- 25 Nisan 2021
- 2.720
- 4.357
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç olmucak sanmıştım ya bunu görmek bile heyecanlandırdı bu ay güzel hissediyorum yetişiyormuyum acaba ağustos annelerineAynen canım yükseliyor kız şaka Maka bu ay gördün sonunda yükselmeyi güzel haberi de aliri bence en kısa zamanda
Sen devam ettiricekmisin yoksa bırakıyormusun bu ay canımSelam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Ay ucundan yakaliyorsun kuzum son günlerine denk gelir muhtemelenHiç olmucak sanmıştım ya bunu görmek bile heyecanlandırdı bu ay güzel hissediyorum yetişiyormuyum acaba ağustos annelerine
Sen devam ettiricekmisin yoksa bırakıyormusun bu ay canım
Batlarımız aynı hangi gün yumurtaladınız biliyormusunuz erken test varsa ondan yapınKızlar benim bat 14 aralık yumurtlamanın 9.günü dayanamadım test yaptım elimde kaset vardı onu yaptım. İlk on dk içinde gölge gibi belirmeye başladı, böyle şu an sizde görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor
30 kasım da yumurtlama gördüm erken gebelik testi var yarın sabah onu yapıcamBatlarımız aynı hangi gün yumurtaladınız biliyormusunuz erken test varsa ondan yapın
Selamlar canım benim olmamıştı yazmıştım aslında yeni döngüdeyiiim inşallah bu defa ovülasyon testi ile takip edip güzelce değerlendiririm.Selam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Genelde sat bat yazınca aklıma geliyor güncellemek kuzum Sat bat yazmadiysan guncellemeyi unutmusumdurSelamlar canım benim olmamıştı yazmıştım aslında yeni döngüdeyiiim inşallah bu defa ovülasyon testi ile takip edip güzelce değerlendiririm.
Canımcım ben tarlusal kullanıyorum reglim geldiğinde de ilaç zoruyla gelmiş olacağından maalesef listeden düşmem daha doğru olacak sanırım, bat falan da kayacaktır bu ay yalanım yaniSelam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Anladım canım valla seni de ağustos annelerinde görmeyi çok isterdim. Olsun her şerde bir hayır vardır derler dünyanın en güzel bebeği gelecek kucağınaCanımcım ben tarlusal kullanıyorum reglim geldiğinde de ilaç zoruyla gelmiş olacağından maalesef listeden düşmem daha doğru olacak sanırım, bat falan da kayacaktır bu ay yalanım yani
Bu değerle gebelik var diyebilir miyiz ben bilmiyorum açıkçası acil doktoru da takip edilmesi lazım kesin gebelik devam edecek diyemem dedi. Ben de endişelendim açıkçası. Yarın sabah başka hastanede yeniden kan vereceğim. Adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum her an olabilecekmişim gibi özellikle karnımın sol tarafında yoğunlaşan bir ağrıAllah sağlikla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah darisi bizlere çok sevindim adınıza
Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle kolaylıkla nasip etsinAllah sağlikla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah darisi bizlere çok sevindim adınıza
Reserve annh bende de var saat 9 da 2 tane içiyorum uyku .. canim bana saba 1 aksam 1 seklinde soyledi uyku durimunu pek farketmedim. 10 gündür kullanıyorum
30 kasım da yumurtlama gördüm erken gebelik testi var yarın sabah onu yapıcam
Valla ben de bir aslan burcu çok istemiştim ama anca terazi falan artık kısmet olursa şakası bi yana hayırlısı neyse o olsun, demek ki zamanı değilmiş. Fakat cidden bana çok güzel bir öğrenme oldu ki kafaya takmadım sansam da takmışım, akışına bırakmam lazımmış. Aslında ilk aydan mucize gibi bir şey olacaktı kafaya takma da demeyelim de çok istemiştim daha güzel bir öğrenme olamazdı benim için. Buralarda olmaya devam edeceğim ama bu grubu çok sevdim, em büyük mimarı da sensin. Şurda herrrrrkese yetiştin, pozitifliğinle ışık saçtın Allah da meleğini sağlıkla, en güzel şekilde sana kavuştursun inşallah birkaç ay ardından gelecek olan benimki de peşindenAnladım canım valla seni de ağustos annelerinde görmeyi çok isterdim. Olsun her şerde bir hayır vardır derler dünyanın en güzel bebeği gelecek kucağına
Ayyy canım ne güzel sözler bunlar bir aslan burcu olarak gurur duydum ayrıca güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim aminValla ben de bir aslan burcu çok istemiştim ama anca terazi falan artık kısmet olursa şakası bi yana hayırlısı neyse o olsun, demek ki zamanı değilmiş. Fakat cidden bana çok güzel bir öğrenme oldu ki kafaya takmadım sansam da takmışım, akışına bırakmam lazımmış. Aslında ilk aydan mucize gibi bir şey olacaktı kafaya takma da demeyelim de çok istemiştim daha güzel bir öğrenme olamazdı benim için. Buralarda olmaya devam edeceğim ama bu grubu çok sevdim, em büyük mimarı da sensin. Şurda herrrrrkese yetiştin, pozitifliğinle ışık saçtın Allah da meleğini sağlıkla, en güzel şekilde sana kavuştursun inşallah birkaç ay ardından gelecek olan benimki de peşinden
Bir gün sonra doğsam aslan olacak bir yengeç olarak aslanları çok severimAyyy canım ne güzel sözler bunlar bir aslan burcu olarak gurur duydum ayrıca güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim amin
Valla lütfen hangi grupta olursan ol bana haber ver olur mu ben gebeyim diye merak ederim
Merhaba birsey soracağım eşinizin önceki testi sıkıntılı miydi. Ve onceki örneği yine bu şekilde mi verdi anlattığınız gibiBirde eşimin
Merhabalar benim bi sorum olacaktı ya biz eşimin sperm testini tekrarlıyoruz da küçük bi şehirde yaşıyoruz bi tane hastane var zaten ordada öyle bi oda yok kutuyu verip eve gönderiyorlar yarım saat içinde götürüyoruz zaten ama eşime ilişkiye girmeyin felan dememiş cuma girin bide pazartesi 9.da girn 9.30 da getirin demiş ama bazıları ilişki olmuycak eşin kendi boşalsın diyo kafam karıştı ama doktor öyle demedi napmamız gerek