2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İhtimal olabilir canım 2 gün önce yaptığım testte yoktu çünkü. Yarın ya da cuma testi tekrarlamayı düşünüyorum. Net çizgi görmeden umutlanmamak lazım tabi
En mantıklısı, bende cumartesiyi bekleyeceğim olmazsa yaparım dün okadar üzüntüden sıgara içtim (içmeyen biriyim normalde)

teşekkür ederim canım ben de bi araştırayım. pcosa iyi geliyor diye okumuştum

ne güzel uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim evet pandemiye denk gelmesi zaten ayrı bi sıkıntıydı onun sıkıntısıyla erken doğum oldu 34 haftalık doğdu oğlum 2. için ilk aydan hamile kaldım ve hiç beklemiyodum çok şaşırmıştım ilk aydan beklemiyodum çünkü şimdi ise 3 aydır denememize rağmen olmamasıda beni biraz hayal kırıklığına uğrattı biraz da onun payı var her zaman olduğu gibi hayırlısını diliyorum Allahtan
evet insan bi an başka bi psikolojiye bürünüyo çok şükür veren Rabbime her zaman şükür sebebim evladım sizde 3. bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşAllah uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim

bu arada Eldorin ben dr dan geldim yeni konuştuk ettik ve bu ay letu kullanmamı istedi tek yumurta oluşturur ama kaliteli yumurta oluşturur genelde dedi bakalım yarın başlıcam nasipse

bu arada Eldorin ben dr dan geldim yeni konuştuk ettik ve bu ay letu kullanmamı istedi tek yumurta oluşturur ama kaliteli yumurta oluşturur genelde dedi bakalım yarın başlıcam nasipse
Canım bu yeni bir süreç, hayırlısı olsun umarım bu ay senin şanslı ayındır. Güzel haberleri alır, sağlıkla nihayetine erdirirsin

Süreci beraber takip ediyoruz, yalnız değilsin

Aminnn teşekkür ediyorum

Kizlar tam çope atiyodum böyle olmuş.kuruma çizgisi hiç çıkmazdı bu testte.gece yatarken bidaha yapicam

Ayy tekrarr yap kaç dakika gecti sabah ilk idrarla yap
Yani 2dakika falan bekledim bişi çıkmadı bıraktım bı kenara buraya yazdım.sonra kalktım çöpe atayım dedim böyle gördüm.2dakikadan sonrası yok bende.awox marka senelerdirhiç kuruma cikartmamisti bu test.yarin adet günüm normalde kasıklarım agrio

Ay o zaman net pozitif bu baya belli çizgi aslında sabahı beklemeden 2 3 saat sonra yap ben olsam dayanamazdım asla elinde test varmı

Ay o zaman net pozitif bu baya belli çizgi aslında sabahı beklemeden 2 3 saat sonra yap ben olsam dayanamazdım asla elinde test varmı
Var canım.gecede sabah ta yapicam.son testide 2gun sonra kullanırım koyulaşma devam ediyomu diye.benim bı hamileliğimde koyulaşma artmamisti düşük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…