2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

dr bize 1 hafta ilişki dedi zaten nasıl olacak bilemiyorum ama olur inşAllah
İnsan çok yoruluyor cidden, çünkü iki taraf içinde görev oluyor artık. Dr lar bu işin özü görevden çıkarıp kendi normalinize dönmek ve rahat bırakmak diyor. Ben normalime dönsem daha zor. kimisi de 1 hafta her gün deneyin diyor. Esasen nasip kısmet. Kızımda ilk denemede toplamda iki ilişkiyle nasip etti Rabbim. Bunda bir yılı geçti, bir tane oldu kalbi durdu kürtaj oldum, yine deniyoruz aylardır.. Nasipte var mı bilmiyorum, yoruldum ama hayırlısı..

4 aydır özele gidiyordum canım bu ay regl olunca üniversite hastanesinde bir profa gittim cuma günü. Doktor sperm testi yapmadan nasıl çatlatma iğnesi verdi sana eksik tedavi uygulamış dedi benden hormonlarıma bakmak için kan eşime de sperm testi verdik Salı günü tekrar gideceğiz bakalım

kesinlikle öyle bize bugün 1 hafta ilişki dedi mesela ama dediğin gibi nasipte varsa oluyo Rabbim hayırlısını versin inşAllah her birimize

Burda herkese en çok yardımcı olmaya çalışan insansınız belki de, kaç aydır takip ediyorum sizi. Hamileliginize de belki en cok ben sevinmisimdir. Bana da cok moral verdiniz asla unutmam. İyi olsa ben kötü olsa sen derler bu hep boyledir. İnsanı bazen iyilik yapmaktan soğutacak kıvama getirseler de siz hic değişmeyin. Sevgiler

Canım benim çok teşekkür ederim söylediklerin ve desteğin için. Böyle talihsizlikler olacak tabi ki yapacak hiçbir şey yok kalbim kırılmadı dersem yalan söylerim. Ama geçer kısa zamanda toparlarım iyi ki varsın

Sen de iyi ki varsın Bu arada "BENCE" insanlar bu tarz testleri yapmadan önce biraz araştırma yapmayı da akıl etmeliler. Malum teknoloji çağındayız. Testlerin bozuk olma ihtimali ve duyarlılığının farklı olmasının yanında test yaparken dikkat edilmesi gereken birçok kuralın olduğu, bunların herhangi birinde Bi sorun olursa yanlış sonuç alabileceklerini bilmeliler. Herseyi tam yapsalar da yanılma payı var ayrıca. Dr lar da bunu belirtiyor. Küçük bir bilgi olarak burda dursun "BENCE"

Merhabaa benim de son adet tarihim 24 Kasım beklenen adet 23 Aralık ekleyebilirseniz çok sevinirim grubu yeni gördüm çok güzel bir şey yapmışsınız

Merhabaa benim de son adet tarihim 24 Kasım beklenen adet 23 Aralık ekleyebilirseniz çok sevinirim grubu yeni gördüm çok güzel bir şey yapmışsınız
Canım hoş geldin umarım uğurlu gelir bu grup sana Aralık ocak grubu da var oraya da bir göz atabilirsin istersen

Ben favoriye aldım PC başına geçince ekleyeyim seni

Oraya da yazdım inşallah en kısa zaman da alırım ben de güzel haberi

Eldorin canımm
Canını sıkma bende testleri görsem gerçekten yumurtlama olmamıs veya daha var gibi yorunlar yapabilirdim pik göremeyince. Ama bu demek degildi gebelik olmucak burda bi çok kadın okudum bende pik göremedigim için gebe kalan. Kendini kötü hissetme

Tebrikler
Buarada sizce hangi gün yımurtlamıştınız nasıl anladınız testte cıkmadıgı halde hangi günleri değerlendirmiştinz. Bende pik görmedim de merak ettm

sanırım diğer arkadaşımızda yanlış ifade etti kendisini kalbinizi kırmak için yazdığını düşünmüyorum açıkçası evet testleri silik çıkmış tam pik değil sizede sorduysa pik değil diye yorum yapmışsınızdır muhtemelen ki zaten 23 ünden sonra koyulaşmış ama ikisi net olmamış arkadaşımızın ama bazen 17-18 mm iken çatlıyo yumurta buda testlerde tam pik göstermiyo kötü niyet yok diye umuyorum arada gönül koyma canım sende burda kaç kişi için çabaladığını sevindiğini hepimiz görüyoruz inşAllah ikinizde sağlıkla alırsınız bebeleri kucağınıza

Amin canım sağol

Yani ben de yanlış anlamış olmayı çok isterdim. Hatta onu da teyit etmek için sordum ama sanki yok canım sen bu ay asla hamile kalamazsin boşuna uğraşma demişim gibi bir tavırla cevap verilince ben artık iyi niyet arayamiyorum. Sorun değil. Ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım. Pik görüp görmediğimden emin olmadigim zamanlar da oldu. Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz.

Ben biraz yükselmeye pik sonra hafif düşmeye çatlama deseydim. Sadece o zamanlar değerlendirilseydi ve test birakilsaydi gerçek yumurtlama da bir hafta sonra gerçekleşseydi o zaman iyi mi olacakti. Test neyi soyluyorsa ben de onu yorumladim. Doktor değilim ki ultraasonla bakayım.

Umutlarını kirmisim da vs imiş gibi şeyler söylemek iyi niyet gibi gelmiyor bana maalesef...

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Gebe kalmaya çalışanlar inşallah en kısa zamanda gebelik haberini alır, gebe kalanlar da inşallah sağlıkla kucağına alır...

kesinlikle haklısın canım sıkma canını herkes kalbinin ekmeğini yer sen doğru olanı söylemişsin ama hayat mucizelerle dolu olmazları olduran Allah var Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah bizlerde bu ay hayırlı güzel haberler alırız inşAllah seviliyosun canım

kesinlikle öyle bize bugün 1 hafta ilişki dedi mesela ama dediğin gibi nasipte varsa oluyo Rabbim hayırlısını versin inşAllah her birimize
Bende hep buraya takılıyorum madem sprem içerde 72 saat canlı kalıyorsa neden hergün ilişki olsun diyorlar ondan sonrada sprem kalitesi hızı düşüyor hiç olmuyor

Ben kim dedi derken aslında doktor mu dedi diye düşündüm istemeden farklı birseye sebep olduysam kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…