Ovulasyon testine devam ediyorum bu arada şimdi ovulasyon yaptım onda da çift çizgi çıktıhemenmi çıktı canım inşAllah gebesindirartımed çok kişide pozitif gösteriyoda ondan sordum yanlış pozitif veriyomuş hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah
Peki bu testlere göre ilişki planlamasını nasıl yapmıştınız?Evet markası laboquick canım bende Çarşamba doktora gittim doktorumun dediği güvenme hastalarımin çoğu testlerde pik görmeden gebe kaldı dedi amin amin çok teşekkür ederim
pikmi ovulasyon testin yani iki çizgide aynı koyuluktamıOvulasyon testine devam ediyorum bu arada şimdi ovulasyon yaptım onda da çift çizgi çıktıben çok cahilim anlamıyorum kafam çok karıştı yardım edin
20 mm olunca çok koyulaşıyor bende. 15 lerde benim de bu şekil çıkıyordu innovitada.mesela benim bugün dr kontrolüm vardı 15 mm yakın bir folikül var şu am ovulasyon böyleydi gitmeden önce
evet bencede öyle salı günü tekrar gidicem bakalım o zamana 20 olur diye tahmin ediyorum20 mm olunca çok koyulaşıyor bende. 15 lerde benim de bu şekil çıkıyordu innovitada.
Evet evet aynen benim orda ima ettiğim yani insanlar bir umutla ovulasyon testi yapıyor ve vücudunun verdiği reaksiyonlara bakarak yola çıkıp olumlu olduğunu düşünüp testte olmadığını görüp yada başka kişilerin yok demesine aldırış etmesin şahsen kendi adıma diyim günlerdir içim içimi yedi bizler insanız ama bunun yerine bence denmeli testlerde sıkıntı olabilir yada bu testler çok algı yapmıyor yada belirtiniz varmı gibi ama direk yok denmesi bence biraz acımasizca oluyor lafım sizden dışarı sizlik değil estağfurullahCanım bunları kime sorsan pik değil der ki zaten yumurtlama için iki çizginin de aynı koyunlukta ya da T nin c den daha koyu olması lazım. Ama gebelik dediğin şey zaten başlı başına mucize doktorların sen hamile kalamazsın dediği kadınlar doğal yollarla hamile kalıyor. Sen testlerde görünmemesine rağmen hamile kalmışsın tebrik ederim de sanki ben hani senden olmaz demişim gibi yazmışsın. Umarım ben yanlış anlamışımdır
Dikmi ovulasyon testin yani iki çizgide aynı koyuluktamı
Dün yaptığımda çizgi yoktu şimdi yaptığımı da ekliyorumpikmi ovulasyon testin yani iki çizgide aynı koyuluktamı
reglinize ne kadar varD
Dün yaptığımda çizgi yoktu şimdi yaptığımı da ekliyorum
22 aralıkta olmam gerekiyorreglinize ne kadar var
Canım bazen 2 günde 1 oldu bazen 1 gün boş 1 gün dolu olduPeki bu testlere göre ilişki planlamasını nasıl yapmıştınız?
Canım burda herkes kendi deneyimlerinden yola çıkıyor. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım mesela hatta böyle olanlar da oldu gebelik değil başka şeyler de çıktı burada herkesin söylediği şey "BENCE" zaten hiçbirimiz kadın dogumcu ya da ebe değiliz kesin konusamayiz kaldı ki kadın dogumcular ve ebeler bile gebelik konusunda çok nadir kesin konuşurlar. Yani o zaman hiç kimsenin testine yorum yapmamamız gerekir. Cevap vermeyince de neden cevap vermiyor kimse yazıyor insanlar.Y
Evet evet aynen benim orda ima ettiğim yani insanlar bir umutla ovulasyon testi yapıyor ve vücudunun verdiği reaksiyonlara bakarak yola çıkıp olumlu olduğunu düşünüp testte olmadığını görüp yada başka kişilerin yok demesine aldırış etmesin şahsen kendi adıma diyim günlerdir içim içimi yedi bizler insanız ama bunun yerine bence denmeli testlerde sıkıntı olabilir yada bu testler çok algı yapmıyor yada belirtiniz varmı gibi ama direk yok denmesi bence biraz acımasizca oluyor lafım sizden dışarı sizlik değil estağfurullah
canım senin yumurtlaman daha bugünlerde gerçekleşecek çok var regline neden gebelik testi yaptın neyden şüphelendin ovulasyon testin yumurtlamanın 2-3 gün içinde gerçekleşeceğini gösteriyo22 aralıkta olmam gerekiyor
Bence de Dr takibi ile testi denemeye devam edin. Aşağıdaki test 3 ay önceden. Biz 19 unda çatladı diye düşündük. Ancak adet olunca Dr a göre 17 de çatladı, yani testte ki pik günü..o yüzden çok çok güvenmemek lazım. Pikten önce ilişkiye başlamak gerek.evet bencede öyle salı günü tekrar gidicem bakalım o zamana 20 olur diye tahmin ediyorum
Canm testin markası neydiŞişlik ve baş dönmesi sebebiyle eşimin ısrarıyla yaptım bilemedim aklım karıştı bir umut işte
Şişlik ve baş dönmesi sebebiyle eşimin ısrarıyla yaptım bilemedim aklım karıştı bir umut iştecanım senin yumurtlaman daha bugünlerde gerçekleşecek çok var regline neden gebelik testi yaptın neyden şüphelendin ovulasyon testin yumurtlamanın 2-3 gün içinde gerçekleşeceğini gösteriyo
dr bize 1 hafta ilişki dedi zatenBence de Dr takibi ile testi denemeye devam edin. Aşağıdaki test 3 ay önceden. Biz 19 unda çatladı diye düşündük. Ancak adet olunca Dr a göre 17 de çatladı, yani testte ki pik günü..o yüzden çok çok güvenmemek lazım. Pikten önce ilişkiye başlamak gerek. Eki Görüntüle 3516803
Hakkında hayırlısı olsun inşallahEvet adet biter bitmez 2 gün arka arkaya birliktelik oldu yeni evliyiz 6 ay oldu ilk gebeliğim olacak nasip olursa çokta bilmiyorum bu kadar erken belli olur mu diye test var elimde ama sabah ilk ısrarla yapayım diyorum inşallah vardır
yarın testi tekrarla istersen canımŞişlik ve baş dönmesi sebebiyle eşimin ısrarıyla yaptım bilemedim aklım karıştı bir umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?