2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben geçen ay laboquick testte kuruma çizgisi gördüm maalesef canım. Kan vermiştim hatta ve negatifti biraz daha bekleyip testi tekrarla bence

Ben geçen ay laboquick testte kuruma çizgisi gördüm maalesef canım. Kan vermiştim hatta ve negatifti biraz daha bekleyip testi tekrarla bence
Yaaaa o kadar araştırdım kuzum bu test iyi dediler demek ki bu testtende bi cacık olmaz testi yarın sabah tekrar tekrarlıcam zaten ben kuruma çıkartmıyor diye sevinmiştim tüh

Yaaaa o kadar araştırdım kuzum bu test iyi dediler demek ki bu testtende bi cacık olmaz testi yarın sabah tekrar tekrarlıcam zaten ben kuruma çıkartmıyor diye sevinmiştim tüh
Evet ben de araştırıp almıştım hatta laboquick kaset test ve softec erken gebelik testlerinde hep gölge kuruma çizgisi gördüm. Bu ay prodoctor deniyorum bakalım o nasıl çıkacak. Başka markayla dene istersen canım elinde varsa

Bakalim insallah gynoseed jeli merak ediyordum hekime sorucam problem olmazsa bu ay bir de onu deneyeyim bir o kaldi denemedigim cünkü :)
bende aldım ondan yani cok önce almıstım ama ovulasyon yakalayamadım ondan kullanamadım bu ay klomenle kullanacagım bence dene.bide inostolda kullanmıyosan al canım d vitamini ve omega 3 Q10 de Al. bal polen arı sütü iç. sabah aksam bir tatlı kasıgı.her gün bir avuç kabak çekirdeği ye.şifa olsun

Yok kuzum geçen ay bir sürü hüsran yaşadım zaten bu test markası son dedim hemen hemen hepsini denedim 2 gündür bende kuruma filan çıkartmadı ama bilemedim tabi yine de o ihtimal varsa beklemekte fayda var sevinmek için erken 15-20 dakika sonraki testin fotosu da var ama yükselince biraz silikleşmiş o süre de geçersiz oluyor dimi sanırım kaset test için

Evet canım testin arkasında 10 dakika yazıyor. Ben de idrar testinde net bi çizgi görmedikçe sevinmeyeceğim. Sonradan üzücü oluyor kanda negatifi görünce

Aynen bende siparis vereyim inositol ve jeli bu ay anca gelir zaten tesekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…