• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sen devam ettiricekmisin yoksa bırakıyormusun bu ay canım

Kızlar benim bat 14 aralık yumurtlamanın 9.günü dayanamadım test yaptım elimde kaset vardı onu yaptım. İlk on dk içinde gölge gibi belirmeye başladı, böyle şu an sizde görüyor musunuz yoksa bana mı öyle geliyor
Batlarımız aynı hangi gün yumurtaladınız biliyormusunuz erken test varsa ondan yapın

Selamlar canım benim olmamıştı yazmıştım aslında yeni döngüdeyiiim inşallah bu defa ovülasyon testi ile takip edip güzelce değerlendiririm.♥️🙏🏻

Selamlar canım benim olmamıştı yazmıştım aslında yeni döngüdeyiiim inşallah bu defa ovülasyon testi ile takip edip güzelce değerlendiririm.♥️🙏🏻
Genelde sat bat yazınca aklıma geliyor güncellemek kuzum 🙂 Sat bat yazmadiysan guncellemeyi unutmusumdur ❤️
Listede kalmak istersen sat bat yazarsan güncellerim 💐

Canımcım ben tarlusal kullanıyorum reglim geldiğinde de ilaç zoruyla gelmiş olacağından maalesef listeden düşmem daha doğru olacak sanırım, bat falan da kayacaktır bu ay yalanım yani 😞

Canımcım ben tarlusal kullanıyorum reglim geldiğinde de ilaç zoruyla gelmiş olacağından maalesef listeden düşmem daha doğru olacak sanırım, bat falan da kayacaktır bu ay yalanım yani 😞
Anladım canım valla seni de ağustos annelerinde görmeyi çok isterdim. Olsun her şerde bir hayır vardır derler ❤️ dünyanın en güzel bebeği gelecek kucağına 🌺

kızlar ben cumartesi dr a gittim beni muayne etti ölçmedi 15 mm civarı dedi sonra ben dedim bidaha bakalım pazar ovu pik çıkınca bugün bi gittim 25 mm yumurta 🫣 1 günde yumurta 10 mm büyürmü Allah aşkına çok sinirim bozuldu bugün bide iğne bulamadım kafayı yicem

Allah sağlikla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah darisi bizlere çok sevindim adınıza 🥰
Bu değerle gebelik var diyebilir miyiz 🫠 ben bilmiyorum açıkçası acil doktoru da takip edilmesi lazım kesin gebelik devam edecek diyemem dedi. Ben de endişelendim açıkçası. Yarın sabah başka hastanede yeniden kan vereceğim. Adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum her an olabilecekmişim gibi özellikle karnımın sol tarafında yoğunlaşan bir ağrı

Anladım canım valla seni de ağustos annelerinde görmeyi çok isterdim. Olsun her şerde bir hayır vardır derler ❤️ dünyanın en güzel bebeği gelecek kucağına 🌺
Valla ben de bir aslan burcu çok istemiştim ama anca terazi falan artık kısmet olursa 🙏🏻 şakası bi yana hayırlısı neyse o olsun, demek ki zamanı değilmiş. Fakat cidden bana çok güzel bir öğrenme oldu ki kafaya takmadım sansam da takmışım, akışına bırakmam lazımmış. Aslında ilk aydan mucize gibi bir şey olacaktı kafaya takma da demeyelim de çok istemiştim daha güzel bir öğrenme olamazdı benim için. Buralarda olmaya devam edeceğim ama bu grubu çok sevdim, em büyük mimarı da sensin. Şurda herrrrrkese yetiştin, pozitifliğinle ışık saçtın ❤️ Allah da meleğini sağlıkla, en güzel şekilde sana kavuştursun 🧿🥰 inşallah birkaç ay ardından gelecek olan benimki de peşinden 🙏🏻

Valla ben de bir aslan burcu çok istemiştim ama anca terazi falan artık kısmet olursa 🙏🏻 şakası bi yana hayırlısı neyse o olsun, demek ki zamanı değilmiş. Fakat cidden bana çok güzel bir öğrenme oldu ki kafaya takmadım sansam da takmışım, akışına bırakmam lazımmış. Aslında ilk aydan mucize gibi bir şey olacaktı kafaya takma da demeyelim de çok istemiştim daha güzel bir öğrenme olamazdı benim için. Buralarda olmaya devam edeceğim ama bu grubu çok sevdim, em büyük mimarı da sensin. Şurda herrrrrkese yetiştin, pozitifliğinle ışık saçtın ❤️ Allah da meleğini sağlıkla, en güzel şekilde sana kavuştursun 🧿🥰 inşallah birkaç ay ardından gelecek olan benimki de peşinden 🙏🏻
Ayyy canım ne güzel sözler bunlar 🥲 bir aslan burcu olarak gurur duydum 🤣 ayrıca güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim amin 🙏

Valla lütfen hangi grupta olursan ol bana haber ver olur mu ben gebeyim diye merak ederim ❤️

Ayyy canım ne güzel sözler bunlar 🥲 bir aslan burcu olarak gurur duydum 🤣 ayrıca güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim amin 🙏

Valla lütfen hangi grupta olursan ol bana haber ver olur mu ben gebeyim diye merak ederim ❤️
Bir gün sonra doğsam aslan olacak bir yengeç olarak aslanları çok severim 🦁
Mutlaka vereceğim söz 🥰

Birde eşimin

Merhabalar benim bi sorum olacaktı ya biz eşimin sperm testini tekrarlıyoruz da küçük bi şehirde yaşıyoruz bi tane hastane var zaten ordada öyle bi oda yok kutuyu verip eve gönderiyorlar yarım saat içinde götürüyoruz zaten ama eşime ilişkiye girmeyin felan dememiş cuma girin bide pazartesi 9.da girn 9.30 da getirin demiş ama bazıları ilişki olmuycak eşin kendi boşalsın diyo kafam karıştı ama doktor öyle demedi napmamız gerek
Merhaba birsey soracağım eşinizin önceki testi sıkıntılı miydi. Ve onceki örneği yine bu şekilde mi verdi anlattığınız gibi

Back