2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

ayy maşallah size bana umut oldunuz ya benim de bazı aksilikler kaynaklı yumurtlama dan bir gün önce oldu inşallah olur

ben oturdum üşenmedim takvimden saydım. kızıma hamileliğimi 18-19. günde yaptığım kaset testinde görmüştüm. geçen ay düşük yaptığım gebeliği de 21-22. gündeki testte çok ince görmüşüm.
buna göre gebelik varsa en erken pazar günü görürüm ki oda bat 1 aralık oluyor. beklicem bi daha yapmıcam amannn

Kızlar yumurtllama dönemindeyim takvimden takip ediyorum şuan hafif pembe kırmızı kanama geliyor peceteye silince ama hiç yumurtlama döneminde böyle bir yaşamazdım Ekim ayinda kürtaj oldum üstüne adet gördüm ve şimdi bebek düşünüyoruz sebebi ne olabilir yaşayan var mı bilgi verir misiniz

Ben de hiç yaşamadım ama yumurtlama döneminde de lekelenme şeklinde kan gelebiliyormuş

Canim pcos var bende beklenen adet tarihi yok hekim sadece 30 unda bakabilirsin demisti idrar ile bende kan ile daha erken varsa cikar belki diyerek kan verdim
Pcos varsa yumurtlamayı da ovülasyon testiyle takip etmediysen test için erken olabilir belki sandığından daha geç yumurtlamışsındır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…