negatif cikinca diger tedavi süreclerinden biliyorum progestani kestikten sonra genelde 3-5 gün icinde adet oluyorum
Bakalim insallah gynoseed jeli merak ediyordum hekime sorucam problem olmazsa bu ay bir de onu deneyeyim bir o kaldi denemedigim cünkü :)anladım kuzum insallah olur yeni ay umut olsun yeni başlangıç olsun
Canım sen 2 gün sonra adete 1 gün kala testi tekrarla. Alttaki test bana hayalet çizgi var gibi geldi. Seni ümitlendirmekte istemem. İmkanın varsa kan ver.
Önümüzdeki hafta çarşamba günü doktor randevum var eğer regl gelmezse o zaman kan veririm diye düşünüyorum. Bende bi görüyorum bi görmüyorum gibi cuma test yaparım tekrarCanım sen 2 gün sonra adete 1 gün kala testi tekrarla. Alttaki test bana hayalet çizgi var gibi geldi. Seni ümitlendirmekte istemem. İmkanın varsa kan ver.
Alttakinde mi canımÇizgi gördüm gibi ben ama yarın tekrarla bence en sağlıklısı öyle olur canım
Evet canım altındakinde var gibi duruyor yarında yap eğer bi tık daha belirgin olursa bebiş var demektirAlttakinde mi canım
Verdim canım 2 saat beklemedeyim dualarınıza talibimÖnümüzdeki hafta çarşamba günü doktor randevum var eğer regl gelmezse o zaman kan veririm diye düşünüyorum. Bende bi görüyorum bi görmüyorum gibi cuma test yaparım tekrarsen kan verdin mi canım
Ayyyy hadi inşallah güzel haber verKızlar ben sağlık ocağına gittim en geç öğlen 12 de kanlar gidiyor dedi orada kan veremedim. Bende özele gittim kan verdim Allah utandırmasın çok heyecanlıyım. 2 saat Nasıl geçecek bilmiyorum