alıcam canım markete gidicem şimdiCanım bol bol havuç ye yumurtayı çatlatıyor
Kız öglen 13.00 de yaptım aşırıda pik değildi gece 1 e kadar kaçırmam dmi kızzzz. Pikden sonra bile 3 gün diyorlar yaYani sabah 5-6 spermlerin en sağlıklı olduğu zaman diyorlar ama bu kadar her şeyi ince eleyip sık dokumak bence çok daha zorlaştırıyor gebe kalmayı. Yani bence bir sperm probleminyoksa yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü birlikte olmak yeterli saati ve şekli pek önemli değil
Anladm canm yarın da araştır iyice bulursun belkiben bu ay letu kullandım canım tedavi için çatlatma iğnesi verdi bugün o da piyasada yok şaka gibi
aramadığım telefon etmediğim eczane kalmadıAnladm canm yarın da araştır iyice bulursun belki
Canm en yakınınizdaki ile gitseniz veya gönderme ihtimalleri yok muaramadığım telefon etmediğim eczane kalmadı
araştırıcam canım bakalım ama sanmıyorum ilaç depolarda bile yokmuş neden yoksa yazılıyo anlamışta değilimCanm en yakınınizdaki ile gitseniz veya gönderme ihtimalleri yok mu
Ya keşke başka bı çaresi olsa hakkında hayırlısı olsun inşallah canmaraştırıcam canım bakalım ama sanmıyorum ilaç depolarda bile yokmuş neden yoksa yazılıyo anlamışta değilim
Canım yani teste göre çatlamış görünüyor ama ben hiç ilaçla yumurta büyütme ve catlatma yapmadim ilaçlar nasıl etki ediyor bilekiyorum o yüzden ne söylesem yalan olur.ovulasyon testlerim bunlar canım dünkü baya pikti
Yok kız kacirmazsin dedim ya tam yükselişte yakalamissin bu akşam ya da yarın öğlen gibi t cden köyü hale gelir sen bu bir kaç günü iyi değerlendirmeye çalışKız öglen 13.00 de yaptım aşırıda pik değildi gece 1 e kadar kaçırmam dmi kızzzz. Pikden sonra bile 3 gün diyorlar ya
İlk defa pik görüyorum pik pik diye gezesm var heryerde
saol canım Allah razı olsun hayırlısıYa keşke başka bı çaresi olsa hakkında hayırlısı olsun inşallah canm
testi dr a gitmeden önce yaptım ama gittiğiğmde yumurta duruyoduCanım yani teste göre çatlamış görünüyor ama ben hiç ilaçla yumurta büyütme ve catlatma yapmadim ilaçlar nasıl etki ediyor bilekiyorum o yüzden ne söylesem yalan olur.
Yok kız kacirmazsin dedim ya tam yükselişte yakalamissin bu akşam ya da yarın öğlen gibi t cden köyü hale gelir sen bu bir kaç günü iyi değerlendirmeye çalış
Bizde es paketine ek azosperm amh rezerv ve psQcan kullanıyorum bakalım bizde. İns nasip olur bebislerre
Ay inşallah çatlar ve hatta dollenir kuzumtesti dr a gitmeden önce yaptım ama gittiğiğmde yumurta duruyodubende anlamadım cuma kontrole gidicem bakalım o zaman belli olur çatladımı çatlamadımı
inşAllah canım hayırlısıylaAy inşallah çatlar ve hatta dollenir kuzum
canım iğne yapalım dedi sonra ben iğneyi bulamadımı söyledim o da kendiliğindende çatlar dedi ama bilemedim yani
inşAllah canım hayırlısı bakalım vardır bir hayırAy inşallah çatlar ve hatta dollenir kuzum
tamam canım alayımCanım bol bol havuç ye üç tane falan
Bak şimdi yaptm eli kulagındaaCanım yani teste göre çatlamış görünüyor ama ben hiç ilaçla yumurta büyütme ve catlatma yapmadim ilaçlar nasıl etki ediyor bilekiyorum o yüzden ne söylesem yalan olur.
Yok kız kacirmazsin dedim ya tam yükselişte yakalamissin bu akşam ya da yarın öğlen gibi t cden köyü hale gelir sen bu bir kaç günü iyi değerlendirmeye çalış
Diğerleri ile beraber atsana kuzum arka arkaya koyup yükselmeyi de görelimBak şimdi yaptm eli kulagındaa
Mavili öglen 1 deDiğerleri ile beraber atsana kuzum arka arkaya koyup yükselmeyi de görelim
Aynen canım yükseliyorMavili öglen 1 de
Öbürü akŞam 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?