Bende yavalla iyice takıntı oldu. silicem üyeliğimi az kaldı, sürekli buralardayım
Ayy hadi inşallah pozitif haberi alalımBende gaza geldim kan verdim vallahi catlamanin üzerinden 13-14 gün gecti varsa düsükte olsa kanda cikar yoksa bir daha test filan ugrasmam diye düsündüm
Evet o problem bende de var maalesef bende kullaniyorum. Ben kaset testlerle gözümü kör edecegime vereyim dedim kendi calistigim hastanede. İlk negatifi görmek etkiliyor ama böyle daha uzun süre umut bagliyorum zaman kazanirim :) Sen hala vermedin miiiiiVallahi sen benden cesaretlisin helal olsun. Ben hala gelip gidiyorum kan versem mi vermesem mi. Sırf sigara içiyorum diye kan vereceğim. Pozitifse sigarayı bırakırım
Canim 2 saat sonra cikiyor geneldeAyy hadi inşallah pozitif haberi alalımne zaman çıkar sonuç?
Sonradan gördüm zaten yazmışsınCanim 2 saat sonra cikiyor genelde
Yok canım öğretmenim 2 de çıkcam okuldan. Herşey yolunda giderse 2.5 gibi kan veririm. Umarım cumaya sarkmaz sonuçEvet o problem bende de var maalesef bende kullaniyorum. Ben kaset testlerle gözümü kör edecegime vereyim dedim kendi calistigim hastanede. İlk negatifi görmek etkiliyor ama böyle daha uzun süre umut bagliyorum zaman kazanirim :) Sen hala vermedin miiiii
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hadi bakalim bende nedense kendimden cok senden ümitliyim :)Yok canım öğretmenim 2 de çıkcam okuldan. Herşey yolunda giderse 2.5 gibi kan veririm. Umarım cumaya sarkmaz sonuç
Umarım sizde farklıdır ama benim o tarz durumlarda 5n6 güne adetim geliyordu
Ayy Rabbim ikimizinde yüzünü güldürsünHadi bakalim bende nedense kendimden cok senden ümitliyim :)
Vallahi kızlar stres yapmayın aylardir tedavi görüyordum olmadı bu ay salmıştım eşimle sadece yumurtlama gününden bir gün önce beraber olduk farklı şehirlerdeyiz adetim normalde bugün gittim midem çok ağrıyor dayanamıyorum diye hamileyim daha iki haftalık 11 inde beraberlik oldu düşününBenimde ağrım hiç yok ıslaklık hissediyorum ama yoğun bi akıntımda yok sadece 2 gündür göğüsümden boynuma doğru damarlanmaların arttığını hissettim ya belirti aradığımdan bilmiyorum ama yok gibi hissediyorum
Ay ben alttakinde ince bir çizgi görüyorumKızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?
Ben de bakınca ikisi arasında minik bi fark gördüm ama çok belli belirsiz. Fotoğrafta yakalayabilmek için baya uğraştım. Cuma günü testi tekrarlayayım o zamanAy ben alttakinde ince bir çizgi görüyorum
Regl olana kadar umut varBenim net bi tek çizgi çıktı kızlar sizden güzel haber bekliyorum
Amin canım bu topik hepimize şans getirsinSağlıkla, kolaylıkla gelsin bebişin canım
Kaç çıktı Beta canımVallahi kızlar stres yapmayın aylardir tedavi görüyordum olmadı bu ay salmıştım eşimle sadece yumurtlama gününden bir gün önce beraber olduk farklı şehirlerdeyiz adetim normalde bugün gittim midem çok ağrıyor dayanamıyorum diye hamileyim daha iki haftalık 11 inde beraberlik oldu düşünün