2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Selamlar herkese nasil giris yapilir bilmiyorum mesajlari okuyamadim
25 yasindayim 23 aylik bi oglum var ocakta 2yasini dolduruyor 2.cocuk icin bizde bu ay itibariyle calismalara basliyoruz aralarinda cok yas farki olsun istemedik
Doğum kontrol hapı kullanıyordum 3 4 gun once biraktim ve bugun adet oldum ortalama ne kadar sürede tutar bilmiyorum. İlk hamileligimde hapı biraktiktan 2 ay sonra hamile oldugumu ogrenmistim darisi ikinciye diyelim
Artik surekli burdayim

Vallahi sen benden cesaretlisin helal olsun. Ben hala gelip gidiyorum kan versem mi vermesem mi. Sırf sigara içiyorum diye kan vereceğim. Pozitifse sigarayı bırakırım
Evet o problem bende de var maalesef bende kullaniyorum. Ben kaset testlerle gözümü kör edecegime vereyim dedim kendi calistigim hastanede. İlk negatifi görmek etkiliyor ama böyle daha uzun süre umut bagliyorum zaman kazanirim :) Sen hala vermedin miiiii

Yok canım öğretmenim 2 de çıkcam okuldan. Herşey yolunda giderse 2.5 gibi kan veririm. Umarım cumaya sarkmaz sonuç

Vallahi kızlar stres yapmayın aylardir tedavi görüyordum olmadı bu ay salmıştım eşimle sadece yumurtlama gününden bir gün önce beraber olduk farklı şehirlerdeyiz adetim normalde bugün gittim midem çok ağrıyor dayanamıyorum diye hamileyim daha iki haftalık 11 inde beraberlik oldu düşünün

Kızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ? Tmd2020 ramses09

Eklentiler

• IMG_20241127_140304.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 19
Kaç çıktı Beta canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…