Tebrik ederim679 canım
ay maşallahh. yumurtlama sonrası kaçıncı gün canım? Belirtiler neydi?679 canım
5 yıl az değil, inş olmuştur canım güzsl haberlerini bekliyoruuzVerdim canım 2 saat beklemedeyim dualarınıza talibim
İnositol ne marka kullanıyorsunuz kızlarAynen bende siparis vereyim inositol ve jeli bu ay anca gelir zaten tesekkür ederim :)
Pozitiftir inşallahDayanamayıp test yaptım
Yok canım ilk değil geçen ay bıraktım korunmayı olmadı bu ayda deneyecem bakalım kısmetsevindim yasıtız.gec kaldım diye korkuyor ve stres yapıyorum ama umudum cok var o hiç kaybolmadı. ilk gebelik mi
Bat a ne kadar vardıFotoğraf ekledim ama galiba nu ayda olmadı oysaki o kadar dikkat etmiştiö bu ay çok umutluydum
Bat dediğiniz nedirBat a ne kadar vardı
KeşkePozitiftir inşallah
Evet kan vermem bende idrarla görmeden sonra bekle Allah gelsin reglEvet canım testin arkasında 10 dakika yazıyor. Ben de idrar testinde net bi çizgi görmedikçe sevinmeyeceğim. Sonradan üzücü oluyor kanda negatifi görünce
Çok erken test yapmışsın çıkması imkansız. 18 22 kasım yumurtlama dönemin sanırım, var bile şuan çıkmaz testte. O yüzden umut etmeye devamBat dediğiniz nedir
Hem 18 inde çok koyu oldu hem de 22 sinde arada düştü beklenen tarihim 2 aralık erken gebelik testi ama ne bileyim ne zaman yapmalıyım. Ayın başında belirtim vardi çok fazla kasık ağrımda ama şuan uokÇok erken test yapmışsın çıkması imkansız. 18 22 kasım yumurtlama dönemin sanırım, var bile şuan çıkmaz testte. O yüzden umut etmeye devam
Bat beklenen adet tarihi
Amin canımKızlar ben elendim malesef sonuç negatifumutla bekleyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah
Belki 2 kere yumurtlama olmuştur. İlkinin tuttuğunu varsaysak bile en erken 30unda yap. Ki onda bile 10 gün geçmiş oluyor gene çıkmayabilir. Burada istisnalar olsa da genelde hep çatlamadan 12 gün sonra çıktı testler. Sen yumurtlama çatlama gününe 12 gün ekle yap, 2.Yumurta çatlama gününe 12 ekle gene yap. Şuan çok erkenHem 18 inde çok koyu oldu hem de 22 sinde arada düştü beklenen tarihim 2 aralık erken gebelik testi ama ne bileyim ne zaman yapmalıyım. Ayın başında belirtim vardi çok fazla kasık ağrımda ama şuan uok
Ben daha kullanmadim yeni siparis verecegim canim bir arkadasimin tavsiyesi ile nbt gynopol saşe alacagimİnositol ne marka kullanıyorsunuz kızlar