KIZ SENİN DAHA BATA ÇOK YOK MUÜzüntüden çöpe attım direk. Senin ikinci testi görünce tamamen aynısı dedim.. gölge gibiydi
En mantıklısı, bende cumartesiyi bekleyeceğim olmazsa yaparımİhtimal olabilir canım 2 gün önce yaptığım testte yoktu çünkü. Yarın ya da cuma testi tekrarlamayı düşünüyorum. Net çizgi görmeden umutlanmamak lazım tabi
Benim bat cuma günü, cumartesi gününü bekleyeceğimKIZ SENİN DAHA BATA ÇOK YOK MU
Bekle bebisim üzme kendiniBenim bat cuma günü, cumartesi gününü bekleyeceğim
Üzülmemeye çalışıyorum, ikinci denemem bu. Önümüzdeki ay bakalım artıkBekle bebisim üzme kendini
teşekkür ederim canım ben de bi araştırayım. pcosa iyi geliyor diye okumuştumMaxijuno ve rosgenly olan içerik olarak çok iyi .ama biraz pahalı.rosgenly olan 2300 maxijuno 1200 TL.butcen el verirse bunları tavsiye ederim.benim bu ayki doktor inofolic combiyi önerdi evet canım şuan maxijuno ve rosgenly var .ama diğer ay rosgenly alamicam çok pahalı.bitince combi yada venatura alacagim
anladım canım kendini hazır hissedince tekrarlarsınÜzüntüden çöpe attım direk. Senin ikinci testi görünce tamamen aynısı dedim.. gölge gibiydi
daha 2 aydır deniyoruz canım ikimiz de yeniyiz üzme kendini 1 yıla kadar normal. hem üzülür stres olursan daha zor geçerEn mantıklısı, bende cumartesiyi bekleyeceğim olmazsa yaparımdün okadar üzüntüden sıgara içtim (içmeyen biriyim normalde)
ne güzel uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim evet pandemiye denk gelmesi zaten ayrı bi sıkıntıydı onun sıkıntısıyla erken doğum oldu 34 haftalık doğdu oğlum 2. için ilk aydan hamile kaldım ve hiç beklemiyodum çok şaşırmıştım ilk aydan beklemiyodum çünkü şimdi ise 3 aydır denememize rağmen olmamasıda beni biraz hayal kırıklığına uğrattı biraz da onun payı var her zaman olduğu gibi hayırlısını diliyorum AllahtanCanım aslında negatifi görmenin hepimizde yarattığı o hayal kırıklığı da şu aşamada aklını karıştırıyor olabilir. Anlaşılan biraz hassas bir yapın var panik atak olduğuna göre. Çünkü sen aslında istiyor gibiydin gerçekten, heyecanla bekliyordun test zamanını diğer herkes gibi. Şimdi arada kalman belki geçici bir kırgınlık durumudur. Bir de tedavi yorucu mu geliyor bilemiyorum. Ama iyice düşün tart.
Artılarını eksilerini yaz gerekirse tek tek. Şimdi denemez ve tek çocukta kalayım dersen ilerleyen yıllarda tek çocuk annesi olarak nasıl hissedersin, keşke deneseydim der misin, artılarını ne hissedeceğini iyice düşün, ikinciye sahip olursan iki çocuk annesi olursan nasıl hissedersin öyle düşün bir de sakince. Kendine birkaç gün verebilirsin tabii ki ama eğer bu geçici bir kırgın hissedişse, aslında ikinciyi gerçekten istiyorsan çok da zaman kaybetmeden sürece başlaman iyi olur.
