• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yani sabah 5-6 spermlerin en sağlıklı olduğu zaman diyorlar ama bu kadar her şeyi ince eleyip sık dokumak bence çok daha zorlaştırıyor gebe kalmayı. Yani bence bir sperm probleminyoksa yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü birlikte olmak yeterli saati ve şekli pek önemli değil 🙈
Kız öglen 13.00 de yaptım aşırıda pik değildi gece 1 e kadar kaçırmam dmi kızzzz. Pikden sonra bile 3 gün diyorlar ya😂
İlk defa pik görüyorum pik pik diye gezesm var heryerde💥🎉

ovulasyon testlerim bunlar canım dünkü baya pikti
Canım yani teste göre çatlamış görünüyor ama ben hiç ilaçla yumurta büyütme ve catlatma yapmadim ilaçlar nasıl etki ediyor bilekiyorum o yüzden ne söylesem yalan olur.
Kız öglen 13.00 de yaptım aşırıda pik değildi gece 1 e kadar kaçırmam dmi kızzzz. Pikden sonra bile 3 gün diyorlar ya😂
İlk defa pik görüyorum pik pik diye gezesm var heryerde💥🎉
Yok kız kacirmazsin dedim ya tam yükselişte yakalamissin bu akşam ya da yarın öğlen gibi t cden köyü hale gelir sen bu bir kaç günü iyi değerlendirmeye çalış ❤️

Canım yani teste göre çatlamış görünüyor ama ben hiç ilaçla yumurta büyütme ve catlatma yapmadim ilaçlar nasıl etki ediyor bilekiyorum o yüzden ne söylesem yalan olur.

Yok kız kacirmazsin dedim ya tam yükselişte yakalamissin bu akşam ya da yarın öğlen gibi t cden köyü hale gelir sen bu bir kaç günü iyi değerlendirmeye çalış ❤️
testi dr a gitmeden önce yaptım ama gittiğiğmde yumurta duruyodu 🫣 bende anlamadım cuma kontrole gidicem bakalım o zaman belli olur çatladımı çatlamadımı

Bak şimdi yaptm eli kulagındaa😂😂

Eklentiler

• IMG_8798.jpeg
    IMG_8798.jpeg
    116,8 KB · Görüntüleme: 26
Back