Ben geçen ay laboquick testte kuruma çizgisi gördüm maalesef canım. Kan vermiştim hatta ve negatifti biraz daha bekleyip testi tekrarla benceEğer hamileysem test yanılmıyorsa en erken öğrenenlerden biri olucam yumurtlamadan sonra 7 gün laboquik test önerdiler kuruma bile çıkartmıyor diye denedim 2 gündür gerçekten de çıkartmadı kuruma çizgisi bugün test yaptım belli belirsizdi 20 dakika sonra belirginleşti daha sonra kuruyunca daha çok belirgin oldu efektli hallerini atıcam kuruduktan sonraki halleri diğeri de 15 20 dakika sonra ki kurumafan önceki hali
Tabi canım dua ederim sana da. Sonucunu bize bildirVerdim canım 2 saat beklemedeyim dualarınıza talibim
Yaaaa o kadar araştırdım kuzum bu test iyi dediler demek ki bu testtende bi cacık olmazBen geçen ay laboquick testte kuruma çizgisi gördüm maalesef canım. Kan vermiştim hatta ve negatifti biraz daha bekleyip testi tekrarla bence
Ben bi görüyorum bi görmüyorum o yüzden bilemedim canım. 2 gün sonra daha iyi anlarız inşallahEvet canım altındakinde var gibi duruyor yarında yap eğer bi tık daha belirgin olursa bebiş var demektir
Evet canım hayırlısı olsun inşallahBen bi görüyorum bi görmüyorum o yüzden bilemedim canım. 2 gün sonra daha iyi anlarız inşallah
Evet ben de araştırıp almıştım hatta laboquick kaset test ve softec erken gebelik testlerinde hep gölge kuruma çizgisi gördüm. Bu ay prodoctor deniyorum bakalım o nasıl çıkacak. Başka markayla dene istersen canım elinde varsaYaaaa o kadar araştırdım kuzum bu test iyi dediler demek ki bu testtende bi cacık olmaztesti yarın sabah tekrar tekrarlıcam zaten ben kuruma çıkartmıyor diye sevinmiştim tüh
haber bize , bende merak ediyorum :)Kızlar ben sağlık ocağına gittim en geç öğlen 12 de kanlar gidiyor dedi orada kan veremedim. Bende özele gittim kan verdim Allah utandırmasın çok heyecanlıyım. 2 saat Nasıl geçecek bilmiyorum
bende aldım ondan yani cok önce almıstım ama ovulasyon yakalayamadım ondan kullanamadım bu ay klomenle kullanacagım bence dene.bide inostolda kullanmıyosan al canım d vitamini ve omega 3 Q10 de Al. bal polen arı sütü iç. sabah aksam bir tatlı kasıgı.her gün bir avuç kabak çekirdeği ye.şifa olsunBakalim insallah gynoseed jeli merak ediyordum hekime sorucam problem olmazsa bu ay bir de onu deneyeyim bir o kaldi denemedigim cünkü :)
Ben varım 39 yaşındayımBenim gibi 35 yaş üstü gebe kalmaya çalışan var mı grupta
Yok kuzum geçen ay bir sürü hüsran yaşadım zaten bu test markası son dedim hemen hemen hepsini denedim 2 gündür bende kuruma filan çıkartmadı ama bilemedim tabi yine de o ihtimal varsa beklemekte fayda var sevinmek için erken 15-20 dakika sonraki testin fotosu da var ama yükselince biraz silikleşmiş o süre de geçersiz oluyor dimi sanırım kaset test içinEvet ben de araştırıp almıştım hatta laboquick kaset test ve softec erken gebelik testlerinde hep gölge kuruma çizgisi gördüm. Bu ay prodoctor deniyorum bakalım o nasıl çıkacak. Başka markayla dene istersen canım elinde varsa
sevindim yasıtız.gec kaldım diye korkuyor ve stres yapıyorum ama umudum cok var o hiç kaybolmadı. ilk gebelik miBen varım 39 yaşındayım
679 canımKaç çıktı Beta canım
Evet canım testin arkasında 10 dakika yazıyor. Ben de idrar testinde net bi çizgi görmedikçe sevinmeyeceğim. Sonradan üzücü oluyor kanda negatifi görünceYok kuzum geçen ay bir sürü hüsran yaşadım zaten bu test markası son dedim hemen hemen hepsini denedim 2 gündür bende kuruma filan çıkartmadı ama bilemedim tabi yine de o ihtimal varsa beklemekte fayda var sevinmek için erken 15-20 dakika sonraki testin fotosu da var ama yükselince biraz silikleşmiş o süre de geçersiz oluyor dimi sanırım kaset test için
Dayanamayıp test yaptımUmarım sizde farklıdır ama benim o tarz durumlarda 5n6 güne adetim geliyordu
tebrikler allah kucağınıza almayı nasip etsin :)679 canım
Aynen bende siparis vereyim inositol ve jeli bu ay anca gelir zaten tesekkür ederim :)bende aldım ondan yani cok önce almıstım ama ovulasyon yakalayamadım ondan kullanamadım bu ay klomenle kullanacagım bence dene.bide inostolda kullanmıyosan al canım d vitamini ve omega 3 Q10 de Al. bal polen arı sütü iç. sabah aksam bir tatlı kasıgı.her gün bir avuç kabak çekirdeği ye.şifa olsun
Tebrikler canım679 canım
Pozitif deee