Pandemi dönemi hamile olmayanların bile psikolojisi bozuldu. Hamileliğinin o döneme denk gelmesi daha çok yorup yıpratmıştır muhtemelen. Üstelik panik atak varmış. Covid korkusuyla hamilelik elbette kolay olmamıştır. Şimdi belki daha rahat olacaksın. Pandemi yok, üstelik daha önce deneyimledin de hamileliği. Gözünü korkutmadan, kırgın hissediyorsan onu da bir kenara koyup mantık çerçevesinde gerçekten ne istediğine karar verebileceğine eminim. Hakkında en güzeli olsun
evet insan bi an başka bi psikolojiye bürünüyo çok şükür veren Rabbime her zaman şükür sebebim evladım sizde 3. bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşAllah uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederimHamile kalmadan önce ara ara 3.bi çocuk hep istiyodum ama asla cesaret edip yapamamıştım küçük çocuğum 10 yaşında büyüğüm 14 yaşında ve bu ay hamile olduğumu öğrendim yaşadım psikoloji çok çok kötüydü sanki yıllardır 3 çocuğum olsun diye isteyen ben değilmişim gibi deli gibi pişman oldum nerden çıktı neden diye sorguladım ne gerek vardı dedimhamilelik zor geçmesi diyosunuz ilk çocuğumu 30 haftalık doğum yaptım sadece ayda bir hafta sonları evimde duş almaya zorla izin alıyodum doktorlardan 17 yaşında bi çocuktum ve yanımda refakatçi kalamıyodu nasıl bi psikoloji düşünün kızım doğduktan 4.5 yıl sonra 2.çocuğa cesaret ettim Elhamdülillah oğlum da daha rahattım şimdi hamileyim ve hala gerek varmıydı diyorum hala korkuyorum rahatım kaçıcak diye tedirginim ama bu evlatları isteyen o kadar anne baba var ki benim şımarıklık yapma lüksüm yok sadecw şükür ederim sizin evladınızın da Ruhu yaratıldıysa bi şekilde geliyor ama Ruh yaratılmadıysa bişey bahane olur ve gelmez herşey bizim elimizde değil çok fazla strese girmeyin o yüzden bizim elimizde olsa korunan insanların çocuğu olmaz tedavi olan ilk aydan hamile kalır
Canım bu yeni bir süreç, hayırlısı olsunbu aradaEldorin ben dr dan geldim yeni konuştuk ettik ve bu ay letu kullanmamı istedi tek yumurta oluşturur ama kaliteli yumurta oluşturur genelde dedi bakalım yarın başlıcam nasipse
Aynen haklısın canım, denemeye devamdaha 2 aydır deniyoruz canım ikimiz de yeniyiz üzme kendini 1 yıla kadar normal. hem üzülür stres olursan daha zor geçer
Aminnn teşekkür ediyorumne güzel uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim evet pandemiye denk gelmesi zaten ayrı bi sıkıntıydı onun sıkıntısıyla erken doğum oldu 34 haftalık doğdu oğlum 2. için ilk aydan hamile kaldım ve hiç beklemiyodum çok şaşırmıştım ilk aydan beklemiyodum çünkü şimdi ise 3 aydır denememize rağmen olmamasıda beni biraz hayal kırıklığına uğrattı biraz da onun payı var her zaman olduğu gibi hayırlısını diliyorum Allahtan
evet insan bi an başka bi psikolojiye bürünüyo çok şükür veren Rabbime her zaman şükür sebebim evladım sizde 3. bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşAllah uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim
Ayy tekrarr yap kaç dakika gecti sabah ilk idrarla yapKizlar tam çope atiyodum böyle olmuş.kuruma çizgisi hiç çıkmazdı bu testte.gece yatarken bidaha yapicam
Eki Görüntüle 3511056
Yani 2dakika falan bekledim bişi çıkmadı bıraktım bı kenara buraya yazdım.sonra kalktım çöpe atayım dedim böyle gördüm.2dakikadan sonrası yok bende.awox marka senelerdirhiç kuruma cikartmamisti bu test.yarin adet günüm normalde kasıklarım agrioAyy tekrarr yap kaç dakika gecti sabah ilk idrarla yap
Ay o zaman net pozitif bu baya belli çizgi aslında sabahı beklemeden 2 3 saat sonra yap ben olsam dayanamazdım asla elinde test varmıYani 2dakika falan bekledim bişi çıkmadı bıraktım bı kenara buraya yazdım.sonra kalktım çöpe atayım dedim böyle gördüm.2dakikadan sonrası yok bende.awox marka senelerdirhiç kuruma cikartmamisti bu test.yarin adet günüm normalde kasıklarım agrio
Elimde 3test kaldı.gece de yaparım sabahta yaparım diyorum.cok heyecan yaptım.beklemiodumAyy tekrarr yap kaç dakika gecti sabah ilk idrarla yap
Var canım.gecede sabah ta yapicam.son testide 2gun sonra kullanırım koyulaşma devam ediyomu diye.benim bı hamileliğimde koyulaşma artmamisti düşük olduAy o zaman net pozitif bu baya belli çizgi aslında sabahı beklemeden 2 3 saat sonra yap ben olsam dayanamazdım asla elinde test varmı