2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Fotoğraf ekledim ama galiba nu ayda olmadı oysaki o kadar dikkat etmiştiö bu ay çok umutluydum

Çok erken test yapmışsın çıkması imkansız. 18 22 kasım yumurtlama dönemin sanırım, var bile şuan çıkmaz testte. O yüzden umut etmeye devam
Bat beklenen adet tarihi
Hem 18 inde çok koyu oldu hem de 22 sinde arada düştü beklenen tarihim 2 aralık erken gebelik testi ama ne bileyim ne zaman yapmalıyım. Ayın başında belirtim vardi çok fazla kasık ağrımda ama şuan uok

Hem 18 inde çok koyu oldu hem de 22 sinde arada düştü beklenen tarihim 2 aralık erken gebelik testi ama ne bileyim ne zaman yapmalıyım. Ayın başında belirtim vardi çok fazla kasık ağrımda ama şuan uok
Belki 2 kere yumurtlama olmuştur. İlkinin tuttuğunu varsaysak bile en erken 30unda yap. Ki onda bile 10 gün geçmiş oluyor gene çıkmayabilir. Burada istisnalar olsa da genelde hep çatlamadan 12 gün sonra çıktı testler. Sen yumurtlama çatlama gününe 12 gün ekle yap, 2.Yumurta çatlama gününe 12 ekle gene yap. Şuan çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…