2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canm yumurtlama günü ilişki için saat önemli mi sabah 5 6 gibi diyolar ama emin olamadım
Yani sabah 5-6 spermlerin en sağlıklı olduğu zaman diyorlar ama bu kadar her şeyi ince eleyip sık dokumak bence çok daha zorlaştırıyor gebe kalmayı. Yani bence bir sperm probleminyoksa yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü birlikte olmak yeterli saati ve şekli pek önemli değil

Haklısınız bu kadarı fazla strese giriyor ama işte test ile takip ediyorum yumurltmanin hangi gün geleceğini bilemiyorum ki bı kaç gün önceden başlayayım

Haklısınız bu kadarı fazla strese giriyor ama işte test ile takip ediyorum yumurltmanin hangi gün geleceğini bilemiyorum ki bı kaç gün önceden başlayayım
Tabiki zaten adet bitimi başlamak.lazim ben gebe kalmak için gerekeni söyledim tek ilişkiyle bile hamile kalma imkanı var ama tabi eğer deneme yapıyorsanız adet bittikten sonra yumurtlama ve çatlama görene kadar bir dolu bir boş ilişki yaşamak şansı arttırır. Ama saatine takılmayın

Tamam canm öyle yapıyım çok teşekkür ederim tekrar

ovulasyon testlerim bunlar canım dünkü baya pikti

Eklentiler

• IMG_9108.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 22
Bir kaç ay sonra yaşım 36 olacak. Kim bana "daha gençsin" dese daha çok kalbim acıyor. Çünkü ben o genç yaşlarımı da, yavrularımı da heba ettim.
Ama hiç olmayacaksa bile tüp bebek yaptırmayacağım. Çünkü bu bir artık gurur meselesine dönüştü. Kendim ettim, kendim bulacam. Gerekirse çocuğuma kavuşamadan öleceğim ama tüp bebek yaptırmayacağım. Kendi ellerimle o yavruları öldürdüm çünkü, yenisini tüple yaratmaya vicdanım el vermez. Kaderime razı olacağım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…