2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Çok erken test yapmışsın çıkması imkansız. 18 22 kasım yumurtlama dönemin sanırım, var bile şuan çıkmaz testte. O yüzden umut etmeye devam
Bat beklenen adet tarihi
Hem 18 inde çok koyu oldu hem de 22 sinde arada düştü beklenen tarihim 2 aralık erken gebelik testi ama ne bileyim ne zaman yapmalıyım. Ayın başında belirtim vardi çok fazla kasık ağrımda ama şuan uok
teşekkür ederim

Kızlar ben elendim malesef sonuç negatif umutla bekleyen herkesin Rabbim yardımcısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah
Yeni döngü yeni umutlar Bende 2 yıldır uğraşıyorum. Bu ay gene adet sivilcelerim çıkmaya başladı. Umudum yok ama sıkıntıdan buralardayım. Senin 2.çocuk muydu

Benimde kuzum negatif bende simdiden kullanmadigim takviyeleri siparis etmeye basladim ..
Allah yardımcımız olsun. Haşa isyan gibi değilde zahmetsizce çocuk sahibi olabilenlere çok imreniyorum hele bakamayacağı halde doğurup duranlar Rabbimin hikmetinden sual olunmaz vardır bunda da bi hayır diyorum ama gönlüm çok kırgın çok yorgun

O kadar doğru ki.. millet doğurup çöp kovasına atıyor
Gerçekten isteyen güzel büyütecek olana ise nasip olmuyor....

Canım aslında negatifi görmenin hepimizde yarattığı o hayal kırıklığı da şu aşamada aklını karıştırıyor olabilir. Anlaşılan biraz hassas bir yapın var panik atak olduğuna göre. Çünkü sen aslında istiyor gibiydin gerçekten, heyecanla bekliyordun test zamanını diğer herkes gibi. Şimdi arada kalman belki geçici bir kırgınlık durumudur. Bir de tedavi yorucu mu geliyor bilemiyorum. Ama iyice düşün tart.

Artılarını eksilerini yaz gerekirse tek tek. Şimdi denemez ve tek çocukta kalayım dersen ilerleyen yıllarda tek çocuk annesi olarak nasıl hissedersin, keşke deneseydim der misin, artılarını ne hissedeceğini iyice düşün, ikinciye sahip olursan iki çocuk annesi olursan nasıl hissedersin öyle düşün bir de sakince. Kendine birkaç gün verebilirsin tabii ki ama eğer bu geçici bir kırgın hissedişse, aslında ikinciyi gerçekten istiyorsan çok da zaman kaybetmeden sürece başlaman iyi olur.

Pandemi dönemi hamile olmayanların bile psikolojisi bozuldu. Hamileliğinin o döneme denk gelmesi daha çok yorup yıpratmıştır muhtemelen. Üstelik panik atak varmış. Covid korkusuyla hamilelik elbette kolay olmamıştır. Şimdi belki daha rahat olacaksın. Pandemi yok, üstelik daha önce deneyimledin de hamileliği. Gözünü korkutmadan, kırgın hissediyorsan onu da bir kenara koyup mantık çerçevesinde gerçekten ne istediğine karar verebileceğine eminim. Hakkında en güzeli olsun

Banada bu his geliyor çoğu zaman ama kendimi hemen şurada buluyorum : belki gerçekten istediğimiz gibi sağlıklı akıllı bebeklerimiz olmayacak ve o meleklerin annesi olan bir çok kadın var. Belki biz o kadar güçlü olmadığımız için bir imtihanfan korunuyoruz. Ya da kaybetme durumunda belki biz o kadar güçlü değiliz ve bu nedenle hiç gebe kalamıypruz. Bu beni teselli editor ve teşekkür ediyorrum Allaha. Elimdeki olan çocuğa tutunup onunla daha iyi vakit geçirip onu yetiştirmeye çalışıyorum. Bir ara 2.çocuk meselesine o kadar takmıştım ki her şeye sinirlenir olmuştum resmen başka bir çiçek için elimdeki çiçeği susuz bırakıyordum. İnsanlar istemeden hamile bile kalıyor doğru ama herkesin gücü, psikolojisi, aile durumu çok farklı. Belki içini biraz yatıştırır diye yazmak istedim. Biz tek çocuklu mutlu ailelerden devam gibi

Kızlar bu arada ben 3/4 gün önce pik görüp değerlendirdim ama bugün de alt karnım batıyor ovulasyon negatif silik yani.. Değerlendirmeli miyim yoksa 3/4 günlük tutmuş bir varsa zarar mı vermiş olurum hiç bilemedim

Bu arada zeytinyağı incir kürü yiyorum kaç gündür sabah aç karına. Birde bal tarçın çörekotu karışımı yapıp yiyeceğim. Belki yumurta kalitem artar ha ne dersiniz?
Bende yarından itibaren başlayacağım buna ayrıyeten, pik günlerinde meryem ana bitkisinin çayını içeceğim. sonuç olursam söylerim

Hamile kalmadan önce ara ara 3.bi çocuk hep istiyodum ama asla cesaret edip yapamamıştım küçük çocuğum 10 yaşında büyüğüm 14 yaşında ve bu ay hamile olduğumu öğrendim yaşadım psikoloji çok çok kötüydü sanki yıllardır 3 çocuğum olsun diye isteyen ben değilmişim gibi deli gibi pişman oldum nerden çıktı neden diye sorguladım ne gerek vardı dedimhamilelik zor geçmesi diyosunuz ilk çocuğumu 30 haftalık doğum yaptım sadece ayda bir hafta sonları evimde duş almaya zorla izin alıyodum doktorlardan 17 yaşında bi çocuktum ve yanımda refakatçi kalamıyodu nasıl bi psikoloji düşünün kızım doğduktan 4.5 yıl sonra 2.çocuğa cesaret ettim Elhamdülillah oğlum da daha rahattım şimdi hamileyim ve hala gerek varmıydı diyorum hala korkuyorum rahatım kaçıcak diye tedirginim ama bu evlatları isteyen o kadar anne baba var ki benim şımarıklık yapma lüksüm yok sadecw şükür ederim sizin evladınızın da Ruhu yaratıldıysa bi şekilde geliyor ama Ruh yaratılmadıysa bişey bahane olur ve gelmez herşey bizim elimizde değil çok fazla strese girmeyin o yüzden bizim elimizde olsa korunan insanların çocuğu olmaz tedavi olan ilk aydan hamile kalır

Yok canım ilk değil geçen ay bıraktım korunmayı olmadı bu ayda deneyecem bakalım kısmet
Benimde 10 yaşında bir evladım var ilkini soğan kürü ve ovulasyon testi ile kaldım 7.ayimda.simdi yine istiyorum bakalım.pko var miyom var adet olunca klomen baslayacagim.insallah güzel olsun

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-27-16-59-31-736_trendyol.com.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2024-11-27-16-58-06-607_trendyol.com.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_2024-11-27-16-57-45-633_trendyol.com.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024-11-27-16-57-16-911_trendyol.com.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 5
Bunlardan mı kullandın canım
Maxijuno ve rosgenly olan içerik olarak çok iyi .ama biraz pahalı.rosgenly olan 2300 maxijuno 1200 TL.butcen el verirse bunları tavsiye ederim.benim bu ayki doktor inofolic combiyi önerdi evet canım şuan maxijuno ve rosgenly var .ama diğer ay rosgenly alamicam çok pahalı.bitince combi yada venatura alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…